Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ja juz dzis 2 kawy wypiła,wstaiwłam ziemniaczki,bo sosik juz mam.zaraz paulina wroci ze szkoly głodna.dajcie jeszcze raz ten przepis na kotlety bo sobie nie spiałsm a nie chce mi sie szukac:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam zamiar dopiero robić ale cos nie mogę się zebraćRyż to na pewno ugotowany, a grysik nie mam pojęcia, chyba sam dojdzie w trakcie gotowaniaJa jeszcze ich nie robiłam
Narazie się tylko przymierzam
![]()
to moja mama podobne robi:-)Przepis;
1,2 kg mięsa mielonego
1 kg kapusty białej poszadkowanej
1 szkl ryżu
1 szkl grysiku
3 cebule-zeszklic
3 jajka
sól,pieprz,wegeta do smaku
Wszystko razem wyrobić i formować kotleciki.Kotleciki obsmażyc na tłuszczu.Później zalać rosołem(taki z kostki)i dusić 1 godzine
Można zrobić sos
Ja jestem wędrująca :-) Teraz piszę do was z Austrii, a w sezonie letnim jestem w Polsce ;-)Greti A skąd jesteś?
na mnie kawa tez nie dziala. czasem pomoze jak glowa boli, ale pije tylko w ostatecznosci, bo nie lubie.
Do mnie @ zbliza się wielkimi krokami, zawsze 20-ego.Tez przy tym cierpie, ale teraz to juz bardziej przy jajeczkowaniu=mam torbiel czy cuś na jednym jajniku, i jak on działa, to w tedy boli. Jakos nie moge sie pozbierac do mojego gienia. Juz slysze ten ochrzan, no i jeszcze nadrzerka![]()
luna to dawajpisze sama po sobie, ale co tam
Poszukam wam przepyszny przepis na obiad, niech no tylko znajde chwilke. Jak mojemu Piotrkowii smakowało, to zasmakuje największemu wybrednemu.