B
Beata1988
Gość
Ja karkówkę cały czas prawie jadłam jak w ciąży byłam 

i to jeszcze taką mocno doprawioną i ostra hmmm aż mi ślinka poleciała 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Nie zaczepiali Cie na drodze

wątpię czy później będę więc życzę miłego wieczorka 

Urodził się to miał 51 cm i 3,150 kg

Ostatnio misiek wpada do domu na obiadek
No ale potem wraca o Chorych porach 

Witajcie.
A mi od rana jest słabo i nie bardzo mogę funkcjonować.
Mój M odsypia nockę, Piotruś drzemie, a Tomaszek ogląda jakąś bajkę...
Kompletnie dziś nie kontroluję, co się dzieje wokół mnie....
Poza tym ta pogoda. U nas pada deszczyk i ogólnie jest nieprzyjemnie...
.
![]()
Moja wypiła kaszę i śpi
Nie poszłyśmy na spacer, bo ma stan podgorączkowy, mam nadzieję, że to zęby![]()
Witam wszystkie mamuśki!
Ja jestem po cięzkiej nocy, od 3 juz na nogach:-(
Daniel całą noc płakał i co chwile był przy piersi. Podałam mu ten Bebilon na noc wypił(po karmieniu z piersi) 40ml i spał 3 godziny, półźniej karmiłam piersią i tez przespał 3 i obudił się o 3 w nocy i w płacz...![]()
Teraz tez płakał co chwila, dałam mu butle po piersi i zjadł 90ml.
Mamy dziś wizyte u lekarza i zobaczymy co powie![]()
Wiem, że Piotruś ma jeszcze czas, ale wydawało mi się, że już załapał o co chodzi. No ale on chyba kojarzy siedzenie na nocniku z babcią no i ze mną nie chce![]()

Witam popołudniowo.
Ale u mnie dziś super pogoda +10C :-):-):-):-):-):-) cieplutko,byliśmy na spacerze 1,5 godzinki,Oliwka padłą mi w wózku i śpi sobie na podeście na dworze.Okryłam ją cieplutko i ma dziś zapewniony potężny zastrzyk świerzego powietrzaniech korzysta jak jest tak ciepło.
Idę zaraz obrać ziemniaczki,surówke juz mam,na obiad robie dzis wątróbkę-uwielbiam mniam mniam.ciekawe czy moja gwiazda zje,a jak nie to mam jeszcze wczorajszą zupkę to niech ją wcina i juz po kłopocie.
A Wasze dzieciaki lubią wątróbkę??????
A wątróbki nie lubimy więdz nie gotuje 
No i po szczepieniu, troszkę płaczu było. No ale następne dopiero 1 września. Dziewczynki czy szczepiłyście swoje pociechy przeciw ospie wietrznej? Bo nie wiem czy kupować szczepionkę na następny raz. U mnie dopiero teraz słoneczko wychodzi, może jeszcze wyjdę z małym na chwilę na dworek
Mi doktorka na ostatnim szczepieniu powiedziała że na roczek będzie szczepiony na ospe i szczepionke nie musimy kupować bo oni dają
![]()
Mały ma 61 cm i wazy 7,350 kg![]()

Ten to się ciężki zrobił jak nie wiem, ręce mi odpadają ale za to jakie ćwiczenie :-):-):-) ubrałam go dzisiaj w te pasiaki i wygląda jakby z więzienia wyszedł hehe![]()

No i po szczepieniu, troszkę płaczu było. No ale następne dopiero 1 września. Dziewczynki czy szczepiłyście swoje pociechy przeciw ospie wietrznej? Bo nie wiem czy kupować szczepionkę na następny raz. U mnie dopiero teraz słoneczko wychodzi, może jeszcze wyjdę z małym na chwilę na dworek
Ja nie szczepiłam Oliwki na ospę wietrzną
Patrysiu i Malinko dziękuję za życzonka dla małego :-):-):-):-) pół roku minęło tak szybko że nawet nie wiem kiedy
A co do wątróbki to ani ja ani Radek nie lubimy także w domu mam o jedno danie mniej do robienia![]()

a to Sewi na pol godzinnym spacerku
![]()
Oliwka też lubi ale tylko ruskie.