reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To znaczy ze o Tobie mysli ;-);-);-)

A ja wlasnie zrobilam sobie kolacje:tak:cztery kanapki z szynka,pomidorem i salata lodowa:tak::tak::tak::-)

reklama
witam wieczorową porą.
I tak się przyda.. do zrzucania kilogramow po ciazy a przy okazji bede wiedziala ile przytylam:-p:-p:-p;-);-)

Jitro ide do nowego gina zobacze w końcu moją fasolke:tak::tak::-D:-D
fotki prosimy:tak:

A zdarza sie ze robi siku na nocnik:confused:

Ja dzisiaj chce polozyc Wiktorie spac bez pieluchy:tak::tak::tak:Z Klaudia jeszcze troszke poczekam poniewaz czesto rano nie wytrzymuje i sika w pieluche a Wiktoria ostatnio ani razu nie zsikala sie w pampersa po nocy
U mnie zależy co Kuba robi w dzień.W nocy wszystko wychodzi .Jeśli jest zestresowany,albo są jakiekolwiek zmiany w jego najblizszym otoczeniu to rękę daję ,ze o 4 rano będzie pływał zmoczony.:-(
U niego wszystko musi być o stałych porach i tak samo jak u niemowlaka :baffled:

Moja córka pójdzie do szkoły w wieku 6 lat :szok:

Sejm odrzucił weto prezydenta w sprawie sześciolatków

Sama nie wiem co o tym myśleć:confused:
Będzie dobrze.W wielu krajach dzieci tak do szkoły chodzą.

A to można prać no bo podkładów nie pierze sie
a co myslicie o takiej haleczce może być czy nie bardzo
= NOWOŚĆ = UWODZICIELSKA HALECZKA rozm XL/XXL (579546761) - Aukcje internetowe Allegro
mnie się podoba

Kurczę Oliwce zrobiły sie czerwone policzki-szorskie z malutkimi krosteczkami.Nie wiem od czego :no::no::no::no: jakby czegos nie mogła jeść,tylko czego_Ostatnio trochę czekolady podjadła,dzis też może to od czekolady.jak myslicie?bo nie wiem co wyeliminować.:baffled:
100% czekolada.Jeśli tego nie wyeliminujesz z diety to może być AZS.

Ja moim smaruje mascia diprobase:tak::tak::tak:
Chociaz lepsze sa te sterydowe np Elocom ale ich nie polecam,bo sa mocne i tylko w ostatecznosci
Elocom ścienia skórę na buzi i pekają naczynka od niego.Niestety widać to do końca życia.Kubuś tak ma.:-(

EEE tam, myślałam, że fajniejsze będą

Kubeczek do polewania oczywiście może tez służyć również do picia :)
fotki śliczne a jeszcze śliczniejsza modelka :-D

Szukam zabawki do kapieli dla Laury i chyba sie zdecyduje na cos takiego.U nas to kosztuje 20euro a tu taka taniocha:szok:
Jak myslicie bedzie zadowolona:confused:
Ma pluszaki kubusia, tygryska i prosiaczka oraz miniaturke klapouchego nimi sie bawi:rofl2:
FISHER PRICE WODNY ŚWIAT KUBUSIA PUCHATKA OD SS (584772861) - Aukcje internetowe Allegro
mam i polecam :tak:

A ja bym poszla:tak::tak::tak:

a ja na forum slubnym sie zasiedzialam wracam a Wy co zasnelyscie czy jak??

Ja juz sie zegnam bo moj mnie ciagnie
Dobranoc:-)
dobrej nocki

Ja też sie kładę,muszę w końcu odespać te braki snu,bo nie wiem jak dzis będzie.:-)
Dobranoc
dobrej nocki

Wow ale dostałam zboczonego sms od Mężulka aż mi głupio:zawstydzona/y:
e tam głupio.Spragniony jest...:tak::tak::tak:

AS 76
Ja uzywałam Elocom i Elidel juz u mojego starszego synka i nie ma zadnych plam na twarzy:no:Moze dlatego ze uzywalam i uzywam tych masci naprawde sporadycznie

AS 76
Ja uzywałam Elocom i Elidel juz u mojego starszego synka i nie ma zadnych plam na twarzy:no:Moze dlatego ze uzywalam i uzywam tych masci naprawde sporadycznie

ja Elocomu uzywalam u Pauliny jak miala krostki ale tez nieduzo i male ilosci i twarz ma ok.ale to stedydy wiec trzeba z nimi uwazac.Weronika czasami ma krostki ale to mascia cynkowa schodzi,glownie ma czerwone szorstkie policzki,szczegolnie jak zapomne z raz jej posamrowac to sie zaogniaja.a jak juzzje cos co jej zaszkodzi0to normalnie papier scierny:crazy:

reklama
Pewnie tak.
Elocom to już steryd.Elidel jest łagodniejszy dla Kubusia.Po tym zawsze szybko minie ,bo musi,ale szkoda jest .
My jeszcze przetestowaliśmy Cutivate chyba:zawstydzona/y:
Ogólnie na odparzenia to ja używałam zawsze najzwyklejszy Tormentiol.Goi skórę w kilka godzin.Alantan plus ,też zawsze w pogotowiu był.
Do smarowania szorstkich policzków u Kubusia to maść witaminowa lub cholesterolowa.
Ostatnio mieliśmy robioną maść od alergologa na samej bazie i ta naprawdę jest genialna.Mój Kuba ma AZS i to w stopniu zaawansowanym,więc to inna bajka.

Do góry