reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
popatrzylam na ta ksiazke.....bez komentarza:happy:
u mnie jest 0stopni,wieje i cos polatuje z nieba.nie ma co.wiosna pelna para:baffled:
Joanna to uwazaj na siebie.a moze masz cos z watroba?nie przetwarza alkoholu?albo jakas nerwice?

co robicie dzis na obiad?ja dla dziewczyn mam zupe a dla nas-chyba po sadzonym zrobie bo nie chce mi sie nic gotowac:rofl2:
a ja dzisiaj "goły" z sosem pieczarkowym robię :-);-) moje chłopaki to uwielbiają:-);-) muszę sie streszczać, bo do babci muszę jeszcze podskoczyć zakupy jej zrobić bo jutro do szkoły jadę, a płaci mi kobieta 300 zł miesięcznie a ja i tak zagladam do niej jak tylko zadzwoni do mnie, a na 12,40 na rehabilitację idę, super się czuję po tych zabiegach :-);-):tak:;-):-)

Straszne

U mnie przepis naszej kolezanki wazywa z makaronem w smietanie i jajku.

Mala znow mi cos zepsula, jak wlaczam Alt to wyskakuja mi skroty, no lipa znowu
moja tez nieraz cos mi powciska ze mi w ogole lietry na klawiaturze przestawia.czasami musze restartowac kompa i dziala.
ale jak mi kiedys cos wcisnela-chyba z rok temu to do tej pory nie moge dojsc jakim cudem nie mam małego Ć bo duze jest a melgo ni w zab:no:

staram się nie przejmować ale czasami się nie da :tak: ja nie ma pomocy od moich rodziców czy teściów jestem cały czas w domu rzadko wychodzimy z mężem a jak już to zawsze z 3 dzieci także co to za odpoczynek od dzieci :-( jedyny mój odpoczynek to wieczor jak pójdą spac i książka ale to coraz rzadziej bo z dnia na dzien jestem coraz bardziej zmęczona :baffled: ide w końcu na te kawe przyciągacie jak magnes ;-)

my z rybek lubimy dorsza :-):-) mmm pychotka:-):-) w sosiku koperkowo śmietanowym:-);-) mały mój też rybkę ale bez sosu już:-);-) ale za ziemniakami to przepoada;-) i ryż z warzywami bardzo lubi też tak jak i my:-);-)
dziewczynki lecę pod prysznic, zajrzę puźniej oki?? buziaki:-):-)

moj uwielbia rybki,ja srednio.
ale przez ta pogode to nic mi sie nie chce
dzis 1DZIEN ASTRONOMICZNEJ WIOSNY!
na zachodzie moze i wiosennie ale nie u mnie.jedynie co to ptaszki juz spiewaja
u mnie to chyba nawet ptaki nie cwierkaja :dry:

staram się nie przejmować ale czasami się nie da :tak: ja nie ma pomocy od moich rodziców czy teściów jestem cały czas w domu rzadko wychodzimy z mężem a jak już to zawsze z 3 dzieci także co to za odpoczynek od dzieci :-( jedyny mój odpoczynek to wieczor jak pójdą spac i książka ale to coraz rzadziej bo z dnia na dzien jestem coraz bardziej zmęczona :baffled: ide w końcu na te kawe przyciągacie jak magnes ;-)
tu zawsze mozesz sie nam wyzalic - jestesmy jak rodzinka kochana :-D:-D

Joanna dziewczyny mają rację, wyżal się co Ci tylko na serduchu ciąży a my Ci pomożemy i zobaczysz to działa, ja miałam dołka i dziewczyny mnie wspierały i powiem Ci że lepiej mi było jak poczytałam miłe słowa od dziewczyn i jeszcze dobre rady dają;-):-):-) no to odważ sie i mów co Ci na serduchu leży:-);-)

reklama
my z Oliwką to jeszcze w szlafrokach biegamy :zawstydzona/y:
ale juz po sniadanku.Oliwka zjadła kanapkę z szyneczką i kubek kompotu.
uwielbia kompot,co drugi dzień gotuję 1,5 litra :-):-):-):-)

Oliwka juz ma normalne policzki,zeszło jej.to chyba było po tej czekoladzie,wczoraj była teściowa to się tego trochę najadła ale dzis jest juz ok.

to co ja w ogóle nie moge dawać jej nic z czekoladą?:baffled:

Do góry