reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam dziewczyny:-)
my po lekazu julia i antoś mają zapalenie oskrzeli oboje na antybiotyku:-:)-(myślałam a właściwie łudziłam się że to nie to a jednak:-:)-:)-(
doris witaj u nas ja też zaraz wyślę ci zaproszenie na NK fajnie jak ktoś nowy do nas dołącza:tak::tak::tak:
joanna gratulje zdanego egzaminu na prawko :tak::tak: ja mam prawko już prawie 14 lat teorie zdawałam 3 razy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale jazdę zdałam za pierwszym razem:-D:-D
wiewióreczka no gratuluję i zyczę dużo szczęścia i prosimy o fotki z uroczystości:tak::tak::tak::tak:
mój P też wrócił z pracy z gorączką dreszczami jutro na 9.30 do lekarza:-:)-:)-(oj szykuje mi się w omu szpital tylko ja i adaś jakoś się trzymamy;-)

my po lekazu julia i antoś mają zapalenie oskrzeli oboje na antybiotyku:-:)-(myślałam a właściwie łudziłam się że to nie to a jednak:-:)-:)-(
doris witaj u nas ja też zaraz wyślę ci zaproszenie na NK fajnie jak ktoś nowy do nas dołącza:tak::tak::tak:
joanna gratulje zdanego egzaminu na prawko :tak::tak: ja mam prawko już prawie 14 lat teorie zdawałam 3 razy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale jazdę zdałam za pierwszym razem:-D:-D
wiewióreczka no gratuluję i zyczę dużo szczęścia i prosimy o fotki z uroczystości:tak::tak::tak::tak:
mój P też wrócił z pracy z gorączką dreszczami jutro na 9.30 do lekarza:-:)-:)-(oj szykuje mi się w omu szpital tylko ja i adaś jakoś się trzymamy;-)

No to nie ciekawie pamiętam że moja córka miała zapalenie oskrzeli jak miała 3 miesiące.Życze szybkiego powrotu do zdrowia:tak::tak:
Ja na chwilke znikam ide dziecią zrobić coś do jedzenia

Ostatnia edycja:
malinka oj współczuję,wszyscy sie porozkładali.Oby te chorubska szybko sie skonczyły.Zdrówka życzę :tak:

Malinka1 - życzę powrotu do zdrowia

Wiewióreczka- GRATULACJE

czekam teraz na śłubnego, bo ma nam wózek nowy przywieźć, pochwalę się, zakupiliśmy nową spacerówkę - chicco ponee xs

reklama
Do góry