reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oliwka juz wstała,własnie wariuje ,przyniosłąm pranie wyschniete, a moja Mycha jest taka mądra że zaczęłą wszystko rozwalać no i teraz lata po pokoju z moimi stringami na głowie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ok uciekam bo Oliwka wszystko mi tu zdemoluje..Muszę podgrzać jej drugie danie.Do wieczorka.

reklama
malinka1 Zdrowiejcie szybciutko :tak: Wiem co to za ból zapalenie oskrzeli u dzieci, z Helena miałam nie wesoło :baffled:

Nie mogę się dodzwonić do szpitala:wściekła/y: Jestem wściekła, mam wykupiony abonament w prywatnej klinice, żeby sie nie szwendać po szpitalach i przychodniach. A lekarz mnie wysyła do szpitala klinicznego, gdzie są gigantyczne kolejki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam
zaliczyłam testy z prawa jazdy
a tak sie bałam ze nie dam rady egzamin a jazdy ma 27 marca
czytam ze większość z was pracowicie spędziły ranek w przeciwieństwie do mnie bo tylko pranie nastawiłam zanim pojechałam na egzamin zajrze wieczorkiem bo gabi roznosi pokój wojtkowi :rofl2:
gratulacje wiem co to znaczy bo zaledwie 4 i pół miecha temu zdałam egzamin!!tobie też spoko się uda!!!!:-)

**malinka** dobra i zupka :))
Ja juz zjadlam obiadek lali dostanie o 16 a teraz wcina ogorka kiszonego-uwielbia.Wasze malenstwa tez tak wcinaja ogorki? a o cytrynie nie wspomne:-D
moja nie ale za to ogórkowa zupa czy ogorek z surowce owszem;)cytrynki nie moze mała

Anabuba oznacza ze mineły juz 3 dni od mojego śłubu:-) Jestem teraz mężatką
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!1 TO miałas ślub w sobote?i nic nie mówiłas!a gdzie wódka weselna????????:-D:-D:-D:-D:rofl2:
ślub p[ewnie był skromny skoro zaraz po urodzeniu dzidziusia?

Dostałam skierowanie do szpitala klinicznego do poradni diabetologicznej :baffled:
Przytyłam 5 kg przez ostanie 2 miesiące :no: Dietka mnie czeka :baffled::szok:
ja porzybywałam po 3kg misiecznie a w 6 to nawet 5kg!!!!i zakończyłam na 17kg:-)

witam dziewczyny:-)
my po lekazu julia i antoś mają zapalenie oskrzeli oboje na antybiotyku:-:)-(myślałam a właściwie łudziłam się że to nie to a jednak:-:)-:)-(
doris witaj u nas ja też zaraz wyślę ci zaproszenie na NK fajnie jak ktoś nowy do nas dołącza:tak::tak::tak:
joanna gratulje zdanego egzaminu na prawko :tak::tak: ja mam prawko już prawie 14 lat teorie zdawałam 3 razy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale jazdę zdałam za pierwszym razem:-D:-D
wiewióreczka no gratuluję i zyczę dużo szczęścia i prosimy o fotki z uroczystości:tak::tak::tak::tak:
mój P też wrócił z pracy z gorączką dreszczami jutro na 9.30 do lekarza:-:)-:)-(oj szykuje mi się w omu szpital tylko ja i adaś jakoś się trzymamy;-)

malinka współczuje.ja rok temu byłam z Weronika w szpitalu na zapalenie oskrzeli to miała 4miesiace niecałe.w piatek miała stan podgoraczkowy a w sobote wieczorem byłam z nia na ostrym dyzurze bo starsznie charczała.typowo wirusowe,a u was jak po preziebieniu to pewnie bakteryjne.dobrze bedzie zobaczysz.klep im plecki:-)

Witam Nowe dziewczyny ,niedługo i wy przepadniecie z kretesem ,czyli pogrążycie się w uzależnieniu.....od BB:-):-):-):-) Dopiero was doczytałam ,ludzie ,ale z was skrobiposty:-):-):-):-) Ja dziś rano byłam z mamą w lecznicy zwierząt z yorkiem ,miał usuwane zęby mleczne ,no i zeszło bo miał badanie krwi najpierw ,a potem narkoze,jak z dzieckiem....o 14 była w domu ,a wyjechałam o 8.30,ale fajnie było z mamą się wyrwać i poplotkować w knajpce jak czekałyśmy na po zabiegu;-).Malinko1 dużo zdrówka dla was!!!!:rofl2:

reklama
Uff... Daniel śpi juz od 12:-) Ja w tym czasie ogarnełam całe mieszkanie i biore sie za obiadek.
Zadzwoniłam tez do położnej środowiskowej i opisałam jej wszystkie te dziwne objawy(czyli ssanie raczki, ciagły płacz i wiszenie przy cycu) ona powiedziała, że to typowe zachowanie jak dziecko się nie najada:-( i poradziła mi żeby spróbowac dokarmic butelką.
A ja chciałam jak najdłużej karmic tylko piersią:zawstydzona/y:
Dziwna ta pielęgniarka i raczej nie najlepsza, skoro tak po prostu doradza butlę. Mleko mamy to skarb!!!
Obniż temp w pokoju do max 22st.C, dużo pij wody mineralnej, i jeśli możesz to mleka, jedz dużo rosołu i gotowanego miąska, nie tylko z kuraka. Odstaw zwykłą herbatę, ona wysusza. Nie przegrzewaj dziecka. Jeśli już musisz spróbuj podać bąblowi przegotowaną wodę mineralną i ewentualnie z odrobiną glukozy( ale z tą glukozą musisz uważać, stosuj ją baaardzo rzadko ). Zawsze rób to dopiero po karmieniu. Pilnuj by dziecko nie zasypiało przy piersi, niech się najpierw porządnie naje .

Do góry