reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-)
Zaczne od tego ze jestem mega niewyspana:no:Tesciowa zafundowala nam wszystkim pobudke o 7 rano:szok:chodzac pol godziny w szpilkach po calej chacie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:Jeszcze raz taki numer odwali to ubiore dzieci i dam Jej do pracy:rofl2:
Mlode sa oryczałe,niewyspane i do tego szaleja.Klaudia chodzi z golym tyłkiem i w Dominika butach,a Wiktoria w Jego kapciach,bawia sie tv

Dzisiaj jade po Klaudi wypis ze szpitala po gastroskopii

Mam nadzieje ze Wam poniedzialek zaczal sie choc troszke lepiej;-):-)

reklama
No ja jeszcze poodkurzać i mam posprzątane i ide pranie nastawić i po prasować a później na strychu troche sprzątnąc jak Kamilek będzie spał.Obiadu nie trzeba gotować bo ze wczoraj jest.Na spacerwk też nie pójdziemy bo jest bardzo brzydko.:crazy::crazy:
Mamo Helenki to córeczka miała super śniadanie

Witam:-)
Zaczne od tego ze jestem mega niewyspana:no:Tesciowa zafundowala nam wszystkim pobudke o 7 rano:szok:chodzac pol godziny w szpilkach po calej chacie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:Jeszcze raz taki numer odwali to ubiore dzieci i dam Jej do pracy:rofl2:
Mlode sa oryczałe,niewyspane i do tego szaleja.Klaudia chodzi z golym tyłkiem i w Dominika butach,a Wiktoria w Jego kapciach,bawia sie tv

Dzisiaj jade po Klaudi wypis ze szpitala po gastroskopii

Mam nadzieje ze Wam poniedzialek zaczal sie choc troszke lepiej;-):-)

No to współczuje pobutki chociaż moje bobaski zrobiły jeszcze lepszą bo wstały o 06:00 i radosne jak skowronki

A do tego zaczelismy remont t mi wczoraj zadzwonila ze od czerwca zwalnia sie mieszkanie na ktore strasznie polowałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:
Mam doła,dylemat i wszystko co tylko mozliwe:szok::rofl2:

JOE ALEX
Pyszne snaidanko zafundowalas dzieciom:tak::tak::tak:;-)
Ja moim nie daje chipsow:no::no::no:

*MALINKA*
Oby z mala bylo wszystko ok:tak::tak::tak:

A u nas dzisiaj dosyc ładna pogoda;-):-)

Mi dzisiaj M zafundował przedwczesna pobudkę :baffled: Ale całe szczęście Heleny nie obudził :tak:

Dowikla co to za mieszkanie?? Chcecie kupić wynająć ?? Taka wścibska jestem :rofl2::sorry2: Ja nie chcesz to nie odpowiadaj :rofl2:

To mieszkanie na ktore tak polowałam to jest za odstepne:tak::tak::tak:W takiej jakby kamienicy ale duzo lepszej od tej w ktorej mieszkam i w lepszej okolicy.Jest tam ogrodek i plac zabaw dla dzieci

A teraz robimy Dominikowi pokoj,zeby miał swoj,bez dziewczynek i chce zrobic taka garderobe z ich rzeczami i jak sie da to zeby tam upchnac wszystkie rowerki i te duze zabawki:tak:

No to fajne mieszkanie jak z ogródkiem i placem zabaw dzieci by miały frajde no ale co zamieszkacie w tym mieszkaniu czy nie bardzo.
A co do pokoju to dobrze że chcesz ich rozdzielic jeszcze tym bardziej że synek chodzi już do szkoły

reklama
Do góry