reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Oj mysli myśli i to jeszcze jak.No i smacznegoTo znaczy ze o Tobie mysli ;-);-);-)
A ja wlasnie zrobilam sobie kolacjecztery kanapki z szynka,pomidorem i salata lodowa
:-)

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Oj mysli myśli i to jeszcze jak.No i smacznego![]()
a moj P to juz zapomnial ze tak mozna:-
a nie wpoeim bo fajnie tak nieraz....
ale dzis zmeczony podroza i staresem wiec szybko zasnala a mnie ta pogoda i to przesilenie jakos nie nastaraja na figle

witam wieczorową porą.

U niego wszystko musi być o stałych porach i tak samo jak u niemowlaka

fotki prosimyI tak się przyda.. do zrzucania kilogramow po ciazy a przy okazji bede wiedziala ile przytylam;-);-)
Jitro ide do nowego gina zobacze w końcu moją fasolke![]()

U mnie zależy co Kuba robi w dzień.W nocy wszystko wychodzi .Jeśli jest zestresowany,albo są jakiekolwiek zmiany w jego najblizszym otoczeniu to rękę daję ,ze o 4 rano będzie pływał zmoczony.:-(A zdarza sie ze robi siku na nocnik
Ja dzisiaj chce polozyc Wiktorie spac bez pieluchyZ Klaudia jeszcze troszke poczekam poniewaz czesto rano nie wytrzymuje i sika w pieluche a Wiktoria ostatnio ani razu nie zsikala sie w pampersa po nocy
U niego wszystko musi być o stałych porach i tak samo jak u niemowlaka

Będzie dobrze.W wielu krajach dzieci tak do szkoły chodzą.Moja córka pójdzie do szkoły w wieku 6 lat
Sejm odrzucił weto prezydenta w sprawie sześciolatków
Sama nie wiem co o tym myśleć![]()
mnie się podobaA to można prać no bo podkładów nie pierze sie
a co myslicie o takiej haleczce może być czy nie bardzo
= NOWOŚĆ = UWODZICIELSKA HALECZKA rozm XL/XXL (579546761) - Aukcje internetowe Allegro
100% czekolada.Jeśli tego nie wyeliminujesz z diety to może być AZS.Kurczę Oliwce zrobiły sie czerwone policzki-szorskie z malutkimi krosteczkami.Nie wiem od czegojakby czegos nie mogła jeść,tylko czeg
statnio trochę czekolady podjadła,dzis też może to od czekolady.jak myslicie?bo nie wiem co wyeliminować.
![]()
Elocom ścienia skórę na buzi i pekają naczynka od niego.Niestety widać to do końca życia.Kubuś tak ma.:-(Ja moim smaruje mascia diprobase
Chociaz lepsze sa te sterydowe np Elocom ale ich nie polecam,bo sa mocne i tylko w ostatecznosci
fotki śliczne a jeszcze śliczniejsza modelkaEEE tam, myślałam, że fajniejsze będą
Kubeczek do polewania oczywiście może tez służyć również do picia![]()

mam i polecamSzukam zabawki do kapieli dla Laury i chyba sie zdecyduje na cos takiego.U nas to kosztuje 20euro a tu taka taniocha
Jak myslicie bedzie zadowolona
Ma pluszaki kubusia, tygryska i prosiaczka oraz miniaturke klapouchego nimi sie bawi
FISHER PRICE WODNY ŚWIAT KUBUSIA PUCHATKA OD SS (584772861) - Aukcje internetowe Allegro

A ja bym poszla![]()
dobrej nockia ja na forum slubnym sie zasiedzialam wracam a Wy co zasnelyscie czy jak??
Ja juz sie zegnam bo moj mnie ciagnie
Dobranoc:-)
dobrej nockiJa też sie kładę,muszę w końcu odespać te braki snu,bo nie wiem jak dzis będzie.:-)
Dobranoc
e tam głupio.Spragniony jest...Wow ale dostałam zboczonego sms od Mężulka aż mi głupio![]()

Nie poszłabym, za dużo przeszłam w życiuA ja bym poszla![]()
zaryczała bym tam się i tyle

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
myslalam ze juz zadnej nie ma
As bylas jeszcze wczoraj na spacerzez z psem?
Kuba chodzi do zerowki tak?
As bylas jeszcze wczoraj na spacerzez z psem?
Kuba chodzi do zerowki tak?
wiktoria12
Mama i żona :)
Ja jestem tylko na NK siedze i raz tam a raz tu
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
AS 76
Ja uzywałam Elocom i Elidel juz u mojego starszego synka i nie ma zadnych plam na twarzyMoze dlatego ze uzywalam i uzywam tych masci naprawde sporadycznie
ja Elocomu uzywalam u Pauliny jak miala krostki ale tez nieduzo i male ilosci i twarz ma ok.ale to stedydy wiec trzeba z nimi uwazac.Weronika czasami ma krostki ale to mascia cynkowa schodzi,glownie ma czerwone szorstkie policzki,szczegolnie jak zapomne z raz jej posamrowac to sie zaogniaja.a jak juzzje cos co jej zaszkodzi0to normalnie papier scierny

reklama
Pewnie tak.
Elocom to już steryd.Elidel jest łagodniejszy dla Kubusia.Po tym zawsze szybko minie ,bo musi,ale szkoda jest .
My jeszcze przetestowaliśmy Cutivate chyba
Ogólnie na odparzenia to ja używałam zawsze najzwyklejszy Tormentiol.Goi skórę w kilka godzin.Alantan plus ,też zawsze w pogotowiu był.
Do smarowania szorstkich policzków u Kubusia to maść witaminowa lub cholesterolowa.
Ostatnio mieliśmy robioną maść od alergologa na samej bazie i ta naprawdę jest genialna.Mój Kuba ma AZS i to w stopniu zaawansowanym,więc to inna bajka.
Elocom to już steryd.Elidel jest łagodniejszy dla Kubusia.Po tym zawsze szybko minie ,bo musi,ale szkoda jest .
My jeszcze przetestowaliśmy Cutivate chyba

Ogólnie na odparzenia to ja używałam zawsze najzwyklejszy Tormentiol.Goi skórę w kilka godzin.Alantan plus ,też zawsze w pogotowiu był.
Do smarowania szorstkich policzków u Kubusia to maść witaminowa lub cholesterolowa.
Ostatnio mieliśmy robioną maść od alergologa na samej bazie i ta naprawdę jest genialna.Mój Kuba ma AZS i to w stopniu zaawansowanym,więc to inna bajka.
Podziel się: