reklama

wiktoria12
Mama i żona :)
No planujemy dziecią zrobić pokój dziecinny no i pomału będziemy Martynke oduczać spania ze mną no a Kamilka jak przestanie jeść cyca to będą razem sobie spać w pokoju.Narazie może tylko Martyni kupimy fotel rozkładany i położymy go w naszym pokoju żeby sie uczyła spać sama no na jak już będzie pokojik gotowy to będzie spała w nim zobaczymy.Ale powiem wam że ja czuje sie pewniej jak oni spią razem ze mną.Pamiętam ze raz Martynka spała sama w pokoju ale tylko pare godzin bo ja ciągle o niej myślałam i wkońcu M mówi żeby iść do niej spać a nie myślec co ona tam robi

chyba jestem nad opiekuńcza

chyba jestem nad opiekuńczawiktoria12
Narazie Dowikla

my wszyscy śpimy tylko na jaśkach i to takich cieniutkich dzieciaki tzn julka i adam maja poduszki ale tylko dlatego że tata kupił i m pościel z autami i księżniczkami i bardzo chcieli rzebym im ubrała ale jak wstaje do nich rano to najpierw potykm sie o poduszki na podłodze
 a oni i tak spią na płasko antoś ma w łózeczku taką malutką płaską poduszeczke ale tylko po to co by miał do czego policzek prytulić bo lubi ale ona jest cieniutka a my z P poduszek nie lubimy i nawet takowych nie mamy tylko jaśki i tak jak mamy pościel to poszewki na poduszki leżą nowiutkie w szafie

a oni i tak spią na płasko antoś ma w łózeczku taką malutką płaską poduszeczke ale tylko po to co by miał do czego policzek prytulić bo lubi ale ona jest cieniutka a my z P poduszek nie lubimy i nawet takowych nie mamy tylko jaśki i tak jak mamy pościel to poszewki na poduszki leżą nowiutkie w szafie
ja z adasiem spałam prawie 5 lat dokąd nie miałam w ciąży z jula dużego brzucha i mi przeszkadzał i odzwyczaić go było mi ciężko nie obyło się bez laczu usypiania itp dltego julie od początku odkładałam do łóżeczka nawet jak była na cycuNo planujemy dziecią zrobić pokój dziecinny no i pomału będziemy Martynke oduczać spania ze mną no a Kamilka jak przestanie jeść cyca to będą razem sobie spać w pokoju.Narazie może tylko Martyni kupimy fotel rozkładany i położymy go w naszym pokoju żeby sie uczyła spać sama no na jak już będzie pokojik gotowy to będzie spała w nim zobaczymy.Ale powiem wam że ja czuje sie pewniej jak oni spią razem ze mną.Pamiętam ze raz Martynka spała sama w pokoju ale tylko pare godzin bo ja ciągle o niej myślałam i wkońcu M mówi żeby iść do niej spać a nie myślec co ona tam robichyba jestem nad opiekuńcza

a antek na samym początku jak miał ciężkie noce to może 2-3 razy spał z nami ale oboje z P wstawalismy nie wyspani a ja pomna doświdczeń z adamem pilnowałam tego by spał w swoim łózeczku
 łóżeczko narazie stoi u nas w pokoju ale planujemy latem przenieś go do dzieci 

wiktoria12
Nio Martynka sie przebudziła bo chciała do toalety i poszła dalej spać

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
moje dzieci tez w swoich  łżeczkach i tylko w wrazie awarii z nami.ide bo padam bo tym ciezkim dniu.chyba mnie nerwy puscily.dobranoc.jutro poniedzialek tzreba dobrze zaczac tydzien

wiktoria12
ja z adasiem spałam prawie 5 lat dokąd nie miałam w ciąży z jula dużego brzucha i mi przeszkadzał i odzwyczaić go było mi ciężko nie obyło się bez laczu usypiania itp dltego julie od początku odkładałam do łóżeczka nawet jak była na cycua antek na samym początku jak miał ciężkie noce to może 2-3 razy spał z nami ale oboje z P wstawalismy nie wyspani a ja pomna doświdczeń z adamem pilnowałam tego by spał w swoim łózeczku
łóżeczko narazie stoi u nas w pokoju ale planujemy latem przenieś go do dzieci
![]()
No to martynka sie przebudzi w nocy i mówi mi mamo przytul mnie przytuli sie i idzie dalej spać.Tylko że ja jak oduczałam ją od piersi to pozwalałam jej przytulać sie do cycusia i tak zasypiała.A teraz przychodzi i też chce sie przytulić do cycusia ale mówie jej że może sie przytulić do mamusi ale nie do cycusia
reklama

wiktoria12
Dobranoc Malinka i anabuła.
A jest tu jeszcze ktoś czy sama zostałam

A jest tu jeszcze ktoś czy sama zostałam

Podziel się: