reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agnes eraz to nie mam czasu nawet na swoje:-D Ale generalnie zamiast siedziec tutaj 12 h wolalabym w domku z 3 h poprasowac godzine posprzatac godzine pogotowac itd itd.. :tak:

A M4.... to tak naprawde z dobroci teściowej...:-D Ona kupuje domek z bratem M a nam daje mieszkanko, w zamian za pieniądz ez naszego, wiec bedziemy spoooooro do przodu za darmo :tak:

Tylko... współczuje Monice- zonie brata M że będzie z nią mieszkać pod jednym dachem :-D

reklama
No, właśnie kończe.. mam jakieś 6 min... :-)

Robie raporty i zmywam sie doo domu...12 h w pracy jest meczace ale nie chce kolezanek samych zostawiac we 2 w punkcie dopoki nie znajda kogos na zastępstwo.. wiadomo jak juz cslkiem mi kregoslup padnie ze nie bede umiala wysiedziec to je zostawie bo bede musiala...

Dobra babeczki to do jutra :-D Chyba jutro bede robić pierogi na łobadek :-D

Dobrej nocki

Robie raporty i zmywam sie doo domu...12 h w pracy jest meczace ale nie chce kolezanek samych zostawiac we 2 w punkcie dopoki nie znajda kogos na zastępstwo.. wiadomo jak juz cslkiem mi kregoslup padnie ze nie bede umiala wysiedziec to je zostawie bo bede musiala...

Dobrej nocki
Dobrej Nocki :-):-):-):-)

Ale Oliwcia tatuska załatwiła:
leciała do niego i skoczyła mu kolanem centralnie w jajca :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ma za swoje,trzeba było nie wariować :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ma za swoje:-D:-D:-D:-D:-D

Dobrej nocki
Dobrej nocy

As nie zazdroszcze przeżyć z dziecmi to straszne co tam napisałas nawet nie jestem sobie wstanie wyobrazic co ty czułaś dzielna z ciebie kobieta.Podziwiam cie za to i życze zdrówka dla dzieci a jeszcze bardzo zdolna ta twoja córeczka:tak:

reklama
Do góry