reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja karkówkę cały czas prawie jadłam jak w ciąży byłam :tak::tak::tak: i to jeszcze taką mocno doprawioną i ostra hmmm aż mi ślinka poleciała :-D:-D:-D

reklama
Czasami sie pytali ile maja i ile waza;-):-)
Jak po obiedzie ejszcze nie wroci tesciowa to do Was zajrze a jak wroci to pewnie wieczorkiem jak tesciowka bedzie taka dobra:-)
Jak mnie nie bedzie wieczorkiem to trzymajcie kciuki za jutrzejsza gastroskopie Klauduni.
A teraz mykam do kuchni:tak::tak::tak:

Matko wy o takich pysznościach, a mój obiad nie chce się gotować.
mała zasnęła M na ramieniu i śpi, a jak ją kładłam o 13 to krzyk jakby ją kto ze skóry obdzierał.
Oglądałam butki. est sporo ładnych rzeczy, ale chyba jednak przejdę się najpierw po naszych lumpikach. W zeszłym roku dostałam oryginalne białe nike i różowe pumy po 10 zł. Nie sądzę bym w tej cenie znalazła coś na allegro no i jeszcze przesyłka. wejde też do CCC. bo widzę, że coś fajnego żeście znalazły, może i mnie się uda.
Póki co lecę.
Malinka zdrówka dla brzdąców i wytrwałości dla Ciebie. Strasznie Ci współczuję. Wiem jak to jest przy jednym dziecku chorym, co dopiero u Ciebie?

Dobrze dziewczynki ja lecę bo się Kubek obudził. Głodny zapewne jak cholera :-D:-D:-D wątpię czy później będę więc życzę miłego wieczorka :rofl2::rofl2::rofl2:

Witajcie.

A mi od rana jest słabo i nie bardzo mogę funkcjonować.
Mój M odsypia nockę, Piotruś drzemie, a Tomaszek ogląda jakąś bajkę...

Kompletnie dziś nie kontroluję, co się dzieje wokół mnie...:no:.
Poza tym ta pogoda:baffled:. U nas pada deszczyk i ogólnie jest nieprzyjemnie...:crazy:.

:-D

Może jest słabe cisnienie i dlatego źle sie czujesz.........
Moja wypiła kaszę i śpi :szok::szok::szok:
Nie poszłyśmy na spacer, bo ma stan podgorączkowy, mam nadzieję, że to zęby :baffled:

Moja Martynka wogóle nie jadła kaszki bo nie chciała ale za to piła mleko.
Witam wszystkie mamuśki!
Ja jestem po cięzkiej nocy, od 3 juz na nogach:-(
Daniel całą noc płakał i co chwile był przy piersi. Podałam mu ten Bebilon na noc wypił(po karmieniu z piersi) 40ml i spał 3 godziny, półźniej karmiłam piersią i tez przespał 3 i obudił się o 3 w nocy i w płacz...:szok:
Teraz tez płakał co chwila, dałam mu butle po piersi i zjadł 90ml.
Mamy dziś wizyte u lekarza i zobaczymy co powie:confused:

Mały głodomorek mojego synka trzeba było budzić do jedzenia...To daj znac jak poszło u doktora
Wiem, że Piotruś ma jeszcze czas, ale wydawało mi się, że już załapał o co chodzi. No ale on chyba kojarzy siedzenie na nocniku z babcią no i ze mną nie chce :-p

Zobaczysz jeszcze cie zaskoczy i będzie chętnie siadał na nocniku:tak::tak:
Witam popołudniowo.
Ale u mnie dziś super pogoda +10C :-):-):-):-):-):-) cieplutko,byliśmy na spacerze 1,5 godzinki,Oliwka padłą mi w wózku i śpi sobie na podeście na dworze.Okryłam ją cieplutko i ma dziś zapewniony potężny zastrzyk świerzego powietrza :tak::tak::tak: niech korzysta jak jest tak ciepło.
Idę zaraz obrać ziemniaczki,surówke juz mam,na obiad robie dzis wątróbkę-uwielbiam mniam mniam.ciekawe czy moja gwiazda zje,a jak nie to mam jeszcze wczorajszą zupkę to niech ją wcina i juz po kłopocie.
A Wasze dzieciaki lubią wątróbkę??????

No to sie jej będzie spało dobrze w nocy jak tyle czasu była na swieżym powietrzu.Moja Martynak nie chce chodzić na dwór twierdzi że jest zimno i woli sie pobawić w domu.:-DA wątróbki nie lubimy więdz nie gotuje :rofl2:
No i po szczepieniu, troszkę płaczu było. No ale następne dopiero 1 września. Dziewczynki czy szczepiłyście swoje pociechy przeciw ospie wietrznej? Bo nie wiem czy kupować szczepionkę na następny raz. U mnie dopiero teraz słoneczko wychodzi, może jeszcze wyjdę z małym na chwilę na dworek :-D:-D:-D

Mi doktorka na ostatnim szczepieniu powiedziała że na roczek będzie szczepiony na ospe i szczepionke nie musimy kupować bo oni dają
:rofl2::rofl2:

Mały ma 61 cm i wazy 7,350 kg :tak::tak::tak:

No to waga super moja córcia miała 8 kilo jak miała roczek a teraz ma 3 latka i warzy 13kilo

Tak sobie moje dziecko śpi od trzech godzin. A jadł o 8.30!!! :-D:-D:-D Będzie głodne jak się obudzi :baffled:

Śliczny dzidziuś i jak słodko śpi....:-):tak:
Ten to się ciężki zrobił jak nie wiem, ręce mi odpadają ale za to jakie ćwiczenie :-):-):-) ubrałam go dzisiaj w te pasiaki i wygląda jakby z więzienia wyszedł hehe :rofl2::rofl2::rofl2:

No dobre cwiczenia jak sie nosi takiego bobaska.A z więzienia a to Dobre:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
my juz po spacerku:tak:

anka - chyba dodalas nam sporo tego slonca bo choc go widac nie bylo to cieplutko sie zrobilo :tak::-D
beata - slicznie wyglada na zdjeciu :tak:
dowikla - Sewi ma rozm 20 ale pasowal mu rozm 19 :tak:

a to Sewi na pol godzinnym spacerku :-D
catse.jpg

reklama
No i po szczepieniu, troszkę płaczu było. No ale następne dopiero 1 września. Dziewczynki czy szczepiłyście swoje pociechy przeciw ospie wietrznej? Bo nie wiem czy kupować szczepionkę na następny raz. U mnie dopiero teraz słoneczko wychodzi, może jeszcze wyjdę z małym na chwilę na dworek :-D:-D:-D

Ja nie szczepiłam Oliwki na ospę wietrzną :no:

Patrysiu i Malinko dziękuję za życzonka dla małego :-):-):-):-) pół roku minęło tak szybko że nawet nie wiem kiedy :tak::tak:
A co do wątróbki to ani ja ani Radek nie lubimy także w domu mam o jedno danie mniej do robienia :rofl2::rofl2:

Tak sobie moje dziecko śpi od trzech godzin. A jadł o 8.30!!! :-D:-D:-D Będzie głodne jak się obudzi :baffled:

Słodko spi , i gratulacje za te pół roczku :tak::tak::tak:

a to Sewi na pol godzinnym spacerku :-D
catse.jpg

Z Sewcia to sie duzy chłopczyk zrobił i jaki przystojniaczek.

tak jak myslałam Oliwka obiadu nie zjadła,2 razy wziełą do buzi ale i tak wypluła.Dobrze że miałam trochę zupy to jej dałąm.Nie wiem dlaczego jeść drugiego dania nie ważne co by to nie było to i tak nie zje.

A w wózku na swierzym powietrzu spała ponad 2,5 godziny.

Mama Helenki uwielbiam jeść pierogi,pewnie slinka Ci leciała jak je robiłaś a zjeść biedna nie mogłaś :tak: Oliwka też lubi ale tylko ruskie.

malinka 1 wracajcie szybko do zdrowia :-)

Do góry