reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja uzywam gruszki:-)ale mam wprawe:-)
a tak w ogole to u mnie wczoraj nasypalo snieg,dzis jest
+5 i tdo 13tej swiecilo slonce wiec juz prawie sniegu nie ma:-D
a skiory tak ladnie rano spiewaly:rofl2:
teraz chmury przylazly:crazy:

Gdzie sie wszystkie podziewacie:confused:
Pewnie zajadacie sie pysznymi obiadkami;-):-)Ja dzisiaj jadłam gotowe spaghetti z picollo:tak::tak::tak:A dziewczynkom własnie gotuje ziemniaczki i mam od wczoraj kotlety z indyka-moze zjedza:-)

własnie sie doszukałam wkłądek ortopedycznych dla Pauliny.35zł na allegro- w innych skalpeach nawet po 50zł:szok:i chyba musze 2 pray kupic bo do kapci w szkole i do butów:baffled:
koslaiw kolana i stopy przy tym.hmmm....niepotrzebnie kupowałam jej te kapciochy:crazy: teraz juz za pzono:wściekła/y:

ja dzis smaze rybke.ziemniaki mam obrane tylko jakas surowke zrobie-chyba z kapusty pekinskiej.ale to czekam na P/.Weronika usnela dopiero o 14.30:wściekła/y:ciekawe ile pospi.tzn musialam ja supac bo jakos usypianie w dzien w lozeczku jej nie idzie,tylko w wozku:sorry:

Ja mialam wczoraj surowke z kapusty pekinskiej z kukurydza i z ananasem:tak:A na kolacje chesburgery-ale ja sie zdrowo odzywiam nie ma co:szok::rofl2:
Moje juz sie obudzily i czekaja na obiad:-)
Ty mozesz sobie pozwolic na usypianie we wozku-wystawiszJa na dwor i masz spokoj:tak::tak::tak:

Ja mialam wczoraj surowke z kapusty pekinskiej z kukurydza i z ananasem:tak:A na kolacje chesburgery-ale ja sie zdrowo odzywiam nie ma co:szok::rofl2:
Moje juz sie obudzily i czekaja na obiad:-)
Ty mozesz sobie pozwolic na usypianie we wozku-wystawiszJa na dwor i masz spokoj:tak::tak::tak:

moge:-D:-D z erguły usypia jak wracamy ze szkoły:-)
cos mi sie strona sama nie odwieza:baffled:Tobie tez?

reklama
Do góry