A wszystko żeby jak najwięcej przyoszczędzić ,bo faktem jesrt że nie każda zdązy sie zorientowac ,że jest w ciąży szczególnie jak wpadnie.
...
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WOJTUSIA OD E-CIOTKI!!:-):-) A pragnienie przemówienia dzieciom do rązsądku;-)w nerwach ,ma chyba każda ,ja też czasami bym moje szatany natłukła
co nie znaczy,że ich nie kocham ,albo że ich nie powinnam mieć ,broń Boże ,:-)
Wiadomo, że o oszczędzanie chodzi. Swoją drogą to nasz rząd jest mistrzowski w oszczędzaniu na zwykłych ludziach. Ciekawe tylko, kiedy sobie ukrócą stały dopływ kasy

Joanna ja też przyłączam się do życzeń dla Wojtka! Musisz mu pokazać jak e-ciocie dobrze mu życzą

dzisiaj to jest pisanie z prędkością światła
antośka uśpiłam z julia porozmawiałam przez telefon nawet dzisiaj miała dla mamusi więcej czasuale i tak na koniec mnie rozwaliła tekstem wiesz mamuś moze byś tak urodziła bliżniaczki? ja COOOOOOOOO???? a ona no nie pytaj co tylko słucham i sie nie dziw młoda jesteś a ja bym chciała 2 siostry na raz
ja jula nie ma takiej opcji a ona ale jesteś chytra ja bym ci urodziła jak byś mnie poprosiła
staneło na tym że jak dorośnie to mi urodzi bliźniaki ale dopiero jak bedzie miała 30 lat bo najpierw to słowa julki musi trochę chłopaków pokochać
no wyłam ze śmiechu ja i moja mama która tej rozmowy słuchała
powinnam tyłek ruszyc okno w łazience umyć obiad podszykować ale tak mi sie nie chce![]()
Jula jest the best! Normalnie najbardziej przebojowe dziecko na BB

no ale fajna roznica - my z m chcielismy max 3 lata![]()
My też tak chcieliśmy, a teraz chcę być już w ciąży :-)
No a wczoraj siostra u mnie była, wypisała mi zaproszenia i teraz tylko wysłać nie które i rodzinkę objechać. A tak mi się nie chce![]()
A mi się podobało jeżdżenie z zaproszeniami - wszędzie ciacho, kawka... Tylko czasem po tylu kawach to spać w ogóle nie mogliśmy

Luna, a jak nie masz co robić, to wpadnij do mnie na sprzątanko, bo wybitnie mi się dziś nie chce ;-)
Czytam tylko tak po łebkach. Jak siedzę tu z wami to kompletnie nie mam czasu na inne wątki!