reklama
ania wcale nas nie męczysz to fajne takie inne ja tam tego nie miałam

mama helenki mi też lekarz aspiryny nie pozwalał brałam tantum werde w spreyu i holisept
piotr wraca z pracy i idzie do sąsiada od 2 godzin wali wierci stuka nie wyrabiam a jak ja tam bym poszła to

no mam @ to lepiej niech on idzie

mama helenki mi też lekarz aspiryny nie pozwalał brałam tantum werde w spreyu i holisept
piotr wraca z pracy i idzie do sąsiada od 2 godzin wali wierci stuka nie wyrabiam a jak ja tam bym poszła to

anka26_x_07
Mama Laury :)
Anka już wysłąłąm ,tylko jak bedziesz wysyłąć dalej to w takiej samej postaci jak dostałaś , tylko za takie e-maile nie zmienionej treści rodzice dostają 3 gr za e-maila.
ok
wlasnie nakarmilam Laure i zaraz wysle dalej
malinka1 no to fajnie ze Ciebie to nie meczy

anka26_x_07
Mama Laury :)
ja uciekam na zakupki
już Ci przesłałam

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
no jestem.nadrobiłam czesc zaległosci poki /weronika spi.

wspolczuje
myszunia współczuje Ci:-( mi na @ nie pomaga nic innego tylko ibuprom!!!!!!!no-spa w ogole nie dzialaMam @Zdycham
6 dni opóźnienia, ale za to z siłą wodospadu
Już dwie nospy forte wzięłam od rana i niewiele to pomogło.
Idę poczytać co u was, bo ja dziś kiepskim kompanem do rozmów jestem.![]()

joe to tak jak moje łóżecko i wanienka-maja po 30lat i wychowały juz 5dzieci-Weronika jest 6Ja również mam krzesełko do karmienia, składane ze stolikiem po Tomaszku, a on po swoim tatusiu.... Ile to krzesełko dzieci wykarmiło...
![]()

słuchajcie jestem dzisiaj z antkiem w komisie wchodzi babeczka z wózkiem i mówi że chciała by go u nich wstawić do sprzedaży babka ok ładny nie zniszczony może wstawiać pyta jej a ile by pani za niego chciała babka 1800 zł babka hmmmmmm proszę pani ale nowy mniej kosztuje ona no tak ale ładny nie zniszczony używany 3 miesiącebabka w końcu jej pokazała ze na alegro nowe stoją po 1200 a używki 500-750 zł no jakos się dogadały wstawiła wyszła do auta wraca z maleństwem na łapkach i wybiera w wózkach uwaga parasolkach i kupiła parasoleczkę chico fajna ale nie dla 3 miesięcznego maleństwa
babka jej tłumaczy że mało stabilna pod pleckami bo nie usztywniana że kółeczka małe to trochę trzęsie itp że w takim to jak mała będzie miała 7-8 miesięcy ale babka swoje i kupiła dziecko wsadziła i poszła do auta
ja byłam w głebokim szoku bo ja antka wsadziłam do stabilnej spacerówki ze siworkiem i takimi tam i się głęboko zastanawiałam czy nie za mały a tu proszę:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

aleksia odzywaj sie:-):-);-):-)Witam Was Kochaniutkie mamuśki po tak długiej przerwie, mam nadzieję że nie zapomniałyście o mnie:-);-):-)dziewczyny mam ostatnio lekki zapierz latam po lekarzach robię badania okresowe:-);-) ale już w poniedziałek będę miała wszystko zebrane i trochę luzu będę miała:-);-)
mamę mam w szpitalu
to też muszę, jexdzic do niej, bo sama jest
bo tata mój nie żyje
no a pozatym jak narazie wszystko dobrze:-);-) tęsknię za Wami :-);-):-) pozdrawiam Was serdecznie:-);-)
i miłego dzionka życzę i buziaki dla Waszych pociech
)) pozdróweczki:-);-):-);-)
agnes bo faceci tak maja.ale ja tez bym sie wsciekla tymbardziej ze wozek nie kosztuje 5złWiecie co on zrobił wczoraj wieczorem jak ja spałam już.Przyznał mi się dopiero dziś przed wyjściem do pracy.
Siedział wczoraj sobie na allegro i kupił Oliwce spacerówkę,czujecie.I zrobił już przelew.Normalnie wkurzył mnie strasznie.
To mi wózek miał się podobać i przede wszystkim miał mieć spory kosz na zakupy.
A on kupił taki bo mu się kolor podoba i w dodatku kosz ma malutki, teraz to zakupy nie wiem jak będę robić,będę taszczyć te torby chyba w jednej ręce a w drugiej pchać wózek.Teraz niech sam robi sobie zakupy-ja nie będę.
Niepoważny jakiś jest.
Jeszcze się tłumaczył że tyle czasu siedziałam i nie mogłam nic wybrać to on wybrał.
Normalnie mamy od dzis ciche dni, i chyba szybko się nie skończą.Nie mam ochoty z nim nawet rozmawiać.![]()

a ja zaraz pójdę chyba nabluzgać mojego sąsiada z dołu!!!!!!!!!!pytał 3 tygodnie temu czy może jeden dzień pochałasować bo musi powiercić ścianę wyburzyć mówię no ok tylko dzień jakoś wytrzymam a on od 3 tygodni wali jak szalony a dzisiaj to tak że mi podłoga się trzęsie
a najlepsze jest to że jego żona jakieś 2 dni temu powiedziała że mi że jej przeszkadza płacz antka w nocy
tylko ze on od 2 miesięcy całe noce przesypia
więc jej powiedziałam że to nie on bo on śpi ale w domu nie ma innych malutkich dzieci a ona słyszy płacz noworodka tłumaczę jej spokojnie że nie wiem co ona słyzy bo to nie antoś on śpi w nocy włączył się sąsiad z boku który mieszka i mówi że jego sypialnia to z naszym pokojem sasiaduje i on maluszka nie słyszy że grzeczniutki jest a ona swoje ten jej z gróbej rury ze ona mieszka tu 4 lata i zdążyła już z wszystkimi sąsiadami się skłócić bo wiecznie cos jej nie pasuje a ona do mnie proszę dziecko w nocy uciszac bo ja do pracy wstaję więc jej odpaliłam że horton słyszy ktosia bo mój antek w nocy spi!!!!!!!!!! no a jej mąż i jego remonty mnie do szału doprowadzają
chyba mi się cierpliwość wyczerpała na jego remonty idę do niego bo mi wszystko w domu się trzesie kurcze lustro się buja idę!!!!!!!!!!!!
wspolczuje
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
bez komentarzaMadziulanatasza gratuluję spostrzegawczości
Dzisiaj na wątku dla mam 2 latków czytałam o takich osobach i nie mogłam wieżyc że sąA tu o proszę
Może Ola nam wyjaśni co z jej 13 letnia córką...

pozdrow ja i ode mnie:-)pisze z aleksia smski i napisala ze teskni za nami![]()
wspolczuje.a nie ma alergii pokarmowej?okazało się że Majka ma oseturacyjne zapalenie oskrzeli i w przyszłości może być astmatykiem. Musiliśmy kupić nebutyzator czy jak to się cholerstwo nazywa![]()
agunia dobrze bedzie.a kto siedzi z Dominika?Hej!!! Wpadłam się przywitać po dłuższej nieobecnościOd razu się przyznaję, że nie przeczytałam o czym pisałyście ostatnio, bo po prostu nie mamm czasu:-( chyba za dużo sobie wzięłam na głowę naraz
i trochę tego nie ogarniam, ale jak już wpadnę w kierat to jakoś pójdzie
mam nadzieję.
Po pierwszych dniach w pracy mam trochę mieszane uczucia, miałam wyjść do ludzi a jestem sama w pokoju:--(, nie ma się do kogo odezwać
czasem ktoś zajrzy w przelocie.
A do tego w piątek idę z Misią wyrywać mleczaka, jest bardzo popsuty i zebrała się ropa a Misia ma wadę serduszka i dlatego trzeba go usunąć. Strasznie się boję tego zabiegu, trzymajcie za nas kciuki.
Pozdrawiam Was serdecznie i postaram się zajrzeć w weekend, jak przeżyję piątek
Buziaczki dla maluszków
oklepuj ja dobrzeHje dziewczyny, u nas strasznie pochmurno, Majka juz po inhalacji. Okazało się że nie może jeść bo ją dusi i podaje jej mleko strzykawką. Strasznie się o nią martwię.:--
-(
zadnje polopirynki ani aspirynki w ciazy bo dziecko moze dostac zepołu Reya a poza tym moze dojsc do krwawieniaZaglądam jeszcze do was na chwilkęCoś nie mogę w w łóżku wyleżeć
Znacie jakieś domowe sposoby na ból gardła i katarPodzielcie się
Muszę się ratować bo się nieciekawie robi :-(
Anabuba, oczywiście, że tęskniłyśmy![]()
ani goraca kapiel bo moze dojsc do skurczy i krawieniamAMA hELENKI GORACA KAPIEL 2 ASPIRYNKI NA NOC I BEDZIE DOBRZE
Domowe sposoby hmmm syrop z cebuli![]()
greti to juz wiesz po co cie zapraszalysmy;0Ja pierdziuIle wy piszecie
czy ja kiedys mówiłam, że na tym forum się mało dzieje ?
Naewt nie daję rady przeczytać, co dopiero z odpisywaniem.![]()
widze ze tez brałas słub w zime?Ja miałam taki bukiecik mąż sam wybierał bo to on kupywał mi bukiet
![]()

widzisz a ja musialm brac w ciazy aspirynke jak bylam na podtrzymaniu
Super ze Helcia zdrowa!
jak Was mecze tymi slubnymi przygotowaniami to pisac prosto z mostu![]()
czemu bralas aspiryne?nie mozna jej podawac do 12roku zycia dzieciom!ani polopirny ani gripexu itp.
mama Helenki gardło płucz woda z sola-na szklanke cieplej wody wsyp lyzke soli.plucz 2-3razy dziennie.reszta sposobow na przeziebieni tez dobra:-)
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
i znowu zadnje nie ma
dobra mała wstała wiec lece.potem popusze troche.
myszunia juz prawie koniec pracy:-)
bede wieczorem jak mi net znowu nie wsiaknie:-)
do pozniej
dobra mała wstała wiec lece.potem popusze troche.
myszunia juz prawie koniec pracy:-)

bede wieczorem jak mi net znowu nie wsiaknie:-)
do pozniej
Podziel się: