reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dzieki Anka za podpowiedź

Sandałki kupiłam na allegro,pochodzą z likwidacji sklepu,facvet wystawia całe obuwie od 1zł,za ile uda Ci się wylicytować to masz.ja kupiłąm za 50zł, a takie w sklepie kosztuje ok 110zł.Nawet na bucie jest metka z ceną 106zł.Czyli kupiłam o połowę taniej.
Firma Vi.Gga.Mi :-) bardzo ładnie sie prezentują na nodze,juz mierzyłąm je Oliwce.

Śliczne buciki i faktycznie nie drogie.Córcia pewnie zadowolona
Oliwka własnie zrobiła siusiu na nocnik,sama biłą sobie brawo :-D:-D:-D:-D ucieszyłą się i mama tez ją pochwaliła a teraz biega po pokoju z gołym tyłkiem :tak:

Brawo dla oliwki a z gołym tyłkiem najlepiej sie biega:tak::-D:-D

reklama
Jaka cwana bestia ta moja Oliwka.Właśnie skończyła się bajka,podeszła sobie do DVD i włączyła jeszcze raz :-D:-D:-D:-D:-D ona już wie gdzie jest play :tak:

...

aha no i chcialm sie pochwalic ze Laura zawolala na nocnik i znow zrobila siku :-D

Suuuper :tak::tak::tak::tak:

No mamusie odchudzaczki, mam taka drakońską dietę, że pewnie będę najszybciej chudła :rofl2:
Skonsultowałam swoje wyniki po glukozie, do poradni będę mogła pójść dopiero w przyszłym tygodniu, a nie chciałam tego tak zostawiać.
Na kolację mam marchewkę, liść sałaty, plaster szynki i kromkę chlebka razowego :rofl2: Jak ja to wytrzymam :baffled::confused:

Jaka cwana bestia ta moja Oliwka.Właśnie skończyła się bajka,podeszła sobie do DVD i włączyła jeszcze raz :-D:-D:-D:-D:-D ona już wie gdzie jest play :tak:

No to duża i mądra dziewczynka moja córcia dzisiaj na dvd oglądała Hane Montane uwielbia ją dzisiaj oglądała raz ale kiedyś oglądała 4 razy ten sam odcinek:szok::-D:-D:-D

mama Helenki co za szlenstwo z ta kolacja:szok::baffled:

Agnes ja tylko wchodze do domu z Laura to wlacza telewizor hihihi a guziki sa od spodu madrala podejrzala i teraz tylko pyk i gotowe :)) Dzieci madre niz matki:-D

Dziewczyny a Wy nie macie co robic w domach:confused::-D:-D:-D
Weszlam na BB z mysla ze bede miala kilka postow do poczytania a tu trzy strony czyli 120 postow:szok::szok::szok:
Wzielam od tesciowki laptopa"bo musze wystawic cos na allegro i spisac adresy";-)

Suuuper :tak::tak::tak::tak:

No mamusie odchudzaczki, mam taka drakońską dietę, że pewnie będę najszybciej chudła :rofl2:
Skonsultowałam swoje wyniki po glukozie, do poradni będę mogła pójść dopiero w przyszłym tygodniu, a nie chciałam tego tak zostawiać.
Na kolację mam marchewkę, liść sałaty, plaster szynki i kromkę chlebka razowego :rofl2: Jak ja to wytrzymam :baffled::confused:

No to masz diete cud mi by sie taka przydała:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Ja uczylam dzisiaj Dominika jezdzic na dwoch kolkach:tak::tak::tak:Ale nie za bardzo nam to szlo bo dziewczyny mi sie krecily w ta i spowrotem;-)No la etroszke ujechał sam:-)
No i teraz dziewczyny przywiozly mi do pokoju swoje rowerki i mam taki halas ze szok

Do góry