reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A ja się dowiedziałam, czemu mój Tomasz nie chce chodzić do przedszkola: pani postawiła go w kącie razem z jakąś dziewczynką...
Dla niego musiało być to bardzo traumatyczne przeżycie...
Jak się go pytam, kiedy idziemy do przedszkola, odpowiada, że "jutro":szok:

cholera :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Oliwka przelała na mnie, całe spodnie mam mokre :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: wiecej nie dostanie tyle picia.W przeciagu dwóch godzin wypiła 2 bidony po 330ml bodajże i kubek wody mineralnej :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
i mnie olała.
No to rzeczywiscie duzo pije:szok:A ja myslalam ze ,moje duzo pija:-)
Od paru dni daje Im wode do picia i jak sa mocno spragnione to mi wypija wode tak z dwa razy dziennie po malej butli 125 ml

Moje wypily wlasnie ostatnie picie dzisiaj:tak:Nie liczac oczywiscie butli mleka przed samym snem jak juz beda w łozeczkach

Moje wypily wlasnie ostatnie picie dzisiaj:tak:Nie liczac oczywiscie butli mleka przed samym snem jak juz beda w łozeczkach
ja mojej też juz nie dam picia, a na kolacje zawsze je kaszkę łyżeczką.Butli to Oliwka nie je juz od 11mies.sama chciałą jeść z łyzeczki i nie dało rady jej wcisnąć przez smoka :no::no::no:

a Oliwka zadowolona bo lata na golasa :tak::tak::tak::tak:

A zdarza sie ze robi siku na nocnik:confused:

Ja dzisiaj chce polozyc Wiktorie spac bez pieluchy:tak::tak::tak:Z Klaudia jeszcze troszke poczekam poniewaz czesto rano nie wytrzymuje i sika w pieluche a Wiktoria ostatnio ani razu nie zsikala sie w pampersa po nocy

reklama
Do góry