reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

melduje się ja choć na chwilke bo potem 39 i pół:tak:a ten serial kocham:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
po wywiadówce ok nie jest źle tylko matma troszkę gorzej(jak nic po mamusi to ma:-D) zachowanie ok olski super tylko coś ostatnio adam rozkojarzony na lekcjach pani mówi że od 2 tygodni myśli o niebieskich migdałach (zakochał się czy cuś:-D) no i dostał pałe z anglika i nic mi nie powiedział:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no blog as poczytam jutro jak antoś będzie spał co do mleka to moja babcia która mleka nie cierpi ma jedną teorię że cielaczek pije mleko krowy niemowle mleko mamy a my nie krowy i mleka nie powinniśmy pić:-D:-D:-D:-D ale ja mleko kocham i moje dzieciaki też i codziennie 2-3 litry wypijamy:tak::tak::rofl2::rofl2::rofl2:
zmywarka:confused::confused: jak by tu napisać...... no ja kocham zmywać i gdybym miała zmywarkę to bym nie miała przyjemności zmywania:-D:-D chociarz wszyscy którzy mają bardzo je sobie chwalą no i napewno to oszczędność czasu i wody i to bezdyskusyjne jest:tak::tak:
no i nie pamiętam co miałam jeszcze napisać a piotrek się ze mnie śmieje że myślę jak bym jakiś referat pisała:-D:-D:-D:-D

reklama
malinka1 ja jakos tego serialu nie oglądam :sorry2:

boziu ile Wy tego mleka wypijacie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

może rzeczywiście się synuś zakochał :-D:-D:-D:-D no co to poważna sprawa taka pierwsza szkolna miłość :tak::tak::tak::tak:
a kazdy w swoim zyciu jakąś pałke przed rodzicami zataił

a meduska gratuluję M4 ja też chcę ja też ale od piątku gram o mieszkanie z kurierem i wygrywam a co :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wiktoria coraz bliżej powrotu M to i smski coraz bardziej gorące a co trzeba atmosferkę podgrzewać;-);-)
agnes i co tatuś przeżył ten kontak jąder z kolanami oliwci???:-D:-D:-D:-D:-D
a moje kochanie patrzy na tv na zegarek i czeka na kompa bo wie że zaraz mój film to mu kompa zwolnie:tak::tak:

reklama
melduje się ja choć na chwilke bo potem 39 i pół:tak:a ten serial kocham:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
po wywiadówce ok nie jest źle tylko matma troszkę gorzej(jak nic po mamusi to ma:-D) zachowanie ok olski super tylko coś ostatnio adam rozkojarzony na lekcjach pani mówi że od 2 tygodni myśli o niebieskich migdałach (zakochał się czy cuś:-D) no i dostał pałe z anglika i nic mi nie powiedział:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no blog as poczytam jutro jak antoś będzie spał co do mleka to moja babcia która mleka nie cierpi ma jedną teorię że cielaczek pije mleko krowy niemowle mleko mamy a my nie krowy i mleka nie powinniśmy pić:-D:-D:-D:-D ale ja mleko kocham i moje dzieciaki też i codziennie 2-3 litry wypijamy:tak::tak::rofl2::rofl2::rofl2:
zmywarka:confused::confused: jak by tu napisać...... no ja kocham zmywać i gdybym miała zmywarkę to bym nie miała przyjemności zmywania:-D:-D chociarz wszyscy którzy mają bardzo je sobie chwalą no i napewno to oszczędność czasu i wody i to bezdyskusyjne jest:tak::tak:
no i nie pamiętam co miałam jeszcze napisać a piotrek się ze mnie śmieje że myślę jak bym jakiś referat pisała:-D:-D:-D:-D
Ja też lubie oglądać ten film.Moze chłopak sie zakochał jak to mówią szkolna miłość.A tego mleka to wypijacie sporo.A ja nie mam zmywarki lubie zmywać

Do góry