reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja też muszę zrobić sobie kawke bo spanie mnie bierze a Oliwka własnie mi się obudziła,koniec błogiego lenistwa.Spała tylko 1,5 godziny :-)

Pytanie do kotlecikow

dziewczyny, a ten grysik i ryż to najpierw ugotowac, czy surowe wrzucac do mielonego?

Hmmm ale słoneczko u mnie świeci ładnie :-D:-D:-D a mi się nie chce ubierać i malować żeby z małym wyjść. Tym bardziej że okres dostałam i zdycham :baffled::baffled::baffled::baffled: no Kubek ma zabawę opakowaniem po pampersach :-D:-D:-D
beata piekan masz pogode.taka wiosenna....:happy:

Niedawno ich przestawiłam na jedną drzemkę. Do tej pory wstawały bardzo wcześnie- przed 6.00 i szły na pierwszą drzemkę o 9.30. Spały ok. godziny.
Po południu- ok.15.30 miały druga drzemkę- 20-30 minut.
Postanowiłam to zmienić, bo mnie ta popołudniowa drzemka wkurzała.
Więcej było zachodu niż spania.
Teraz przetrzymuję ich do 11.00 i śpią 1,5-2 godziny.
Po południu już ich nie kładę.
greti moja spi tak-pobudka 8-9 potem spanie 13-16 i wieczorem 20-21.wszytsko zalezy od tego o ktorej wstanie.i spi 2-3 godzin. własnie usnęła na dworzu w wozku-chyba lubi bo bez protestu dała sie polozyc w wzoku i szybko zasnąła:-):-D

Nie wiem, czy wychodzić na spacer. U nas co chwilę pada deszcz. Paskudna dzisiaj pogoda.

a u mnie taka pogoda-pada deszcz ze sniegiem....

Załączniki

• S6003192.jpg
    S6003192.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 27
reklama
[witam dziewczyny:-Ddopiero nadrobiłam zaległości wczorajszo dzisiejsze;-)
greti witaj u nas zaraz pooglądam twoje dzieciaczki:tak:
u mnie antoś śpi ja nerwa mam jak to przed okresem:zawstydzona/y: muszę julie spakować bo jutro jedzie do babci:-D:-D:-D:-D wójek ma po nią jutro wpaść i obie się z tego cieszymy:tak::tak::tak::tak:
a zapomniałam wam napisać juia po testach została zakwalifikowana jako 5 latek do zerówki tak więc od września zaczyna przygodę ze szkołą ja początkowo miałam opory czy da sobie radę ale pani powiedziała ze wrazie W to ją jeszcze na rok przetrzymają w zerówce bo i tak na koniec maja są zawsze testy czy ma dojrzałość szkolną:confused: ale będzie w grupie 7 pięcio latków więc ok a ona bardzo chciała tak więc nie przedszkole a zerówka od września jeszcze antek do żłobka a ja do pracy chciała bym by po roczku poszedł do dzieci a ja do pracy albo jakieś dziecko do pilnowania wziąść i posiedzieć z nimi w domku tym bardziej że julia będzie w zerówce a adam w szkole to będe miała czas i chęci a grosz zawsze się nam dodatkowy przyda:tak::tak::tak:B]

Do góry