Anabuba
czarownica mroźnego lądu
moje paskudy tez juz spia:-)

Moja WEronika ma 1,5roku prawie i chyba ze 4razy przespala mi wiecej niz 8godzin!!!!!!!! jak zje kolo 21 to ok5 budzi sie na jedzenie i dalej spi.im dziecko iweksze tym lepiej ssie i szybciej sie najada.a pokarm nocny jest bardziej tłusty i jest go wiecej i podobno jest najbardziej wartosciowy dlatego dzieci dłuzej spia:-)

tzn wtedy kiedy dziecko chce:-)na butli tego nie ma:-)
a u mnie zima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 a jutro ma byc na plusie wiec [ewnie bedzie brejaNareszcie wszystkie moje szkraby, łącznie z M, śpią smacznie;-).
A ja sobie mogę posiedzieć na BB, pod warunkiem oczywiście, że internet mi nie siądzie.
Poza tym otworzyłam sobie okno i słucham padającego deszczu... Nic więcej w chwili obecnej do szczęścia mi nie brakuje...:-)

powoli sie wszytsko unormuje.poki karmisz piersia karm ile trzeba,mozesz czasami dwaac koperek albo jakas herabtke do picia zeby troche wydłyzyc czas miedzy karmieniami.Ale z czasem przerwy między karmieniami się wydłużają, a karmienia trwają krócej?
A kiedy maluchy zaczynają przesypiać większość nocy, albo całą?
W ciągu dnia karmie częściej.
Moja WEronika ma 1,5roku prawie i chyba ze 4razy przespala mi wiecej niz 8godzin!!!!!!!! jak zje kolo 21 to ok5 budzi sie na jedzenie i dalej spi.im dziecko iweksze tym lepiej ssie i szybciej sie najada.a pokarm nocny jest bardziej tłusty i jest go wiecej i podobno jest najbardziej wartosciowy dlatego dzieci dłuzej spia:-)
Ania to gdzie Ty sie chowalas ze nie słyszałas o karmieniu na zadnaie?Wiewioreczko wieksza czesc nocy to tak mysle od 4mc kolezanki mala spi od 20 z przerwa na butelke o 23 do 5 rano:-)Nie ma takiego czegos jak karmienie na rzadanie, ja nie slyszalam ale od 4mc mozesz dawac powolutku sloiki wiec luzik chcoiaz przy cycku to chyba pozniejnie wiem bo ja bylam butelkowa mama
![]()