anka26_x_07
Mama Laury :)
Agnes sprytna ta Oliwcia
dobra ja uciekam bede wieczorkiem:-)

dobra ja uciekam bede wieczorkiem:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

przepraszam to miało byc do agnes123![]()

ja mam prawko już prawie 14 lat teorie zdawałam 3 razy

ale jazdę zdałam za pierwszym razem

witam dziewczyny:-)
my po lekazu julia i antoś mają zapalenie oskrzeli oboje na antybiotyku:--(myślałam a właściwie łudziłam się że to nie to a jednak:-
-
-(
doris witaj u nas ja też zaraz wyślę ci zaproszenie na NK fajnie jak ktoś nowy do nas dołącza
joanna gratulje zdanego egzaminu na prawkoja mam prawko już prawie 14 lat teorie zdawałam 3 razy
wiewióreczka no gratuluję i zyczę dużo szczęścia i prosimy o fotki z uroczystości
mój P też wrócił z pracy z gorączką dreszczami jutro na 9.30 do lekarza:--
-(oj szykuje mi się w omu szpital tylko ja i adaś jakoś się trzymamy;-)

ale ja chciałąm czegos innego od wiewióreczki wiktoriaTo nic bo obie pytałyśmy o to samo.To załóż sobie konto NK i jak już będziesz miała to daj znać:-)

Brawo,to czytajAgnes123, wiktoria12
własnie zorientowałam się ze jest tu cos takiego jak skrzynka odbiorcza![]()

malinka oj współczuję,wszyscy sie porozkładali.Oby te chorubska szybko sie skonczyły.Zdrówka życzęwitam dziewczyny:-)
my po lekazu julia i antoś mają zapalenie oskrzeli oboje na antybiotyku:--(myślałam a właściwie łudziłam się że to nie to a jednak:-
-
-(
doris witaj u nas ja też zaraz wyślę ci zaproszenie na NK fajnie jak ktoś nowy do nas dołącza
joanna gratulje zdanego egzaminu na prawkoja mam prawko już prawie 14 lat teorie zdawałam 3 razy
wiewióreczka no gratuluję i zyczę dużo szczęścia i prosimy o fotki z uroczystości
mój P też wrócił z pracy z gorączką dreszczami jutro na 9.30 do lekarza:--
-(oj szykuje mi się w omu szpital tylko ja i adaś jakoś się trzymamy;-)

czekam teraz na śłubnego, bo ma nam wózek nowy przywieźć, pochwalę się, zakupiliśmy nową spacerówkę - chicco ponee xs