fajniusia ta Twoja córa,słodkaEEE tam, myślałam, że fajniejsze będą
Kubeczek do polewania oczywiście może tez służyć również do picia![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajniusia ta Twoja córa,słodkaEEE tam, myślałam, że fajniejsze będą
Ja też polecam alantan
Ja ogladam Hausa
Do jutra...
Ja robie pieczarkowa z rosołu:
Potrzebny rosół z niewielką ilością włoszczyzny do tego pieczarki.
Jak się wszystko ugotuje, wyjmuję kilka pieczarek i kroje w cienkie paseczki, reszte zawartości garanaka tarktuje blenderm i dodaje smietane. Na koniec pokrojone pieczareczki i nataka zpietruszki. Z makaronem pycha![]()
EEE tam, myślałam, że fajniejsze będą
bardzo fajna ta zabawkaSzukam zabawki do kapieli dla Laury i chyba sie zdecyduje na cos takiego.U nas to kosztuje 20euro a tu taka taniocha
Jak myslicie bedzie zadowolona
Ma pluszaki kubusia, tygryska i prosiaczka oraz miniaturke klapouchego nimi sie bawi
FISHER PRICE WODNY ŚWIAT KUBUSIA PUCHATKA OD SS (584772861) - Aukcje internetowe Allegro
Ja ogladam,tak ten program mnie wciagnął ze nie przepuszczę zadnej emisji :-)Oglądacie Momęt Prawdy ta babka jest super.
Ania zabawka fajna
Ale ja osobiscie bym tam nie poszła ża zadne pieniądzeJa ogladam,tak ten program mnie wciagnął ze nie przepuszczę zadnej emisji :-)
A ja bym poszlaAle ja osobiscie bym tam nie poszła ża zadne pieniądze![]()