reklama
B
Beata1988
Gość
Anka a masz już sukienkę upatrzoną?? Mi tylko buty i bukiet został. No i oczywiście fryzura i makijaż. Ale to mały problem. Fryzjera i makijażystkę mam pod nosem 

wiktoria12
Mama i żona :)
No i ja na chwilke wpadłam mój synus ma dzisiaj 8 miesięcy normalnie
jaki już duzy a niedawno taki malutki był.A my na obiadek mamy dzisiaj zupke i kotleciki z jajek mniam.No uciekam sprzątać zanim Kamilek spi

wiktoria to najlepszego dla kamilka to miedzy nim a moim antonim równo 4 miesiące różnicy bo antoś ma dzisiaj 4 miesiące
patrysia i jak tam M przeszło mu trochę????? niech sobie zakupi gastrolit pomaga ni i uzupełnia minerały które przy wymiotach i biegunce uciekają z organizmu

a patrysia bukiecik śliczny taki niestandartowy mi sie bardzo podoba j do slubu szłam z jedna długaśną kremową różą ona najbardziej pasaowała do spodni

kurcze musze wam wkleić moje zdjęcia ślubne jak to sie slub kościelny w spodniach bierze

my uż po zakupach udało nam się iśc bez deszczu może się przejaśni i w efekcie na obiad zamiast placków ziemniaczanych mam dzisiaj bezmiesne spagetti

patrysia i jak tam M przeszło mu trochę????? niech sobie zakupi gastrolit pomaga ni i uzupełnia minerały które przy wymiotach i biegunce uciekają z organizmu

a patrysia bukiecik śliczny taki niestandartowy mi sie bardzo podoba j do slubu szłam z jedna długaśną kremową różą ona najbardziej pasaowała do spodni

my uż po zakupach udało nam się iśc bez deszczu może się przejaśni i w efekcie na obiad zamiast placków ziemniaczanych mam dzisiaj bezmiesne spagetti

Mama Helenki
i Aniki :D
Witam :-)
Ja dzisiaj się kuruję
Przyznam się że nie czytałam waszych pogaduszek :-( Postaram się nadrobić
Gardło doprowadziłam do stanu używalności
Gorzej z nosem i głową 
U mnie dzisiaj piękne słońce i jakieś 5 na plusie, ale ze względu na mój stan siedzimy w domu
Szkoda mi małej no ale cóż 
Biorę się za czytanie...
Ja dzisiaj się kuruję

Przyznam się że nie czytałam waszych pogaduszek :-( Postaram się nadrobić

Gardło doprowadziłam do stanu używalności

U mnie dzisiaj piękne słońce i jakieś 5 na plusie, ale ze względu na mój stan siedzimy w domu

Biorę się za czytanie...
luna665
Mama grudniowa 2007
Wszystkiego najlepszego dla Kamilka i Antosia
Piątek 13-słońce świeci, bawią się wesoło dzieci...
Ja nigdy nie zarzekałam na ten dzień, a czarny kot nadal żyje, ma już 10 lat-tyle, że nie jest wredna a obdarzona anielską cierpliwością.
Ja juz tez wszystko posprzątane, obiad w połowie, jeszcze do sklepu, później z mama do miasta.
Piątek 13-słońce świeci, bawią się wesoło dzieci...
Witam w piątek 13tego
Ja przesądna nie jestem, wręcz przeciwnie. Czarny kot przynosi mi szczęście. Ale już go nie mam zdechł mi w lipcu :--
-( Stary był, prawie 13 lat miał. Ale taki wredny był że masakra. W końcu mój był ;-);-);-)
Ja już wszystko zrobione, tylko pranie powiesić. Nocka spokojna, Mały zasnął trochę wcześnie wczoraj bo o 21 i wstał o 7 ale teraz śpi dalej
Patrysia zdrówka życzę. U mnie na szczęście wszyscy zdrowi![]()
Ja nigdy nie zarzekałam na ten dzień, a czarny kot nadal żyje, ma już 10 lat-tyle, że nie jest wredna a obdarzona anielską cierpliwością.
Ja juz tez wszystko posprzątane, obiad w połowie, jeszcze do sklepu, później z mama do miasta.
reklama
PATRYSIA BO JA MUSZĘ ZNALEŹ TE ZDJĘCIA A POTEM POPROSIĆ O INSTRUKTAŻ WKLEJANIA ICH

MAMA HELENKI TO DOBRZE ŻE GARDŁO OK ALE KATAR I GŁOWA

OJ KURUJ SIĘ KOCHANA I OBY DO WIOSNY(JESZCZE TYDZIEŃ:-):-):-):-):-):-)) A BĘDZIE LEPIEJ

MAMA HELENKI TO DOBRZE ŻE GARDŁO OK ALE KATAR I GŁOWA

Podziel się: