reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
mykam moje kochanie potulić:-D:-D:-D:-D już mogę@ się skończyła:-D:tak:;-)
do jutra laski:-D
A mój kochanie zaczął po 12 i wrócił jak martwy, nici z ochotki
Przyjeżdżaj!!!!
Posiedzimy sobie,troche porobimy imbiróweczkę z wiśnióweczką wypijemy.
Fajnie będzie :-D:-D:-D:-D:-D
która jeszcze chętna ?:confused::confused:
Spać jest gdzie,bo na poddaszu mam prawie 50 m salę gimnastyczną swoją osobistą.Materace rozłożymy i się pomieścimy.;-):-D:-D:-D:-D:-D
A potem mąż mnie z domu wyrzuci :-):-):-):-):-):-):-):-)za zakłócanie ciszy nocnej i jego spokoju osobistego.Ale co tam .Grunt to się dobrze bawić.!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ja ja ja ja
ale są też niegroźni przyjaciele :-p
Tzw rzeczy martwe;-):-D:-D:-D
Jasne:-)

medeuska na faceta czy młody czy stary jest jedne niezawodny sposób.
W ten sposób wychowałąm sobie swojego jak zamieszkaliśmy razem, a też wcale po sobie nie sprzątał.
Powiedziałam mu że od teraz każdy jego ciuch znaleziony na podłodze zanoszę do piwnicy. Oczywiście zaczął się śmiać, ale przestał kiedy zobaczył że nie ma nic czystego a wszystkie ubrania są w wiadomym miejscu. Było to 3 lata temu i teraz wszystko ląduje w łazience w koszu na brudną bieliznę;-);-);-)
Genialne. Ja cos podobnie. U mnie był problem z wyprasowanymi rzeczami. Ja prasowałammu, skladalam, chowalam, zagladam na drugi dzien a tam kociol. zapowiedzialam, że jak nie szanuje, to ja mu nie robie. No i uszanował.
Okropne!!!
Dziękuję dziewczyny za pochwały.Takich ochów i achów to już bardzo dawno nie słyszałam.;-)
Prawda jest taka,że przed każdą z Was jakby takie kłody zdarzeń leciały to pewnie każda by walczyła tak jak ja.Wszystko dla wszystkich.:-D
Skromnoś to kolejna z Twych zalet:rofl2:

Ja też właśnie obraz wyszywam krzyżykami.Porwałam się z motyką na słońce ,bo zachciało mi się takiego profesjonalnego obrazu.
Do tej pory wyszywałam takie zwykłe potem zachciało mi tworzyć i tak powstał obraz z moim wymarzonym koniem,którego teraz mam w rzeczywistości.Konika ściągnełam sobie z netu a całe tło to moja fantazjia i powstał koń arabski na stepie.
Zachęciło mnie to do czegoś więcej i tak sięgnęłam po obraz wielkogabarytowy wyszywany na drobnej kanwie.
No no no, kobito

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ależ Ci ludzie maja pomysły

jednak przezyłam :tak::tak::tak::tak::tak:
Boże ale się nacierpiałam.Dwóch dentystów mnie oglądało, i nikt nire wiedział dlaczego mnie tak boli a zęby są ok,przyniosłam rentgen i nic nie wykazało ,nie powinno boleć.Po godzinie oglądania,naciskania na zęby i patrzenie mi się wbuzie-już miałąm dość w końcu wpadli co jest nie tak.
To się nazywa spostrzegawczość służby zdrowia.
Okazało się że babka spieprzyła mi kanałówkę którą kończyłam tydzień temu :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: źle wyczyściła mi kanał a założyła wypełnienie.Zrobił się ostry stan zapalny i dlatego tak cholernie bolało :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: myślałąm że zabije tą babę.A na dodatek te pieniadze które zapłaciłąm za tą kanałówkę przepadły 300zł,bo jak wyleczę stan zapalny to trzeba leczyć zęba na nowo,jeszcze raz czyścić kanały :szok::szok::szok::szok:

Dostałąm antybiotyk-mam brać co 8 godzin i za tydzień zaczynamy od nowa leczyć tego zęba.

Znieczulenia mi nie dała bo powiedziałą że stan zapalny jest tak duży że znieczulenie i tak nie za działa i robiła na żywca :szok::szok::szok::szok: otwierała zęba i kanały,bolało jak cholera,łzy ciekły mi po policzkach ale jakoś wytrzymałąm.I teraz jest ulga niesamowita.Jeszcze trochę boli bo jest ten stan zapalny ale o niebo lepiej,już przeciwbólowe nie są potrzebne naszczęście.
Biedna Ty nasza. Tyle cierpienia. Ale poprzedniczka ma racje-składaj reklamację!

reklama
Do góry