reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MY też już po spacerze,na dworze cieplutko,byliśmy ponad 1,5 godzinki.Oliwka się wybiegała,karmiliśmy gołębie,potem te gołębie biedne Oliwka ganiała jak szalona :-D ,byliśmy na huśtawce ,a na końcu zakupy.Oliwka zjadła już zupkę-burakową, kromkę suchego chleba wtrążoliła-uwielbia suchy chrupiący chleb,ja zresztą też.Chyba ze mnie na nia to przeszło.A na koniec zjadła troche jabłuszka.tez ma dziś spust.
No i teraz lezy juz w łózeczku.Zawsze o tej godzinie juz spała a dzis nie wiem jakośwariuje w tym łózeczku.

Mi jeszcze zostało do zrobienia posprzatać łazienkę ,powycierać kurze i ugotowac kompocik dla Oliwki ale to jak usnie dopiero a tak wszystko mam porobione.
Obiadu dzis nie musiałąm gotować bo wczoraj teściowa mi ugotowałą abym miałą na dziś,zawwsze tak robi jak w niedzielę jesteśmy u niej.

Takze jak Oliwka wstanie to zje sobie pulpety w sosie pomidorowym z ryżem i surówką.

Joanna gratuluje zdanych testów :-)

Moje male juz spia;-)ale dzisiaj to im odbijalo na maksa:no:
Wiktoria jak zobaczyla ze sprzatam klocki to dostala histerii:szok:Uparla sie zeby isc spac do lozeczka z cala ta skrzynka klockow:szok:i za nic nie moglam Jej przetlumaczyc ze NIE:no:Wyla ,darla sie ,wyginala sie no ale musialam Ja wlozyc do lozeczka.Wkoncu musialam Im obywdom wyciagnac po jednym klocku i w ten oto sposob spia przytulone do klockow:-D:szok:

No to zeczywiście miały humorki :-D:-D:-D:-D

reklama
Dzien dobry dziewczyny:-)czy moge do Was dolaczyc??tez jestem mama siedzaca w domu:-)mam dwoch synow Kuba 6 lat i Dawid 16 miesiecy:tak:mieszkam w Uk juz 4 lata:-)a pierwotnie jestem z Gdanska:-)mam nadzieje ze przygarniecie mnie do swojego grona.
Probowalam was troche wczesniej poczytac i poznac,ale jak sie cofnelam do pierwszego posta to zrezygnowalam bo jest tutaj ponad 6 tysiecy stron do poczytania:szok::szok::szok::-D:-D:-D

Witaj doris wśród nas :-)

doris78 jak narazie nie było potrzeby, mały jadł i spokojnie spał. Problem zaczął sie w tą sobote, ale cały czas od porodu pije herbatki dla kobiet karmiących, staram sie nie przemeczac i trzymam odpowiednia diete i jak narazie wszystko było ok.
Narazie będe karmic raz piersią a raz z butelki jeżeli pokarmu dalej bedzie mało, zobaczymy...

Wiewioreczko dla swietego przemyj :))
Agnes no to szalalas na tym spacerku :))

Laura na drzemce ja juz ziemniaki obralam teraz tylko kotlety usmazyc i do tej pralni isc :/ podlogi zaraz zrobie i gotowe na dzis :))

reklama
AGNES-FAKTYCZNIE roznica jest paru dni:-D:-D:-D
WIEWIORECZKA-JA TAM zawsze tylko wygotowywalam:-):-)bo jak dalam plyn ,zawsze mi potem tym plynem smierdziala:baffled::baffled:
A z tym karmieniem no wlasnie zrob tak jak piszesz,moze to chwilowy kryzys:-)

Do góry