reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja juz dzis 2 kawy wypiła,wstaiwłam ziemniaczki,bo sosik juz mam.zaraz paulina wroci ze szkoly głodna.dajcie jeszcze raz ten przepis na kotlety bo sobie nie spiałsm a nie chce mi sie szukac:-)

reklama
na mnie kawa tez nie dziala. czasem pomoze jak glowa boli, ale pije tylko w ostatecznosci, bo nie lubie.

Do mnie @ zbliza się wielkimi krokami, zawsze 20-ego.Tez przy tym cierpie, ale teraz to juz bardziej przy jajeczkowaniu=mam torbiel czy cuś na jednym jajniku, i jak on działa, to w tedy boli. Jakos nie moge sie pozbierac do mojego gienia. Juz slysze ten ochrzan, no i jeszcze nadrzerka:angry:

Przepis;
1,2 kg mięsa mielonego
1 kg kapusty białej poszadkowanej
1 szkl ryżu
1 szkl grysiku
3 cebule-zeszklic
3 jajka
sól,pieprz,wegeta do smaku
Wszystko razem wyrobić i formować kotleciki.Kotleciki obsmażyc na tłuszczu.Później zalać rosołem(taki z kostki)i dusić 1 godzine
Można zrobić sos

Przepis;
1,2 kg mięsa mielonego
1 kg kapusty białej poszadkowanej
1 szkl ryżu
1 szkl grysiku
3 cebule-zeszklic
3 jajka
sól,pieprz,wegeta do smaku
Wszystko razem wyrobić i formować kotleciki.Kotleciki obsmażyc na tłuszczu.Później zalać rosołem(taki z kostki)i dusić 1 godzine
Można zrobić sos
to moja mama podobne robi:-)

pisze sama po sobie, ale co tam
Poszukam wam przepyszny przepis na obiad, niech no tylko znajde chwilke. Jak mojemu Piotrkowii smakowało, to zasmakuje największemu wybrednemu.

na mnie kawa tez nie dziala. czasem pomoze jak glowa boli, ale pije tylko w ostatecznosci, bo nie lubie.

Do mnie @ zbliza się wielkimi krokami, zawsze 20-ego.Tez przy tym cierpie, ale teraz to juz bardziej przy jajeczkowaniu=mam torbiel czy cuś na jednym jajniku, i jak on działa, to w tedy boli. Jakos nie moge sie pozbierac do mojego gienia. Juz slysze ten ochrzan, no i jeszcze nadrzerka:angry:

jak masz torbiel to lepiej uwazaj bo ja przez torbiele nie mam jednego jajnika i mialam 3 operacje:crazy:
nie starsze Cie ale z tym nie ma zartow:no:

reklama
anabuba:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:ty masz zimę za oknem:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: kurcze u nas już śniegu to dawno nie ma a pogoda dzisiaj w kratkę raz piękny lazur na niebie i obłędne słonko a raz deszcz i ołowiane niebo:crazy: ale wieje straszliwie ale i tak jak antocha wstanie to idę z nimi na spacer bo w domu nie wysiedzę :no::no::no::no::no:
jeszcze mi adam z rana przed szkołą ciśnionko podniósł i to nieźle pyskol mu się włączył i agresor a że ja przed @ to mało fajnie:crazy:

Do góry