Ale ja osobiscie bym tam nie poszła ża zadne pieniądze![]()
Ja też bym się nie odwazyła

A ja bym poszla![]()
dowikla no to na co czekasz????? zgłaszaj się,chetnie obejrzymy kolezankę na fotelu prawdy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ja osobiscie bym tam nie poszła ża zadne pieniądze![]()
A ja bym poszla![]()
To ty odważna jesteśA ja bym poszla![]()
Popieram z miłą chęcią cie obejzymy w telewizjiJa też bym się nie odwazyła
dowikla no to na co czekasz????? zgłaszaj się,chetnie obejrzymy kolezankę na fotelu prawdydowiemy się wielu ciekawych rzeczy
![]()
ja bym nie poszła, nie ma mowyAle ja osobiscie bym tam nie poszła ża zadne pieniądze![]()
Dobrej nocyja bym nie poszła, nie ma mowy
zabawka fajna
Dziewczyny my już ziewamy jeden przez drugiego, pora sie kaść
moja Weronika tez juz bedzie objetaMoja córka pójdzie do szkoły w wieku 6 lat
Sejm odrzucił weto prezydenta w sprawie sześciolatków
Sama nie wiem co o tym myśleć![]()
jak najbardziej moze byc od czekolady i jezeli to sie potwierdzi to unikaj wszytskiegho co ma kakao-bo o ten sladnik chodzi.znam to z autopsjiKurczę Oliwce zrobiły sie czerwone policzki-szorskie z malutkimi krosteczkami.Nie wiem od czegojakby czegos nie mogła jeść,tylko czeg
statnio trochę czekolady podjadła,dzis też może to od czekolady.jak myslicie?bo nie wiem co wyeliminować.
![]()
ja Weronice smaruje mascia witaminowa jak ma ostre zmiany a tak to Oilatum-kremem.alantan jakos mniej pomagal niz witaminowa.Agnes a na krostki to masc cynkowa tezjest dobraJa moim smaruje mascia diprobase
Chociaz lepsze sa te sterydowe np Elocom ale ich nie polecam,bo sa mocne i tylko w ostatecznosci