reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anka już wysłąłąm ,tylko jak bedziesz wysyłąć dalej to w takiej samej postaci jak dostałaś , tylko za takie e-maile nie zmienionej treści rodzice dostają 3 gr za e-maila.

reklama
ania wcale nas nie męczysz to fajne takie inne ja tam tego nie miałam:baffled::baffled::baffled:
mama helenki mi też lekarz aspiryny nie pozwalał brałam tantum werde w spreyu i holisept
piotr wraca z pracy i idzie do sąsiada od 2 godzin wali wierci stuka nie wyrabiam a jak ja tam bym poszła to:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: no mam @ to lepiej niech on idzie:tak::tak::tak::tak:

no jestem.nadrobiłam czesc zaległosci poki /weronika spi.

Mam @ :baffled: Zdycham :crazy: 6 dni opóźnienia, ale za to z siłą wodospadu :wściekła/y: Już dwie nospy forte wzięłam od rana i niewiele to pomogło.
Idę poczytać co u was, bo ja dziś kiepskim kompanem do rozmów jestem. :zawstydzona/y:
myszunia współczuje Ci:-( mi na @ nie pomaga nic innego tylko ibuprom!!!!!!!no-spa w ogole nie dziala:no:

Ja również mam krzesełko do karmienia, składane ze stolikiem po Tomaszku, a on po swoim tatusiu...:szok:. Ile to krzesełko dzieci wykarmiło...:szok::-D
joe to tak jak moje łóżecko i wanienka-maja po 30lat i wychowały juz 5dzieci-Weronika jest 6:-D

słuchajcie jestem dzisiaj z antkiem w komisie wchodzi babeczka z wózkiem i mówi że chciała by go u nich wstawić do sprzedaży babka ok ładny nie zniszczony może wstawiać pyta jej a ile by pani za niego chciała babka 1800 zł babka hmmmmmm proszę pani ale nowy mniej kosztuje ona no tak ale ładny nie zniszczony używany 3 miesiące :szok::-Dbabka w końcu jej pokazała ze na alegro nowe stoją po 1200 a używki 500-750 zł no jakos się dogadały wstawiła wyszła do auta wraca z maleństwem na łapkach i wybiera w wózkach uwaga parasolkach i kupiła parasoleczkę chico fajna ale nie dla 3 miesięcznego maleństwa:szok::szok::szok::szok::szok: babka jej tłumaczy że mało stabilna pod pleckami bo nie usztywniana że kółeczka małe to trochę trzęsie itp że w takim to jak mała będzie miała 7-8 miesięcy ale babka swoje i kupiła dziecko wsadziła i poszła do auta:-D:szok::-D:szok: ja byłam w głebokim szoku bo ja antka wsadziłam do stabilnej spacerówki ze siworkiem i takimi tam i się głęboko zastanawiałam czy nie za mały a tu proszę:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

:-);-):-)Witam Was Kochaniutkie mamuśki po tak długiej przerwie, mam nadzieję że nie zapomniałyście o mnie:-);-):-):tak: dziewczyny mam ostatnio lekki zapierz latam po lekarzach robię badania okresowe:-);-) ale już w poniedziałek będę miała wszystko zebrane i trochę luzu będę miała:-);-):tak::-D mamę mam w szpitalu:crazy::crazy::crazy: to też muszę, jexdzic do niej, bo sama jest:crazy: bo tata mój nie żyje:crazy::crazy: no a pozatym jak narazie wszystko dobrze:-);-) tęsknię za Wami :-);-):-) pozdrawiam Was serdecznie:-);-):tak: i miłego dzionka życzę i buziaki dla Waszych pociech:))) pozdróweczki:-);-):-);-)
aleksia odzywaj sie:-)

Wiecie co on zrobił wczoraj wieczorem jak ja spałam już.Przyznał mi się dopiero dziś przed wyjściem do pracy.

Siedział wczoraj sobie na allegro i kupił Oliwce spacerówkę,czujecie.I zrobił już przelew.Normalnie wkurzył mnie strasznie.

To mi wózek miał się podobać i przede wszystkim miał mieć spory kosz na zakupy.
A on kupił taki bo mu się kolor podoba i w dodatku kosz ma malutki, teraz to zakupy nie wiem jak będę robić,będę taszczyć te torby chyba w jednej ręce a w drugiej pchać wózek.Teraz niech sam robi sobie zakupy-ja nie będę.:crazy:

Niepoważny jakiś jest.
Jeszcze się tłumaczył że tyle czasu siedziałam i nie mogłam nic wybrać to on wybrał.

Normalnie mamy od dzis ciche dni, i chyba szybko się nie skończą.Nie mam ochoty z nim nawet rozmawiać.:wściekła/y:
agnes bo faceci tak maja.ale ja tez bym sie wsciekla tymbardziej ze wozek nie kosztuje 5zł:no:

a ja zaraz pójdę chyba nabluzgać mojego sąsiada z dołu!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pytał 3 tygodnie temu czy może jeden dzień pochałasować bo musi powiercić ścianę wyburzyć mówię no ok tylko dzień jakoś wytrzymam a on od 3 tygodni wali jak szalony a dzisiaj to tak że mi podłoga się trzęsie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a najlepsze jest to że jego żona jakieś 2 dni temu powiedziała że mi że jej przeszkadza płacz antka w nocy:szok::szok::szok::szok::szok::szok: tylko ze on od 2 miesięcy całe noce przesypia :confused::confused::confused::confused::confused: więc jej powiedziałam że to nie on bo on śpi ale w domu nie ma innych malutkich dzieci a ona słyszy płacz noworodka tłumaczę jej spokojnie że nie wiem co ona słyzy bo to nie antoś on śpi w nocy włączył się sąsiad z boku który mieszka i mówi że jego sypialnia to z naszym pokojem sasiaduje i on maluszka nie słyszy że grzeczniutki jest a ona swoje ten jej z gróbej rury ze ona mieszka tu 4 lata i zdążyła już z wszystkimi sąsiadami się skłócić bo wiecznie cos jej nie pasuje a ona do mnie proszę dziecko w nocy uciszac bo ja do pracy wstaję więc jej odpaliłam że horton słyszy ktosia bo mój antek w nocy spi!!!!!!!!!! no a jej mąż i jego remonty mnie do szału doprowadzają :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: chyba mi się cierpliwość wyczerpała na jego remonty idę do niego bo mi wszystko w domu się trzesie kurcze lustro się buja idę!!!!!!!!!!!!

wspolczuje

Madziulanatasza gratuluję spostrzegawczości :tak:

Dzisiaj na wątku dla mam 2 latków czytałam o takich osobach i nie mogłam wieżyc że są :szok: A tu o proszę :szok:

Może Ola nam wyjaśni co z jej 13 letnia córką...
bez komentarza:no:

pisze z aleksia smski i napisala ze teskni za nami :-D:tak:
pozdrow ja i ode mnie:-)

okazało się że Majka ma oseturacyjne zapalenie oskrzeli i w przyszłości może być astmatykiem. Musiliśmy kupić nebutyzator czy jak to się cholerstwo nazywa:crazy::crazy::crazy::crazy:
wspolczuje.a nie ma alergii pokarmowej?

Hej!!! Wpadłam się przywitać po dłuższej nieobecności:-D:-D:-D Od razu się przyznaję, że nie przeczytałam o czym pisałyście ostatnio, bo po prostu nie mamm czasu:-( chyba za dużo sobie wzięłam na głowę naraz:baffled::baffled::baffled: i trochę tego nie ogarniam, ale jak już wpadnę w kierat to jakoś pójdzie:tak: mam nadzieję.
Po pierwszych dniach w pracy mam trochę mieszane uczucia, miałam wyjść do ludzi a jestem sama w pokoju:-:)-(, nie ma się do kogo odezwać:szok::szok: czasem ktoś zajrzy w przelocie.
A do tego w piątek idę z Misią wyrywać mleczaka, jest bardzo popsuty i zebrała się ropa a Misia ma wadę serduszka i dlatego trzeba go usunąć. Strasznie się boję tego zabiegu, trzymajcie za nas kciuki.
Pozdrawiam Was serdecznie i postaram się zajrzeć w weekend, jak przeżyję piątek
Buziaczki dla maluszków
agunia dobrze bedzie.a kto siedzi z Dominika?

Hje dziewczyny, u nas strasznie pochmurno, Majka juz po inhalacji. Okazało się że nie może jeść bo ją dusi i podaje jej mleko strzykawką. Strasznie się o nią martwię.:-:)-:)-(
oklepuj ja dobrze

Zaglądam jeszcze do was na chwilkę :rofl2: Coś nie mogę w w łóżku wyleżeć :dry:

Znacie jakieś domowe sposoby na ból gardła i katar :confused: Podzielcie się :tak: Muszę się ratować bo się nieciekawie robi :-(

Anabuba, oczywiście, że tęskniłyśmy :rofl2:
zadnje polopirynki ani aspirynki w ciazy bo dziecko moze dostac zepołu Reya a poza tym moze dojsc do krwawienia

mAMA hELENKI GORACA KAPIEL 2 ASPIRYNKI NA NOC I BEDZIE DOBRZE
Domowe sposoby hmmm syrop z cebuli:-p
ani goraca kapiel bo moze dojsc do skurczy i krawienia

Ja pierdziu :szok: Ile wy piszecie :-D
czy ja kiedys mówiłam, że na tym forum się mało dzieje ? :rofl2:
Naewt nie daję rady przeczytać, co dopiero z odpisywaniem.:baffled:
greti to juz wiesz po co cie zapraszalysmy;0

Ja miałam taki bukiecik mąż sam wybierał bo to on kupywał mi bukiet
picture3921.jpg
widze ze tez brałas słub w zime?:confused:

widzisz a ja musialm brac w ciazy aspirynke jak bylam na podtrzymaniu:baffled:

Super ze Helcia zdrowa!
jak Was mecze tymi slubnymi przygotowaniami to pisac prosto z mostu:sorry2:

czemu bralas aspiryne?nie mozna jej podawac do 12roku zycia dzieciom!ani polopirny ani gripexu itp.

mama Helenki gardło płucz woda z sola-na szklanke cieplej wody wsyp lyzke soli.plucz 2-3razy dziennie.reszta sposobow na przeziebieni tez dobra:-)

reklama
Do góry