joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
;-):-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-drekalama na tvn
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
;-):-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-drekalama na tvn
.....
laure zaraz klade spac i zamierzam polzec przed tv:-)
Milego wieczorku
MI tez sie marzy zmywarkaAle najpierw musimy chyba kupic nowa gazowke bo ta cos nam szwankuje no i piekarnik nie dziala
Na razie uciekam bo moja ferajna za bardzo szaleje![]()
Wielkie dziękijoe alex sms o treści DEZAKTYWACJA na bezpłatny nr 80333 :-)
Wyłączą do 24h
Kochana rozwaliłaś mnie tą swoją prawdziwą pasją :-):-):-)Wiktoria w Centrum Handlowym w punckei Plus GSM
Aaaaaaale już niedługoooo
Wrezszcie się zajmę moją prawdziwą pasją pranie sprzatanie gotowanie....
A tak naprawde to kooocham gotowac i prasować...pranie sie robi samo, a jak jest porządek w domu to od razu lepszy humor
A tak przychodze do domu po całynm dniu z pracy o 21.40 drugi dzien wolny(nie zawsze) bo pracuje 17-18 dni w miesiącu więc róznie bywa z wolnym a weekendy tez pracuje wiec w domujest jak jest i nieraz sie nie chce w ten jedyny dzien wolny csly dzien sprzątać:-(
Mój na tyle jest kochany, bo wiedząc że nienawidze zmywać naczyń zawsze to robi![]()
a już za miesiąc przeprowadzamy sie na M4 i kupujemy zmywarkę![]()
A to jest święta prawda ,tak było jak oboje pracowaliśmy ,teraz najwyżej w weekend M pogonie żeby rozładowałja nie kupuje zmywarki bo miesjca brak) ale moja koleznka ma i jest problem kto wlozy i wyciagnie naczynia
![]()
u nas tez zimno się zrobiło i wiatrzysko okropne i co chwila padaU nas tez nieciekawieStraszny wiatr i zimno brr i tak ma byc do konca tygodnia
![]()