Madziulanatasza-śpij dobrze
Myszunia, ja się nigdzie nie wybieram
Co na to mąż? Napomknęłaś już coś?
Mąż chodzi za mną od wczoraj i prosi, żebym mu pozwoliła już kupić test!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madziulanatasza-śpij dobrze
Myszunia, ja się nigdzie nie wybieram
Co na to mąż? Napomknęłaś już coś?
Anabuba, a właśnie się zastanawiałam gdzie Cię wcięło:-)
Ach boziu, wcale mu się nie dziwię. A Ty tak Was męczysz...Mąż chodzi za mną od wczoraj i prosi, żebym mu pozwoliła już kupić test!![]()
Czyli pozytywnie:-)heheh no tka jakos wyszło.wczoraj miłąm wczesniejszy dzien kobiet z kolezanka-była pizza piwo i ploteczki:-)
wróciłam ok22 do domu,potem sie ogarnęłam i poszłam spac bo byłam padnięta.dzis pospałam do 8.30potem sprztanie,pranie itd itd,potem byłam u mamy,przyjechała moja siostra z przyszłym mezem,nawet mój P ze mna poszedł.i tak posedzielismy ze wrócilismy przed 22,zanim wszytkie dzieci poszły spac,łacznie z tym duuuuuuuuzym to sie zeszł09:-)
myszunia nie czytałam co napisałyscie wczoraj od wieczora(pozniej nadrobie) wiec prosze mnie wtajemniczyc!!!!!!!!!czy udało sie cos ?:-)![]()
Jeszcze nie wiadomo. Na razie nie mam @ i nic na nią nie wskazuje. Jak tak dalej pójdzie to obiecałam sobie, że w poniedziałek testuję!![]()
to ile juz po terminie?
ja jak nie dostałam tego dnia co trzeba z Weronika to byłam na 99% pewna ze jestem:-)i sie nie myslilam
Ja przez dwa miesiące byłam pewna, że dostanę jutro. I nie dostałam
![]()
No to mąż nie może sie doczekać dobrej wiadomośćiMąż chodzi za mną od wczoraj i prosi, żebym mu pozwoliła już kupić test!![]()
Testuj testuj.Jeszcze nie wiadomo. Na razie nie mam @ i nic na nią nie wskazuje. Jak tak dalej pójdzie to obiecałam sobie, że w poniedziałek testuję!![]()