reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,
zasmarkana i niewyspana:baffled:
Mała w noc gorączkwała, ale po nurofenie spokój do rana:tak: Ale i tk czuwałam. yszedł jej ząbek:tak: Ale to jeszcze nie koniec. A do tego czrwone gradło:confused::baffled: Juz nie wiem od czego ta temperatura...

Ale tu wczoraj wrzało od sexu :-D:-D:tak::tak:
Mnie M namawiał o 3 nad ranem:-) ale nie miałam siły :no:

agnes dobrej nocki;-);-)
wiktoria no co ty???? weź mnie nie strasz:szok::szok: kurcze wiem że jedyne i 100% zabezpieczenie to brak sexu ale to nie dla mnie:no::no::no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D ja tam sex lubie jak królik marchewkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no ale na samych gumkach to się boję a jak brałam tabletki to tylm miałam mdłości piersi mnie tak bolały że szok lekarz przepisał mi inne ale było to smo dlatego myślę o spirali:baffled:

Jeszcze są zastrzyki, raz w miesiącu :tak:
Poztym, nie każda może obie spiralkę założyć :no:

Dzisiaj święto dostałam laptopa do wyrka, kawkę :tak: Może mi sie jeszcze jakies sniadanie trafi...

reklama
"malinka" nie widziałam jeszcze tego filmu, ale bardzo chcę go obejrzeć.Na pewno będę ściągać z netu :tak:
jak obejrzysz to napisz czy fajny i czy warto obejrzeć oki?

wiktoria jak wkleiłaś zdjecie do nk tej dziewczynki?bo ja jakos nie mogę,nie wychodzi mi to.Próbowałąm tak ja luna pisała ale nic z tego nie wyszło.
Kochanie, ale co ci nie wychodzi?
Klikasz najpierw na jej zdjęcie, żeby się duże otworzyło. Później klikasz prawym przyciskiem myszki i zaznaczasz zapisz obrazek jako i zapisujesz na pulpicie. Wychodzisz do swojego profilu na NK i wchodzisz w galerie zdjęć. klikasz"dodaj zdjęcie". Tam wybierasz sobie to zdjęcie, które zapisałaś na pulpicie i zatwierdzasz.
Spróbuj jeszcze raz

Hej mamusie, my już po spanku, wczoraj byliśmy u doktorka i niby Majula zdrowa i kazał ostawić inhalacje ale jeszcze trochę rzęzi i będziemy zgodnie z zaleceniami lekarki z pogotowia inhalować ją do poniedziałku.

Co do antykoncepcji, to my zabezpieczamy się gumkami bo w sumie to nam najbardziej pasuje, brałam kiedyś tabletki ale moje libido spadło po nich do poziomu bruku. W sumie boję się ich brać bo chcemy mieć drugie dziecko a po tym jak się je długo bierze to są różne zawirowania.

Idziemy dzisaj na "Kochaj i tańcz"? Widziała to już któraś?
Cieszę się, że z małą coraz lepiej. A pewnie, że inhaluj, to jej nie zaszkodzi.

Jeśli chodzi o antykoncepcję.
Przez 6 lat brałam cilest-libido mi nie spadło:rofl2:, nie tyłam, nic mnienie bolało. Później odstawiłam , przez rok jechaliśmy na gumkach zeby oczyscic organizm przed ciążą no a póżniej, jak Bóg da, no i dał:-).
Teraz znów jedziemy na lateksie-nie cierpie tego. Jak już wybiore się do mojego czarnego to poprosze o tabletki. Juz nie karmię, więc mogę.

No a jak film?
Zazdroszczę Ci wypadu do kina. Ja poszłabym nawet na byle co, byle tylko pójść.

Kochanie, ale co ci nie wychodzi?
Klikasz najpierw na jej zdjęcie, żeby się duże otworzyło. Później klikasz prawym przyciskiem myszki i zaznaczasz zapisz obrazek jako i zapisujesz na pulpicie. Wychodzisz do swojego profilu na NK i wchodzisz w galerie zdjęć. klikasz"dodaj zdjęcie". Tam wybierasz sobie to zdjęcie, które zapisałaś na pulpicie i zatwierdzasz.
Spróbuj jeszcze raz
już się udało.dzięki.:-)

reklama
Wpadłam sie zameldowac bo znowu bedziecie mnie poszukiwac:-D
ja poszlam io 23 spac bo P okupowal kompa i wstalam o 9 ale sie wyspalam:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kochane jakie u mnie piekne słonce!!!!!!!!!!podobno caly dzien ma swiecic.narazie jest +5 ale bedzie jeszcze cieplej.gdzieniegdzie leza kupki sniegu,ale coraz mniej.wiosna cala para:-)

Do góry