Mama Helenki
i Aniki :D
Zazdroszczę ci tej pogody

Greti, śliczne dzieciaczki

Helena się rozebrała od pasa w dół

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pytanie do kotlecikow
dziewczyny, a ten grysik i ryż to najpierw ugotowac, czy surowe wrzucac do mielonego?
beata piekan masz pogode.taka wiosenna....Hmmm ale słoneczko u mnie świeci ładniea mi się nie chce ubierać i malować żeby z małym wyjść. Tym bardziej że okres dostałam i zdycham
no Kubek ma zabawę opakowaniem po pampersach
![]()
greti moja spi tak-pobudka 8-9 potem spanie 13-16 i wieczorem 20-21.wszytsko zalezy od tego o ktorej wstanie.i spi 2-3 godzin. własnie usnęła na dworzu w wozku-chyba lubi bo bez protestu dała sie polozyc w wzoku i szybko zasnąła:-)Niedawno ich przestawiłam na jedną drzemkę. Do tej pory wstawały bardzo wcześnie- przed 6.00 i szły na pierwszą drzemkę o 9.30. Spały ok. godziny.
Po południu- ok.15.30 miały druga drzemkę- 20-30 minut.
Postanowiłam to zmienić, bo mnie ta popołudniowa drzemka wkurzała.
Więcej było zachodu niż spania.
Teraz przetrzymuję ich do 11.00 i śpią 1,5-2 godziny.
Po południu już ich nie kładę.
Nie wiem, czy wychodzić na spacer. U nas co chwilę pada deszcz. Paskudna dzisiaj pogoda.