reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
To bardzo smutne:-a ja czekam o 21.30 na tvn style nowy program doroty zawadzkiej a ja uwielbiam super nianiea tak wogóle to zawadzka była wczoraj w szczecinie i wychowawczyni mojego adacha była na spotkaniu z nią bo adama klasa jest okropna pytam adama i co pani mówila po spotkaniu???? a on na to -mama naszej pani to tylko super men pomoże w opanowaniu nas
co do cukrzycy to moja kuzynka 38 letnia na cukrzyce zachrowała jako 7 letnie dziecko nie znali przyczyny dlaczego śpi na okrągło chudnie i się okazało że cukrzyca kuje się 4-5 razy dziennie insuliną do tego dieta ma 2 zdrowych dzieci ale przeżyła swój koszmar 10 lat temu urodziła córeczkę julie chorą nie miała skóry na brzuszku ogromne nerki wade serca żołądek na wierzchu pod tą cieniutką błonką brzuszka to była tragedia tym bardziej że miała badania usg była pod kontrolą lekarzy diabetologów w szpitalu nie wiem dlaczego tak się stało i dlaczego lekarze nic nie widzielimaleńka miała kilka operacji urodziła się 23 marca w maju na weekend majwy kuzynkę wypisali do domu żeby wszystko dla małej przygotowała bo wypisują ją do domku wielka radość szczęście i niestety 2 maja nadszedł w nocy kryzys wszystkie szwy popuszczały i maleńka zmarła:-
-
-
-( to był koszmar w domu wszystko gotowe ich radoś a tu taka tragedia:-
-
-
-
-( po tym wszystkim lekarze powiedzieli jej że lepiej by było gdyby już nie zdecydowała się na dziecko
na szczęście sie nie poddała i dziś ma 6 letniego synka i roczną córeczkę
podziwiam ją bardzo tym bardziej że jej choroba jest okropna to kłucie się dieta badanie cukru zasłabnięcia ale ma swoje skarby i to jej pewnie daje siłę
![]()
wiktoria12
Agnes a jak wysłać dalej tą wiadomość bo ja nie mam pojęcia.A oglądacie Momęt Prawdy normalnie ta baba jest super hahaha
wiktoria12
Nikogo nie ma więdz i ja uciekam
anka26_x_07
Mama Laury :)
malinka1 to straszne co napisalas

Nawet nie chce mysle co czula ta kobieta
My ogladamy na 1 film z piwkiem i chrupkami w reku
)

My ogladamy na 1 film z piwkiem i chrupkami w reku
anka26_x_07
Mama Laury :)
Piotrunio śpi, mężunio pojechał po winko na odstresowanie, bo ostatnio go w pracy wszyscy drażnią, no więc ja postanowiłam poczytać co się działo jak mnie nie było! :-)
no to super! winko jest swietnym odstresaczem czy jak to sie odmienia

reklama
wiktoria12
Piotrunio śpi, mężunio pojechał po winko na odstresowanie, bo ostatnio go w pracy wszyscy drażnią, no więc ja postanowiłam poczytać co się działo jak mnie nie było! :-)
Oj też tak bym chciała winko z M wypić no ale jeszcze troche musze zaczekac
Podziel się: