Pa pa DobranocLecę spać kobietki pa pa;-)
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ja jestem tylko siedzę również na allegro.Kupiłam własnie buciki profilaktyczne Oliwce.Bo te co ma juz są za małe.Kurczę nosiła je max 3 mies i juz wyrosła.A te butki nie są tanie.razem z przesyłka zapłaciłam 83zł,juz przelew zrobiony.
A własnie dowikla dziewczynki chodzą w tych bucikach tombut?????
daj link do tych butkow.ma jakies problemuy Oliwka?
Tylko Klaudia je ma bo tylko Klaudia chodzi nozka do srodkaA własnie dowikla dziewczynki chodzą w tych bucikach tombut?????

wiktoria12
Mama i żona :)
Dobra ja już też uciekam

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
no walsnie u nas obchodza 10marca-nawet w RMffm mowili ze dzis dzien mezczyzny.ciekawe czemu sa 2 datyAnabuba dzień chłopaka jest 30wrzesnia !!!!!!! no co tycos Ci się pomieszało.To chyba dzień mężczyzny:-)

No jestem zadowolona i tesciowa chyba tez
Wymieniali mi twardy dyski mam gołego laptopa.Pusto wszystko musze wgrywac na nowo
Najgorsze jest to ze poszly wszystkie zdjecia no i musez kupic nowego antywirusa
przeje.... masz.jaco jakis czas zgrywam sobie zdjecia i dokumenty na plyty zeby takichniespodzianke nie bylo
Teraz to tez sobie wszystko wgramprzeje.... masz.jaco jakis czas zgrywam sobie zdjecia i dokumenty na plyty zeby takichniespodzianke nie bylo

Spadam na chwile zrobic sobie cos do jedzenia:-);-)
daj link do tych butkow.ma jakies problemuy Oliwka?
jako takich problemów nie ma.Ale jak bylismy ostatnio u ortopedy to powiedział że ma lekkie płaskostopie ale to jeszcze nie wiadomo bo stopa się formuje do 3 roku zycia.I profilaktycznie kazał kupic takie buciki do domu, więć kupujemy i Oliwka nosi.
ZDROWA STOPA obuwie profilaktyczne NEMO rozm. 22 (567762002) - Aukcje internetowe Allegro
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
dobranoc wiktoria i madziula:-)
reklama
Podziel się: