joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Wiktora, pracuje w bardzo dużym zakładzie meblarskim na trzy zmiany, produkującym meble do Ikei
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Z internetem mogę sobie poradzić, ale inna kwestia już nie jest taka prosta...JOE ALEX
Oby Tobie nie padl ten internet,bo naprawde dawno Cie nie bylo![]()
.A ja uwielbiam meble z Ikea;-):-)Wiktora, pracuje w bardzo dużym zakładzie meblarskim na trzy zmiany, produkującym meble do Ikei
A czemu miałaś takie stresa?
Stwierdził, żę mam za wysoki cukier po obciążeniu glukozą. Nie chciał mi za dużo mówić bo powiedział, żę w poradni zrobią to lepiej, tylko, że ja będę mogła tam dopiero startować w przyszłym tygodniu
Ale już się skonsultowałam i troszkę uspokoiłam
Mam narazie dietkę
i właśnie odliczam minuty do kolacji, ma być o 21...Dzięki Bogu, moje juz spią smacznie i niech tak pozostanie do ranaOliwka już w łózeczku,alem zamiast leżeć to bryka po nim :-)

O rany, to musi być ta kolacja co do minuty?Mam narazie dietkę
i właśnie odliczam minuty do kolacji, ma być o 21...
A ja uwielbiam meble z Ikea;-):-)
Zaplanowałam sobie na przyszły tydzień wypad po komodę dla dzidzi
Jak postawię komodę to będę mogła zacząć ciuchowe szaleństwa 

O rany, to musi być ta kolacja co do minuty?
Nie mogę przecież polec pierwszego dnia 
Aż ci zazdroszczę.Ja teżZaplanowałam sobie na przyszły tydzień wypad po komodę dla dzidzi
Jak postawię komodę to będę mogła zacząć ciuchowe szaleństwa
![]()