MY też już po spacerze,na dworze cieplutko,byliśmy ponad 1,5 godzinki.Oliwka się wybiegała,karmiliśmy gołębie,potem te gołębie biedne Oliwka ganiała jak szalona  ,byliśmy na huśtawce ,a na końcu zakupy.Oliwka zjadła już zupkę-burakową, kromkę suchego chleba wtrążoliła-uwielbia suchy chrupiący chleb,ja zresztą też.Chyba ze mnie na nia to przeszło.A na koniec zjadła troche jabłuszka.tez ma dziś spust.
 ,byliśmy na huśtawce ,a na końcu zakupy.Oliwka zjadła już zupkę-burakową, kromkę suchego chleba wtrążoliła-uwielbia suchy chrupiący chleb,ja zresztą też.Chyba ze mnie na nia to przeszło.A na koniec zjadła troche jabłuszka.tez ma dziś spust.
No i teraz lezy juz w łózeczku.Zawsze o tej godzinie juz spała a dzis nie wiem jakośwariuje w tym łózeczku.
Mi jeszcze zostało do zrobienia posprzatać łazienkę ,powycierać kurze i ugotowac kompocik dla Oliwki ale to jak usnie dopiero a tak wszystko mam porobione.
Obiadu dzis nie musiałąm gotować bo wczoraj teściowa mi ugotowałą abym miałą na dziś,zawwsze tak robi jak w niedzielę jesteśmy u niej.
Takze jak Oliwka wstanie to zje sobie pulpety w sosie pomidorowym z ryżem i surówką.
Joanna gratuluje zdanych testów :-)
No to zeczywiście miały humorki

,byliśmy na huśtawce ,a na końcu zakupy.Oliwka zjadła już zupkę-burakową, kromkę suchego chleba wtrążoliła-uwielbia suchy chrupiący chleb,ja zresztą też.Chyba ze mnie na nia to przeszło.A na koniec zjadła troche jabłuszka.tez ma dziś spust.
 ,byliśmy na huśtawce ,a na końcu zakupy.Oliwka zjadła już zupkę-burakową, kromkę suchego chleba wtrążoliła-uwielbia suchy chrupiący chleb,ja zresztą też.Chyba ze mnie na nia to przeszło.A na koniec zjadła troche jabłuszka.tez ma dziś spust.No i teraz lezy juz w łózeczku.Zawsze o tej godzinie juz spała a dzis nie wiem jakośwariuje w tym łózeczku.
Mi jeszcze zostało do zrobienia posprzatać łazienkę ,powycierać kurze i ugotowac kompocik dla Oliwki ale to jak usnie dopiero a tak wszystko mam porobione.
Obiadu dzis nie musiałąm gotować bo wczoraj teściowa mi ugotowałą abym miałą na dziś,zawwsze tak robi jak w niedzielę jesteśmy u niej.
Takze jak Oliwka wstanie to zje sobie pulpety w sosie pomidorowym z ryżem i surówką.
Joanna gratuluje zdanych testów :-)
Moje male juz spia;-)ale dzisiaj to im odbijalo na maksa
Wiktoria jak zobaczyla ze sprzatam klocki to dostala histeriiUparla sie zeby isc spac do lozeczka z cala ta skrzynka klockow
i za nic nie moglam Jej przetlumaczyc ze NIE
Wyla ,darla sie ,wyginala sie no ale musialam Ja wlozyc do lozeczka.Wkoncu musialam Im obywdom wyciagnac po jednym klocku i w ten oto sposob spia przytulone do klockow

No to zeczywiście miały humorki

mieszkam w Uk juz 4 lata:-)a pierwotnie jestem z Gdanska:-)mam nadzieje ze przygarniecie mnie do swojego grona.
mieszkam w Uk juz 4 lata:-)a pierwotnie jestem z Gdanska:-)mam nadzieje ze przygarniecie mnie do swojego grona.