joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
;-)Wpadlam podczas reklamy na tvn)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
;-)Wpadlam podczas reklamy na tvn)
Ja też oglądam tvn i tak sobie myśle że to dziecko Marty szybko rośnieWpadlam podczas reklamy na tvn)
luna665@op.plSłuchajcie dziewczyny dostałąm własnie na e-mail wiadomość o pomoc.14 mies dziewczynka przezyła z pożaru,ma spaloną poowę twarzy, kości czaszki nie ma itp.Rodziców nie stać na operację bo stracili cały dobytek w pożaż,nic nie mają.
Podajcie mi swoje e-maile ,za każdy wysłąny e-mail z tą informacją płaćą sponsorzy 3gr,wiem to mało ale jak każdy wyśle to do swoich znajomych to jakaśsuma się uzbiera.To nie bujda bo w e0mailu jest zdjęcie tej dziewczynki,jak zobaczyłąm to zdjęcie to aż łzy mi stanęły w oczach.
Mój Piotruś ma kończy dziś trzydziechęBo któras tu pisała o imieninkach Piotrków ,a że miał niedawno urodzinki ...ale może coś pokręciłam ,czytałam strasznie szybko;-)
Drzwi bardzo ładne, ale wykończeniówki niech się powstydzi:-)Jedyne co dał rade zrobić to dziury zakleić ,ale na pomalowanie i wykończenie ,także od środka muszę jeszcze poczekać....a zdjęcie wklejam specjalnie może się zawstydzi i myk,myk obrobi:-);-)
To tak jak u nas. Mała uwielbia się kąpać. Dziś przegapiliśmy porę kąpieli. Piotruś dostał kasę od mamy i zamiast sobie coś kupić, kupił dla nas wymarzoną lampę do pokoju. Stary ( trzytygodniowy) komus oddamy. Tak nam się zeszło od 4 do 8. Nawet pogotowie KSM trzeba było wzywać bo zrobiliśmy spinę i wywaliło korki na klatce.My już po kąpieli.Oliwka prawie godzinę siedziała w wannie.I tak z wielkim krzykiem wychodziła.jeśli chodzi o kąpiel to nigdy nie ma dość.:-)
Joe Alex-to dawaj do mnie, w prawdzie juz po ćwiczeniach jestem, ale jeszcze trochę siły znajdę.Witajcie wieczorowo...
Mój M marudzi, że jest śpiący... Dobrze, że chociaż dzieciaki śpią;-).
A mnie coś strzyka w plecach... Przydałyby sie jakies masaże...![]()
Kochane, uwielbiam tą wodę i żadko jakąkolwiek inną kupuję. Robili badania i takie tam i okazało się, że to jedna z gorszych (znanych) wód mineralnych. Najlepsza była cisowianka, której nie cierpię i i tak nie kupuję.Moje jak pija to tylko i wylacznie zywca niegazowanaJa zreszta innej nie kupuje:-);-)
Straszne, aż mi łzy stanęły w oczach:-a ja czekam o 21.30 na tvn style nowy program doroty zawadzkiej a ja uwielbiam super nianiea tak wogóle to zawadzka była wczoraj w szczecinie i wychowawczyni mojego adacha była na spotkaniu z nią bo adama klasa jest okropna pytam adama i co pani mówila po spotkaniu???? a on na to -mama naszej pani to tylko super men pomoże w opanowaniu nas
co do cukrzycy to moja kuzynka 38 letnia na cukrzyce zachrowała jako 7 letnie dziecko nie znali przyczyny dlaczego śpi na okrągło chudnie i się okazało że cukrzyca kuje się 4-5 razy dziennie insuliną do tego dieta ma 2 zdrowych dzieci ale przeżyła swój koszmar 10 lat temu urodziła córeczkę julie chorą nie miała skóry na brzuszku ogromne nerki wade serca żołądek na wierzchu pod tą cieniutką błonką brzuszka to była tragedia tym bardziej że miała badania usg była pod kontrolą lekarzy diabetologów w szpitalu nie wiem dlaczego tak się stało i dlaczego lekarze nic nie widzielimaleńka miała kilka operacji urodziła się 23 marca w maju na weekend majwy kuzynkę wypisali do domu żeby wszystko dla małej przygotowała bo wypisują ją do domku wielka radość szczęście i niestety 2 maja nadszedł w nocy kryzys wszystkie szwy popuszczały i maleńka zmarła:-
-
-
-( to był koszmar w domu wszystko gotowe ich radoś a tu taka tragedia:-
-
-
-
-( po tym wszystkim lekarze powiedzieli jej że lepiej by było gdyby już nie zdecydowała się na dziecko
na szczęście sie nie poddała i dziś ma 6 letniego synka i roczną córeczkę
podziwiam ją bardzo tym bardziej że jej choroba jest okropna to kłucie się dieta badanie cukru zasłabnięcia ale ma swoje skarby i to jej pewnie daje siłę
![]()