Anabuba
czarownica mroźnego lądu
a tu buty Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro szczegolnie dla tych z wawy i okolic.ja u nich bralam swietne sandalki-na allegro zaplacilam 60zl a w sklepie ktory maja w KDT mieli za 100zł

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zabawek to moi maja za duzoa zabawki polecam od
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
JEDYNE 26KG jak szlam rodzic wazylam 83kg a teraz waze od 55-56 przed ciaza wazylam 57kg:-)Aniu, a ile przytyłas w ciąży? :-)
a ja stanelam na niecalych 61
i ni w zab dalej nie chce spasc![]()
Pojadłyśmy
Mała leży w łóżku, pewnie będzie chciała spać...
A mi cały czas pogłowie ruskie pierogi chodzą...![]()
pogratulowac mamie tej wagi woow tez bym tak chcialaJESTEM :-ADACJO LEKCJE ZARAZ BEDZIE ODRABIAŁ TO TRZEBA BEDZIE POMAGAĆ BO COŚ SIE MIESZA W OBLICZANIU OBWODÓW PROSTOKATÓW I TAK JEGO ZDANIEM PROSTOKAT O BOKACH 7 CM I 3 CM MA OBWÓD 4 CMTYLE MU TŁUMACZYŁAM A ON SWOJE
NO NI TRZEBA PRZYSIASC BO JK TEGO NIE ZAŁAPIE TO POTEM SCHODY SIE ZACZNĄ
MOJA MAMA JAK BYŁA W CIAZY Z MOIM BRATEM PRZYTYŁA OKROPNIE BO Z 48 KG DO 92 KGI CO PO 5 M-CACH SZŁA NA WESELE I WAŻYŁA 46 KG
NO CAŁE ŻYCIE BYŁA CHUDZINKA ALE TERAZ JAK JEST PANI PO 50 WRESZCIE WYGLĄDA JAK CZŁOWIEK TZN WAŻY 55 KG A MA WZROSTU 168CM
NO ALE NIE MOZE JUZ JESC TAK BEZKARNIE JAK KIEDYŚ
MÓJ BRAT CAŁE ŻYCIE BYŁ CHUDZINKA PRZY WZROSCIE 187 CM WAŻYŁ 70 KG ALE OD 3 LAT TO SIĘ ZMIENIŁO I WIECZNIE SIĘODCHUDZA A I TAK WAŻY 110 115 KG
A JA CŁE ŻYCIE WAŻĘ Z KILOGRAMAMI I POND 100 KG TEŻ JUZ KIEDYŚ MIAŁAM
![]()
bedzie ogrodnikiemPiotr znowu dostał się do kwiatka i wykopki robi. Cyba posadzę mu na działce trochę ziemniaków to bedzie miał zajęcie na jesień
![]()
jak to kiedyO A JA 1000 POSTÓW PRZEKROCZYŁAMI KIEDY JA TO PISZĘ
![]()
swieta prawdaMoj M tez nie ma pojecia ile ja czasu spedzam przed BB;-)
No ale rzeczywiscie im mniej wie tym dluzej zyje:-)
no oczywiscie !!Bo my troskliwe kobiety jesteśmy i dbamy o dobry sen i dłuższe życie naszych facetów:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
zdolny dobrze ze sie zorientowa za wczasu a nie w szkoleADAM POGNAŁ NA ZAJĘCIA ARTYSTYCZNE ALE ŁÓŻKA OD RANA ZAPOMNIAŁ POŚCIELIĆNO ROZSTRZELAĆ MAŁPISZONA
ON MA WOGÓLE JAKĄŚ SKLEROZE WYSZEDŁ RANO DO SZKOŁY PO 3 MINUTACH WRACA PYTAM A TY CO TU ROBISZ A ADAM ZAPOMNIAŁEM PLECAKA![]()
mam to samoA mi strasznie napieprza kreghoslupNa dole przy krzyzach to jest masakra-ale to pewnie od noszenia i ciaglego schylania sie
Kurcze, jak ten moj M mnie wkurza, nie do opisania. Mają wyjazd z pracy do Stambułu, on nie ma paszportu, żeby go wyrobić musi jechać do Radzynia a i czeka się nań 2 miesiące, ale nie on na to leje. Bo przeceiż paniczowi i tydzień wystarczy.
Druga sprawa, umówił się z jakąś koleżanką że sprzeda jej nasz wózek, gadał z nią w sobotę a za sprawę wziął się dpoiero dzisiaj. Przecież on wiecznie ma czas na wszystko a później będzie mi chodził i płakał że jeszcze to musi zrobić, tamto i jeszcze kilka innych pierdół. No nie mogętaka zła na niego jestem że nie wiem.
Kurczę okres mi się zbliża i taka nabuzowana chodzę, a do tego Majka teraz z drzemek 3-godzinnych zrobiła sobie jedną 45-minutową i nawet nie mam czasu na nic.
QUOTE]
normalnie jak bym czytala o swoim
zdolnicha z CiebieA tak umiecie sklejać![]()
musze sie wam pochwalic.mój P mial dzis testy na prawko.zdal w 4minuty i to bezblednie![]()
gratulacje dla meza
ja cie widzeDziewczyny Wy mnie chyba nie widzicie :--
-(
kawe to tylko mrozona ze slomkaA OSTATNIO GDZIEŚ CZYTAŁAM ŻE TO ZDROEW PIĆ PRZEZ SŁOMKE I WSZYSCY POWINNIŚMY TAK PIĆALE JAK TU PIĆ KAWE PRZEZ SŁOMKE
![]()
laura tez sie nie da oszukac bidon to bidon a soczek ze slomka to soczekMoja pije kartoników soczki ze słomka, ale jak jej dać jakos inaczej np słomke do szklani to nie ma mowy. Nawet jej kupiłam bidon ze słomka i jej nie pasi :-(
Chciałam ja troche od butli oduczyć, bo pić to by juz mogła NORMALNIE, NIESTEY NIE BARDZO MI TO IDZIE :-(
no to zdrowko bo ja uwielbiam ale Ty chyba musisz poczekac z tym piwkiemJa przez słomkę to mogę pić piwko z soczkemTak dla zdrowia
![]()
ciesz sie ze go masz w domkuJa swojego bym chętnie na nockę wysłała do pracy a ja na kompie z Wami do płnocy albo i dłużej :-);-):-)
No serio serio to raz z moja kumpela w technikum miałam taką głupawkę że popuściłam ze śmiechu no i raz jak byłam w ciąży p o 24 włączył śmieszne filmiki na you tubie wyłam posiusiałam się a śmiech to nawet sąsiedzi słyszeli a p powiedział że jakby wiedział że takiej głupawki dostane to by mi tego o tak późnej godzinie nie włączył:-d:-d:-d:-d słuchałyście na yutubie głucha babcia i telefon z tp???? Albo najgłupszy smiech??? Można pośmiac się do łez:-d:-d:-d
strona sietna s9iedzisz i sie sama do ekranu smiejeszpolecam strone kretyn.com
a to kilka cytatow:-)
<i> Przychodze do biblioteki a tam jakaś młoda bibliotekarka...
<Jacoob> dzieńdobry. jest "antygona"?
<Bibliotekarka> Kto?
<Citek> jee właśnie udało mi się wykonać najtrudniejsza czynność na świecie
<maniek> jaką to? przecież byłes sie tylko wysrać
<Citek> wiem, ale paliłem przy tym papierosa.
<maniek> no i co?
<Citek> wiesz jak trudno jest ciągnąć i pchać jednocześnie?
<ctx0075> a ty czemu nie na pielgrzymce?
<BonZOZ> sie pomodlić to ja mogę w domu
<ctx0075> no tak, ja też napić się mogę u siebie
<ja> dzisiaj stary poszedł na wywiadowke. Pewnie da ciala
<Ender> ??
<ja> Wyszedl na te zebranie, po 5 minutach wraca i pyta sie mnie: do jakiej klasy chodze
<ja> No to mowie ze do 'B'. A on na to: ale do ktorej klasy?
<Ender> lol
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
ubrania dobrej jakosci i przy odrobinie szczescia mozna za grosze wylicuytowac![]()
hmmm zaraz tam zagladne
A my bylysmy w parku ze zwierzatkami potem wkleje Wam foteczkiLaura oglada bajke a moj pojechal do klienta wiec ja korzystam z wolnego kompa bo jak wrocilam znow go okupowal i ta jego gra
![]()
Raczej bez ja widziałam fajny gorsecik taki różowy ale do niego to trzeba mieć figure a może wiecie jak schudnąć w tydzieńZaraz znajdziemy dla Ciebie jakas fajna erotyczna bielizne
Moze byc z gadzetami;-)
Twoj maz wraca za tydzienRaczej bez ja widziałam fajny gorsecik taki różowy ale do niego to trzeba mieć figure a może wiecie jak schudnąć w tydzień![]()
Raczej bez ja widziałam fajny gorsecik taki różowy ale do niego to trzeba mieć figure a może wiecie jak schudnąć w tydzień![]()
Ten drugi sliczny no taki mugł by byćMEGA SEXI KOMPLECIK KELNERKI -5 czesci ........ (574690827) - Aukcje internetowe Allegro
MEGA SEXI KOMPLECIK DIANA idealny na nocne........ (576415446) - Aukcje internetowe Allegro
KOMPLET LIMET firmy KONRAD 75C+M+ 2 Gratisy!!!! (577089419) - Aukcje internetowe Allegro
SEXI gorset lukrecja ! exlusive!!! rozm. XXL !!!! (578724911) - Aukcje internetowe Allegro
WIKTORIA
To dla Ciebie;-)
Raczej bez ja widziałam fajny gorsecik taki różowy ale do niego to trzeba mieć figure a może wiecie jak schudnąć w tydzień![]()
Ten drugi sliczny no taki mugł by być
No nareszcie wraca no i schudne napewno z 5 kgTwoj maz wraca za tydzien![]()
No to kupujTen drugi sliczny no taki mugł by być