reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wszystkim dzięuję w imieniu Piotrusia za życzenia. dziś imprezki nie ma, bo bidulek jutro do pracy a w sobote raczej do brata na remont. Może w sobotę po południu coś uszykuję, zaproszę kogoś tak, żeby nic nie wiedział. Od razu będzie mu lżej po ciężkim tygodniu.
Oczywiście jeśli któraś blisko mieszka to zapraszam. Żabi skok pycha ciasta mają, więc da sie załatwić.

A ja mam dziś świetny humorek :tak::tak::tak::tak:

Wyobraźcie sobie kurier przywiózł mi dziś rano ten wózek :tak:
I powiem Wam szczerze że jest nawet fajny, lepiej wygląda niż na zdjęciu co wam pokazywałam.Kolorek świetny i solidnie wykonany.:-)
Kosz na zakupy jest dość spory tylko że nie usztywniany od spodu -to jest jedyny minus.Ale poza tym podoba mi się , nie wierze że to mówię :-D:-D:-D:-D:-D:-D

I do tego przyszła przesyłka pocztą-kupiłam kurteczkę na wiosnę Oliwce na allegro za 10zł - z 5-10-15 :tak: zmierzyłam jej i rewelacyjnie wygląda.:-):-):-)
Agnes, to się cieszymy , że Ty się cieszysz.A z tą tekturką, czy płytą cienką, to nie głupi pomysł!!!

Bikiet pięny

Ja Laure dopiero bede kladla i wtedy musze podlogi zrobic bo masakra co ona tu zrobila
A do tego zaczyna mi pisac po meblach:szok:

Ja mam tak non stop. I też zaczyna pisać, ale nie po meblach , tylko po podłodze i ścianach. Jeszcze przed malowaniem, ale co to później będzie??? A tak sobie ładnie obmyślamy z mężusiem nowe ściany.
Tylko kurcze nikt tych obrazów nie chce kupić.
Ide powoli obiad szykować. Zajrzę najpóźniej wieczorkiem

Ostatnia edycja:
reklama
ja też myślałam żeby jule gdzieś zapisać do takiego mini przedszkola bo żal mi jej było jak siedziała ciągle ze mną w domku ale u mnie za 3 godziny w prywatnym mini przedszkolu 3 razy w tygodniu życzyli sobie tygodniowo 80 zł jak dla mnie za dużo kasy nie stać mnie to po pierwsze a po drugie było trochę daleko i jak bym ją zawiozła i wróciła do domu to zaraz musiałabym po nią jecgać znów to sobie odpuściłam zaraz wiosna my mamy w pobliżu 3 place zabaw będą dzieciaki a od września zerówka to już będzie miała zajęcie a ja myślę o żłobku dla antka.....:confused::confused::confused::confused::confused:
Ja mam z tym fajnie, że to 5 minut samochodem ode mnie, więc zdążyłam w międzyczasie wszystkie podłogi przelecieć i napić się kawki :-D Dobre i to.
Tutaj na każdym osiedlu jest takie mini przedszkole, więc fajnie, bo blisko do domu.

Do góry