reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Oliwka już usnęła,wręcz padła.I tak się zdziwiłam że wytrzymała tyle czasu bez spania.Ale jakoś dała radę,wieczór był ciężki, wszystko ją denerwowało,nawet przy myciu się darła.ale już śpi.:-)

Dobry wieczór jestem i ja dzieci wykąpane i słodziutko już spią.A ja jestem dzisiaj pełna podziwu dla siebie miałam włączone BB a mam posprzątane:-D:szok::szok::szok:a rzadko sie to zdarza ale miałam po połedniu taką chęc do sprzątania jak nigdy wysprzątałam pokuj i kuchnie elegancko:tak::tak:szkoda tylko że jutro już nie bedzie tak pięknie przy mojej córeczce chociaż pomagała mi sprzątać.Dobra bo sie rozpisałam ide poczytać co napisałyscie:tak:

Ostatnia edycja:
Ja dziś tez miałam zapał do sprzątania.wszystko posprzątałam.Jutro tylko muszę kolejną porcje prasowania zaliczyć.A tak wszędzie czyściutko :tak::tak::tak:

proszę jak Oliwka pięknie nauczyła się sama pić z kubeczka.Zawsze ją asekurowałam aby nie rozlała a teraz pije już samodzielnie :tak::tak::tak:

Załączniki

• DSC01856.jpg
    DSC01856.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 32
gratki dla oliwki pięknie sama pije:tak::tak::tak::tak:
mój antocha śpi w łóżecku adam pojechał ze swoim tatusiem do julci w odwiedziny wróci w niedzielę mój P czyta kurier jak co piątek a ja myslę co by tu dzisiaj zrobić dla siebie:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

reklama
I jednak Oliwka przekonała się do słodkiego,sama z siebie.Teraz jak widać buja się na koniu i w reku czekolada.Nie chciała oddać :-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• DSC01850.jpg
    DSC01850.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 28
Do góry