wiktoria tylko pozazdrościćOj dobrze nie ma problemu żeby została z dziecmi no i obiad też gotuje ja czasem ale to sie żadko zdarza mi smakuje jak babcia gotuje
No kamilek spi a ja ide zobaczyć czy mi pranie na balkonie wyschło

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiktoria tylko pozazdrościćOj dobrze nie ma problemu żeby została z dziecmi no i obiad też gotuje ja czasem ale to sie żadko zdarza mi smakuje jak babcia gotuje
No kamilek spi a ja ide zobaczyć czy mi pranie na balkonie wyschło
agnes to wytnij sobie na dno tekturkę i go usztywniszA ja mam dziś świetny humorek
Wyobraźcie sobie kurier przywiózł mi dziś rano ten wózek
I powiem Wam szczerze że jest nawet fajny, lepiej wygląda niż na zdjęciu co wam pokazywałam.Kolorek świetny i solidnie wykonany.:-)
Kosz na zakupy jest dość spory tylko że nie usztywniany od spodu -to jest jedyny minus.Ale poza tym podoba mi się , nie wierze że to mówię
I do tego przyszła przesyłka pocztą-kupiłam kurteczkę na wiosnę Oliwce na allegro za 10zł - z 5-10-15zmierzyłam jej i rewelacyjnie wygląda.:-):-):-)
A ja mam dziś świetny humorek
Wyobraźcie sobie kurier przywiózł mi dziś rano ten wózek
I powiem Wam szczerze że jest nawet fajny, lepiej wygląda niż na zdjęciu co wam pokazywałam.Kolorek świetny i solidnie wykonany.:-)
Kosz na zakupy jest dość spory tylko że nie usztywniany od spodu -to jest jedyny minus.Ale poza tym podoba mi się , nie wierze że to mówię
I do tego przyszła przesyłka pocztą-kupiłam kurteczkę na wiosnę Oliwce na allegro za 10zł - z 5-10-15zmierzyłam jej i rewelacyjnie wygląda.:-):-):-)
agnes to wytnij sobie na dno tekturkę i go usztywniszteż mi się wydawało jak się przyjżałam że wcale ten koszyk nie taki mały
kurtka z 5-10-15 za 10 zł gdzieś ty takie cudo znalazła
byłam dziś w 5-10-15 mają fajne kurteczki ale cena
80 -90 zł trochę dużo
pokaż nam focie wózia i kurteczki
![]()
No na allegro kupiłam tą kurteczkę,niestety fotek już nie mam bo wystawiłam komentarze i wykasowałam.Ale zdjęcie wózka wklejałam wczoraj to musisz się cofnąć do wczorajszego dnia malinka1agnes to wytnij sobie na dno tekturkę i go usztywniszteż mi się wydawało jak się przyjżałam że wcale ten koszyk nie taki mały
kurtka z 5-10-15 za 10 zł gdzieś ty takie cudo znalazła
byłam dziś w 5-10-15 mają fajne kurteczki ale cena
80 -90 zł trochę dużo
pokaż nam focie wózia i kurteczki
![]()
malinka1 teraz Antka chcesz dać od wrzesnia do żłobka/?????
My też myślimy żeby dać Oliwkę od września do żłobka-boję się tego jak cholerano ale ona to będzie miała 2 latka a Twój Antek to jeszcze strasznie malutki.