reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Agnes a jak wysłać dalej tą wiadomość bo ja nie mam pojęcia.A oglądacie Momęt Prawdy normalnie ta baba jest super hahaha

wiktoria jak masz otwartą tą wiadomość to daj na odpisz nadawcy i zmieniasz tylko adresata i wysyłasz.Tylko w tedy jest w oryginale.
Tak oglądam MOment Prawdy- niezłe dziś jest- współczuje temu mezowi, troche mu głupio

szkoda ze kobitka sie wycofała,mogłoby byc bardzo ciekawie :tak: a zdrugiej nieze z niej ziółko,mą dowidział sie o niej wielu ciekawych rzeczy:-D

Kochane, czytałam i czytałam i skończyłam i mój m właśnie wrócił, no ale skoro już zaczęłam tego posta to skończę! ;-)

Ja pierdziu :szok: Ile wy piszecie :-D
czy ja kiedys mówiłam, że na tym forum się mało dzieje ? :rofl2:
Naewt nie daję rady przeczytać, co dopiero z odpisywaniem.:baffled:

Greti, niedługo nabierzesz wprawy, a tu zawsze jest wesoło! :-)

Mam mozliwość oddawania bliźniaki do takiego mini przedszkola.

Świetne rozwiązanie.
Ja się zastanawiam nad żłobkiem dla Piotrusia - tak na dwie trzy godziny dziennie chociaż. Uważam że przydałby mu się taki kontakt z dziećmi.

A ja mam dziś świetny humorek :tak::tak::tak::tak:

Wyobraźcie sobie kurier przywiózł mi dziś rano ten wózek :tak:

Bardzo się cieszę, że jednak wybór twojego męża okazał się trafny! :tak::-)

Pewnie tak, ale dlugo ci spia:szok: Laura max 1h mi spala w ich wieku ateraz do 30minut:-D
Myslalam zeby jej nie klasc ale zapewne by zasnelo kolo 18 i po 1,5h ny wstala:rofl2: kiedys tak zrobilam i nie oplacalo mi sie:baffled:

Wychodzi na to, że mój Piotrunio to śpioch straszny. On śpi albo 2 razy dziennie po jakieś 2h, albo raz dziennie, ale wtedy to minimum 3h, a zdarza się i dłużej! :szok:

jak Was mecze tymi slubnymi przygotowaniami to pisac prosto z mostu:sorry2:

Nie męczysz ani trochę. Pamiętam, że przygotowania były dla mnie bardzo ważne. :tak: No i poza tym kto ci lepiej we wszystkim doradzi jak nie my? :-)
A bukieciki są piękne wszystkie. Nie jestem w stanie powiedzieć, który najładniejszy. :zawstydzona/y: To ci poradziłam :-D

Muszę luknąć jeszcze na allegro i kupić jakąś fajną torbę do wózka :tak::tak::tak:

Agnes, ty to allegrowa maniaczka jesteś! :szok::-D:-D Normalnie twój drugi nałóg zaraz po BB. :-D

A moja Oliwka przekonała sie do wody mineralnej.Nigdy nie chciała.A dzis mi się zrobiła trochę za ostra zupa.No i Oliwka teraz cały czas żłopie wodę :-D:-D:-D:-D:-D coś ja pali :-D:-D:-D:-D:-D

No proszę jaki sposób znalazłaś na przekonanie dziecka do wody! Ja muszę na Piotrusiu wypróbować! :-D

Klauka zdecydowanie lepiej ,kaszle tylko brzydko,a Ksawek się rozkręca ,kaszle i marudzi ,tak dzisiaj koło nich skacze ,a to bajke poszukaj, włącz,poczytaj,daj jeść ,nie chće tego ,chcę tamto.....itd...ale każdy chory lubi się popieścić i porozczulać nad sobą .Mimo wszystko Ksawek nie jest jakoś strasznie chory ,bo dziś nie gorączkuje mocno w granicy stany podgorączkowego,myśle że szybko będzie git.:-)

Fajnie, że już lepiej! :tak:

co do cukrzycy to moja kuzynka 38 letnia na cukrzyce zachrowała jako 7 letnie dziecko nie znali przyczyny dlaczego śpi na okrągło chudnie i się okazało że cukrzyca kuje się 4-5 razy dziennie insuliną do tego dieta ma 2 zdrowych dzieci ale przeżyła swój koszmar 10 lat temu urodziła córeczkę julie chorą nie miała skóry na brzuszku ogromne nerki wade serca żołądek na wierzchu pod tą cieniutką błonką brzuszka to była tragedia tym bardziej że miała badania usg była pod kontrolą lekarzy diabetologów w szpitalu nie wiem dlaczego tak się stało i dlaczego lekarze nic nie widzieli:confused::confused::szok::szok::szok: maleńka miała kilka operacji urodziła się 23 marca w maju na weekend majwy kuzynkę wypisali do domu żeby wszystko dla małej przygotowała bo wypisują ją do domku wielka radość szczęście i niestety 2 maja nadszedł w nocy kryzys wszystkie szwy popuszczały i maleńka zmarła:-:)-:)-:)-( to był koszmar w domu wszystko gotowe ich radoś a tu taka tragedia:-:)-:)-:)-:)-( po tym wszystkim lekarze powiedzieli jej że lepiej by było gdyby już nie zdecydowała się na dziecko:no::no::no::no: na szczęście sie nie poddała i dziś ma 6 letniego synka i roczną córeczkę:happy::happy::happy::happy: podziwiam ją bardzo tym bardziej że jej choroba jest okropna to kłucie się dieta badanie cukru zasłabnięcia ale ma swoje skarby i to jej pewnie daje siłę:tak::tak::tak:

Straszna historia! Miałam łzy w oczach jak to czytałam.

... dlatego jak widze w telewizji jak rodzice znęcają się nad własnymi dziećmi to jestem w stanie zabić!!!!!

Oj ja też! Ostatnio czytałam w jakiejś gazecie historię o trzylaetnim chłopcu zakatowanym przez konkubenta matki. Ta kobieta jakaś nienormalna była, bo ona widziała jak chłop katował dziecko i w ogóle nie reagowała, a jak dziennikarka pytała czy nie zauważyła, że dziecko jest w agonii, to stwierdziła, że był przytomny i zachowywał się prawie normalnie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No wyobrażacie to sobie? Ja po prostu nie jestem w stanie pojąć! :no::no::no:

Oj też tak bym chciała winko z M wypić no ale jeszcze troche musze zaczekac

Wiktoria, już niedługo! Wyobraź sobie jaka to będzie radość jak już przyjedzie! :tak:

no to super! winko jest swietnym odstresaczem czy jak to sie odmienia :-D odstresowaczem ehhh Jezyk Polska Byc Trudna:-D

Oj trudna trudna :-D:-D:-D:-D Ale mnie rozbawiłaś tak na dobranoc!

No cóż! Napisałam co chciałam, to teraz wy piszcie a ja idę się relaksować!
Do jutra! Kolorowych snów! :-)

Myszunia Ty mnie tez rozbawilas Fakt pomoglas mi z tymi bukietami:-D Skoro wszystkie uciekaja to ja tez mowie dobrej nocki i ide do mojego sie polozyc bo wlasnie poszedl do sypialni:-)
Agnes spij dobrze

reklama
jak ja przylazam tp wszytskie pouciekaly:baffled:

No to swietnie :tak: Na pewno jesteś dużo spokojniejsza :tak:

A co to jest to Oilatum?? Oświeć mnie poproszę :rofl2:
Oiltaum to seria kosmetykow dla alergikow.ja mala myje mydełkiem oilatum i krem do buzi tez.mydłao kosztuje 20zł!!!:szok:

Wkleje ale najpierw bede musiala oddac aparat do reklamacji bo mi sie otworzyl i nie chce sie zamknac:szok::wściekła/y::wściekła/y:Wszystko mi sie w tej chacie psuje:angry::angry::angry:

faktycznie masz pecha:baffled:

Tobie też? Ja mam cały czas wrażenie, że za chwilę to mi sie pralka rozleci choć ma 4 lata i do staruszki jej daleko:wściekła/y:
heheh ja jestem lepsza.na 9lat małżenstwa z hakeim mam juz 3 odkurzacz i druga pralke:-):rofl2: odkurzacze to mi sie pala w rekach:-D

a wiecie że jutro podobnie jak i w lutym jest 13 piątek:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:a mój antocha ma jutro 4 miesiące mimo że na suwaczku inaczej:confused::confused::confused::confused:no tak luty miał 28 dni:tak::tak:

ja lubie pitake 13 wiec mam nadzieje ze bedzie ok.

ja ogladałam i na wspolnej i dr housa:-)
dzieci spia
a tak w ogole to wczoraj dostała zwrot ze skarbowego i rano porobilam troche przelewow i znow jestem na zero:crazy:a do konca mieisac daleko i jeszcze z mala do neurologa i ortopedy na kontrol,z duza na kontrol do pedagoga i reszty:baffled:

no i rszyły mi te buciki dla Weroniki z allegro-te wloskie-sa super!
i dla Pauliny balerinki i kpaciochy.tez fajne

Do góry