reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
A wszystko żeby jak najwięcej przyoszczędzić ,bo faktem jesrt że nie każda zdązy sie zorientowac ,że jest w ciąży szczególnie jak wpadnie.Tak Anabuba z tym co napisłąś o tym że kobieta w ciązy musi się zgłosić do lekarza przed10tyg ciąży to prawda.Bo inaczej bez specjalnego zaswiadczenia nie dostanie bebikowego.Mówili o tym jakis czas w telewizji.Dla mnie to jest bezsensu,zawsze cos wymyślą aby ludziom utrudnić zycie

Brawo dla Oliwki:-):-):-)A ja muszę się pochwalić Oliwka dziś sensownie przemówiła
jemy śniadanko a ona nagle:
mamo patrz się
ja mówię patrzę się
a Oliwka piesek i pokazuje palcem na kalendarz(bo mamy z psami) :-):-):-)
Moja zdolniacha![]()
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WOJTUSIA OD E-CIOTKI!!:-):-) A pragnienie przemówienia dzieciom do rązsądkuwitam :-) śnieg za oknem Dzieci szykują sie do szkoły Mają dzis sportowy dzień z racij pierwszego dnia wiosny(21 marzec w sobotę ) Wojtek jak zwykle rano humor mi psuje bo nie chce jechać na basen
potem z basenu mają wrocić do szkoły na turniej sportowy .Nie wiem czemu Zuzia lubi takie imprezy a Wojtek nie Wczoraj Wojtek miał 10 urodziny i było mu przykro że żadna babcia nie zadzwoniła z życzęniami
Nic nie robilam nie mial żadnych gości :-( widziałam ze mu było przykro .Mam dzis jazdę wzięłam sobie dodatkowe godziny Ide na kawkę i czekam bo mąż ma wrócić z nocki Miłego dnia babeczki choćdla Was bo dla mnie nie bedzie dobry
Pogoda nie pozwala na bieganie po dworze dzieci nie maja zajęcia nic im nie pasuje i niec nie robią tylko biją sie i kłocą między sobą Nawet nie chca grac w żadne gry które mają w domu Dom wariatow wczoraj po 19 to juz byłam w takim stanie wrzenia ze myslalm ze ich pozabijam
JA chyba faktycznie nie nadaje sie na matke powinnam byc sama i skonczyc jako stara panna
jeszcze raz MIŁEGO DNIA :-)

luna665
Mama grudniowa 2007
Mam jakieś stare zdjęcia na kompie, zaraz sprawdzę, ale to nie rewelacjaLuna pokaż sukienkę ślubna![]()
dzisiaj to jest pisanie z prędkością światła
antośka uśpiłam z julia porozmawiałam przez telefon nawet dzisiaj miała dla mamusi więcej czasuale i tak na koniec mnie rozwaliła tekstem wiesz mamuś moze byś tak urodziła bliżniaczki? ja COOOOOOOOO???? a ona no nie pytaj co tylko słucham i sie nie dziw młoda jesteś a ja bym chciała 2 siostry na raz
ja jula nie ma takiej opcji a ona ale jesteś chytra ja bym ci urodziła jak byś mnie poprosiła
staneło na tym że jak dorośnie to mi urodzi bliźniaki ale dopiero jak bedzie miała 30 lat bo najpierw to słowa julki musi trochę chłopaków pokochać
no wyłam ze śmiechu ja i moja mama która tej rozmowy słuchała
powinnam tyłek ruszyc okno w łazience umyć obiad podszykować ale tak mi sie nie chce![]()
Nie no, ta twoja córa to na łopatki kładzie. Skąd ona te teksty bierze i pomysły. pogratulować tylko.
No tak, jak w końcu udało mi się chwilkę wyczaić, to pusto, aż przykro.
luna665
Mama grudniowa 2007
To juz niewiele Ci zostało:-)Doszłam do strony 1805 !ile wy napisałyście ,przecież masa stroniczek mi jeszcze została!
madziulanatasza
Kochana szczerze współczuję ,dobrze ze już masz najgorsze za sobąależ Ci ludzie maja pomysły
jednak przezyłam
Boże ale się nacierpiałam.Dwóch dentystów mnie oglądało, i nikt nire wiedział dlaczego mnie tak boli a zęby są ok,przyniosłam rentgen i nic nie wykazało ,nie powinno boleć.Po godzinie oglądania,naciskania na zęby i patrzenie mi się wbuzie-już miałąm dość w końcu wpadli co jest nie tak.
To się nazywa spostrzegawczość służby zdrowia.
Okazało się że babka spieprzyła mi kanałówkę którą kończyłam tydzień temuźle wyczyściła mi kanał a założyła wypełnienie.Zrobił się ostry stan zapalny i dlatego tak cholernie bolało
myślałąm że zabije tą babę.A na dodatek te pieniadze które zapłaciłąm za tą kanałówkę przepadły 300zł,bo jak wyleczę stan zapalny to trzeba leczyć zęba na nowo,jeszcze raz czyścić kanały
Dostałąm antybiotyk-mam brać co 8 godzin i za tydzień zaczynamy od nowa leczyć tego zęba.
Znieczulenia mi nie dała bo powiedziałą że stan zapalny jest tak duży że znieczulenie i tak nie za działa i robiła na żywcaotwierała zęba i kanały,bolało jak cholera,łzy ciekły mi po policzkach ale jakoś wytrzymałąm.I teraz jest ulga niesamowita.Jeszcze trochę boli bo jest ten stan zapalny ale o niebo lepiej,już przeciwbólowe nie są potrzebne naszczęście.

Malinka ty nic nie mów ,ja jutro mam dentystę ,a 24 kanałowe jeszcze mnie czeka ,mam wrażenie ,że mnie rekin zaczął okrążać:-):-):-):-):-):-):-):-):-)bo kanałówka to nie dość że bolesna to jeszcze na wyczucieja mam 2 zęby kanałowo wyleczone i obym już tak nie musiała leczyć
ale ja jestem tchórz dentystyczny więc się nie wypowiadam
![]()
madziulanatasza
wiele ,bo czytam od drugiej strony od najwcześniejszych do póżniejszychto juz niewiele ci zostało:-)
Greti
Moje maluchy już po mini przedszkolu, teraz śpią. Borys ryczał dzisiaj pierwsze pół godziny, ale opiekunka po mnie nie zadzwoniła, więc dalej spokojnie latałam po sklepach i wydawałam pieniądze :-)
Benjamin po tygodniowej przerwie w przedszkolu. Dałabym Nobla temu kto wymyślił przedszkole
Benjamin po tygodniowej przerwie w przedszkolu. Dałabym Nobla temu kto wymyślił przedszkole

reklama
Podziel się: