reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anka a masz już sukienkę upatrzoną?? Mi tylko buty i bukiet został. No i oczywiście fryzura i makijaż. Ale to mały problem. Fryzjera i makijażystkę mam pod nosem :-D:-D:-D

wiktoria to najlepszego dla kamilka to miedzy nim a moim antonim równo 4 miesiące różnicy bo antoś ma dzisiaj 4 miesiące:rofl2:
patrysia i jak tam M przeszło mu trochę????? niech sobie zakupi gastrolit pomaga ni i uzupełnia minerały które przy wymiotach i biegunce uciekają z organizmu:tak::tak::tak:
a patrysia bukiecik śliczny taki niestandartowy mi sie bardzo podoba j do slubu szłam z jedna długaśną kremową różą ona najbardziej pasaowała do spodni:-D:-D:-D:-D kurcze musze wam wkleić moje zdjęcia ślubne jak to sie slub kościelny w spodniach bierze:rofl2::rofl2::rofl2:
my uż po zakupach udało nam się iśc bez deszczu może się przejaśni i w efekcie na obiad zamiast placków ziemniaczanych mam dzisiaj bezmiesne spagetti:rofl2:

malinka1 - jeszcze wymiotuje :-( no i wklejaj zdjecia bo mowilas mowilas a tu nic :-p:-p:-p
beata - a Ty juz masz suknie - pokaz zdjecie, a ja do slubu sama sie malowalam :tak:

Witam :-)

Ja dzisiaj się kuruję :sorry2:
Przyznam się że nie czytałam waszych pogaduszek :-( Postaram się nadrobić :tak:

Gardło doprowadziłam do stanu używalności:tak: Gorzej z nosem i głową :baffled:

U mnie dzisiaj piękne słońce i jakieś 5 na plusie, ale ze względu na mój stan siedzimy w domu :baffled: Szkoda mi małej no ale cóż :dry:

Biorę się za czytanie...

Wszystkiego najlepszego dla Kamilka i Antosia
Piątek 13-słońce świeci, bawią się wesoło dzieci...

Witam w piątek 13tego :tak::tak::tak:
Ja przesądna nie jestem, wręcz przeciwnie. Czarny kot przynosi mi szczęście. Ale już go nie mam zdechł mi w lipcu :-:)-:)-( Stary był, prawie 13 lat miał. Ale taki wredny był że masakra. W końcu mój był ;-);-);-)
Ja już wszystko zrobione, tylko pranie powiesić. Nocka spokojna, Mały zasnął trochę wcześnie wczoraj bo o 21 i wstał o 7 ale teraz śpi dalej :-D:-D:-D
Patrysia zdrówka życzę. U mnie na szczęście wszyscy zdrowi :tak::tak:

Ja nigdy nie zarzekałam na ten dzień, a czarny kot nadal żyje, ma już 10 lat-tyle, że nie jest wredna a obdarzona anielską cierpliwością.
Ja juz tez wszystko posprzątane, obiad w połowie, jeszcze do sklepu, później z mama do miasta.

reklama
PATRYSIA BO JA MUSZĘ ZNALEŹ TE ZDJĘCIA A POTEM POPROSIĆ O INSTRUKTAŻ WKLEJANIA ICH:eek::eek::eek::eek::eek::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
MAMA HELENKI TO DOBRZE ŻE GARDŁO OK ALE KATAR I GŁOWA:no::no::no: OJ KURUJ SIĘ KOCHANA I OBY DO WIOSNY(JESZCZE TYDZIEŃ:-):-):-):-):-):-)) A BĘDZIE LEPIEJ:tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry