reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Piosenka: Universe "Tyle chciałem Ci dać"

Znam To!!!. Zakochana byłam w tym kawałku!!!! Wieki go nie słyszałam!!!!

Tak Anabuba z tym co napisłąś o tym że kobieta w ciązy musi się zgłosić do lekarza przed10tyg ciąży to prawda.Bo inaczej bez specjalnego zaswiadczenia nie dostanie bebikowego.Mówili o tym jakis czas w telewizji.Dla mnie to jest bezsensu,zawsze cos wymyślą aby ludziom utrudnić zycie
A wszystko żeby jak najwięcej przyoszczędzić ,bo faktem jesrt że nie każda zdązy sie zorientowac ,że jest w ciąży szczególnie jak wpadnie.:tak:
A ja muszę się pochwalić Oliwka dziś sensownie przemówiła :tak::tak::tak::tak:

jemy śniadanko a ona nagle:
mamo patrz się
ja mówię patrzę się
a Oliwka piesek i pokazuje palcem na kalendarz(bo mamy z psami) :-):-):-)

Moja zdolniacha :-D:-D:-D:-D:-D
Brawo dla Oliwki:-):-):-)
witam :-) śnieg za oknem Dzieci szykują sie do szkoły Mają dzis sportowy dzień z racij pierwszego dnia wiosny:szok: (21 marzec w sobotę ) Wojtek jak zwykle rano humor mi psuje bo nie chce jechać na basen :no: potem z basenu mają wrocić do szkoły na turniej sportowy .Nie wiem czemu Zuzia lubi takie imprezy a Wojtek nie Wczoraj Wojtek miał 10 urodziny i było mu przykro że żadna babcia nie zadzwoniła z życzęniami :crazy: Nic nie robilam nie mial żadnych gości :-( widziałam ze mu było przykro .Mam dzis jazdę wzięłam sobie dodatkowe godziny Ide na kawkę i czekam bo mąż ma wrócić z nocki Miłego dnia babeczki choćdla Was bo dla mnie nie bedzie dobry :baffled: Pogoda nie pozwala na bieganie po dworze dzieci nie maja zajęcia nic im nie pasuje i niec nie robią tylko biją sie i kłocą między sobą Nawet nie chca grac w żadne gry które mają w domu Dom wariatow wczoraj po 19 to juz byłam w takim stanie wrzenia ze myslalm ze ich pozabijam :szok: JA chyba faktycznie nie nadaje sie na matke powinnam byc sama i skonczyc jako stara panna :baffled: jeszcze raz MIŁEGO DNIA :-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WOJTUSIA OD E-CIOTKI!!:-):-) A pragnienie przemówienia dzieciom do rązsądku :tak:;-)w nerwach ,ma chyba każda ,ja też czasami bym moje szatany natłukła:zawstydzona/y:co nie znaczy,że ich nie kocham ,albo że ich nie powinnam mieć ,broń Boże ,:-) Doszłam do strony 1805 !ile wy napisałyście ,przecież masa stroniczek mi jeszcze została!

Luna pokaż sukienkę ślubna :tak::tak::tak:
Mam jakieś stare zdjęcia na kompie, zaraz sprawdzę, ale to nie rewelacja
dzisiaj to jest pisanie z prędkością światła:-D:-D:-D:-D
antośka uśpiłam z julia porozmawiałam przez telefon nawet dzisiaj miała dla mamusi więcej czasu:-D:-D ale i tak na koniec mnie rozwaliła tekstem wiesz mamuś moze byś tak urodziła bliżniaczki? ja COOOOOOOOO???? a ona no nie pytaj co tylko słucham i sie nie dziw młoda jesteś a ja bym chciała 2 siostry na raz:tak: ja jula nie ma takiej opcji a ona ale jesteś chytra ja bym ci urodziła jak byś mnie poprosiła:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D staneło na tym że jak dorośnie to mi urodzi bliźniaki ale dopiero jak bedzie miała 30 lat bo najpierw to słowa julki musi trochę chłopaków pokochać:confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no wyłam ze śmiechu ja i moja mama która tej rozmowy słuchała:-D:-D:-D:-D
powinnam tyłek ruszyc okno w łazience umyć obiad podszykować ale tak mi sie nie chce:no::no:

Nie no, ta twoja córa to na łopatki kładzie. Skąd ona te teksty bierze i pomysły. pogratulować tylko.

No tak, jak w końcu udało mi się chwilkę wyczaić, to pusto, aż przykro.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ależ Ci ludzie maja pomysły

jednak przezyłam :tak::tak::tak::tak::tak:
Boże ale się nacierpiałam.Dwóch dentystów mnie oglądało, i nikt nire wiedział dlaczego mnie tak boli a zęby są ok,przyniosłam rentgen i nic nie wykazało ,nie powinno boleć.Po godzinie oglądania,naciskania na zęby i patrzenie mi się wbuzie-już miałąm dość w końcu wpadli co jest nie tak.
To się nazywa spostrzegawczość służby zdrowia.
Okazało się że babka spieprzyła mi kanałówkę którą kończyłam tydzień temu :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: źle wyczyściła mi kanał a założyła wypełnienie.Zrobił się ostry stan zapalny i dlatego tak cholernie bolało :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: myślałąm że zabije tą babę.A na dodatek te pieniadze które zapłaciłąm za tą kanałówkę przepadły 300zł,bo jak wyleczę stan zapalny to trzeba leczyć zęba na nowo,jeszcze raz czyścić kanały :szok::szok::szok::szok:

Dostałąm antybiotyk-mam brać co 8 godzin i za tydzień zaczynamy od nowa leczyć tego zęba.

Znieczulenia mi nie dała bo powiedziałą że stan zapalny jest tak duży że znieczulenie i tak nie za działa i robiła na żywca :szok::szok::szok::szok: otwierała zęba i kanały,bolało jak cholera,łzy ciekły mi po policzkach ale jakoś wytrzymałąm.I teraz jest ulga niesamowita.Jeszcze trochę boli bo jest ten stan zapalny ale o niebo lepiej,już przeciwbólowe nie są potrzebne naszczęście.
Kochana szczerze współczuję ,dobrze ze już masz najgorsze za sobą:tak:
bo kanałówka to nie dość że bolesna to jeszcze na wyczucie:tak::tak::tak::tak::tak: ja mam 2 zęby kanałowo wyleczone i obym już tak nie musiała leczyć:no::no::no::no: ale ja jestem tchórz dentystyczny więc się nie wypowiadam:zawstydzona/y:
Malinka ty nic nie mów ,ja jutro mam dentystę ,a 24 kanałowe jeszcze mnie czeka ,mam wrażenie ,że mnie rekin zaczął okrążać:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Moje maluchy już po mini przedszkolu, teraz śpią. Borys ryczał dzisiaj pierwsze pół godziny, ale opiekunka po mnie nie zadzwoniła, więc dalej spokojnie latałam po sklepach i wydawałam pieniądze :-)
Benjamin po tygodniowej przerwie w przedszkolu. Dałabym Nobla temu kto wymyślił przedszkole :-D

reklama
Musiałam zrobić nasze ślubne, bo tamte mi wcięło

Załączniki

• allegro 007.jpg
    allegro 007.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 32
  • allegro 009.jpg
    allegro 009.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 33
  • allegro 010.jpg
    allegro 010.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 36