reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mama helenki to z czego robią ten sok jabłkowy?????podziel się z Nami swoja wiedzą:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: aż normalnie boję się pytać :baffled:

Wyobraź sobie jabłko, które leżało już ze 3 dni na ziemi, jest obgryzane przez robale, przegniłe i siedzą na ni muchy non stop... To jest tzw jabłko przemysłowe i z tego robią soczek :sorry2:

... a ja to w domu co siedzę i nic nie robie???!!!! aże mi już plecy od noszenia antka pekają to pikus że wiecznie trzeba cos zrobić to nie no ja siedzę w domu:angry::angry::angry: niby nigdy mi piotr tego nie powiedział ale ja tak czuje i juz!!!!!!
no wyżaliłam wam się:tak:

Niestey tak to juz jest czasami. Dopiero im sie świat na głowę wali jak nas zabraknie choćby na chwilkę... No ale przecież tak nie jest zawsze :tak: uczy do góry :rofl2:

reklama
A ja bym poszla:tak::tak::tak:
HM ZAZNACZAŁAM TO ,BO CHCIAŁAM COŚ DODAĆ ,A PRZECZYTAŁAM JESZCZE PARĘ STRONICZEK I NIE PAMIĘTAM O CO MI CHODZIŁO:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wow ale dostałam zboczonego sms od Mężulka aż mi głupio:zawstydzona/y:
takie są najfajniejsze:-D:-D

Ale moj M sie ucieszyl jak zobaczyl ile wyprasowalam:tak::tak::tak:Stwierdzil ze wkoncu ma w szafie jakies koszulki z krotkim rekawkiem:-D:-D:-DA wyprasowalam Jemu ich az 7:szok::szok::szok:
ale sobie M wychowałaś ,tak niewiele mu do szczęścia trzeba :-D:-Dzdradz tajemnicę ;-)lece dalej czytać...zy wy naprawdę musicie tyle stron ten tego....:szok:

Ania u mnie tylko +4C, no to kolosalna różnica. Mogłabyś pożyczyć trochę tego ciepełka choć na jeden dzień :-)
Bardzo chetnie :))
Agnes Twoja córa jest prześliczna.Taki mały aniołek.
Opuszczam Was bo ekipa remontowa od poprawek przyszła....:crazy::crazy::crazy:
Może wreszci porządnie zrobią to co schrzanili na początku.:tak:

Tylko dobrze ich przypilnuj Niech panowie sie staraja:rofl2:

ja wędliny kupuję sporadycznie sama pieke mięso ,warzywka kupuje w sprawdzonym warzywniaku gdzie może nie są takie ładne jak z supermarketu bo i robak się trafi ale mam pewność że do tej pryskanej chemicznie marchewki to robak nie wejdzie:-D, kompoty mamy własne na truskawki pomidorki itp czekam kiedy nadejdzie na nie pora:tak:....... wiem ze nie da się wszystkiego wyeliminować w dzisiejszej cywilizacji ale chociaż to co można:tak::tak::tak::tak: a tak wogóle to chciaałabym mieć domek na wsi kury warzywa o to by mi pasowało:tak:tylko kto by mi przy tym wszystkim robił:confused::confused::rofl2:

ja wędliny kupuję sporadycznie sama pieke mięso ,warzywka kupuje w sprawdzonym warzywniaku gdzie może nie są takie ładne jak z supermarketu bo i robak się trafi ale mam pewność że do tej pryskanej chemicznie marchewki to robak nie wejdzie:-D, kompoty mamy własne na truskawki pomidorki itp czekam kiedy nadejdzie na nie pora:tak:....... wiem ze nie da się wszystkiego wyeliminować w dzisiejszej cywilizacji ale chociaż to co można:tak::tak::tak::tak: a tak wogóle to chciaałabym mieć domek na wsi kury warzywa o to by mi pasowało:tak:tylko kto by mi przy tym wszystkim robił:confused::confused::rofl2:
Ja mięso też robię sama.Jak która chce to podam mięso ,które jest takie jak pieczone ,ale się go nie piecze i zawsze wychodzi pyszne.
Praktycznie samo się robi :-D:-D:-D
Ja warzywa ,jajka ,kurczaki i owoce kupuję od rolnika u nas na bazarku.
Mięso na ogół też tam ,bo wiem ,że świeże mają i te zwierzęta świat widzą a ni tylko 4 strony ścian w oborze.
Co do domku.
Domek niby własny mam,2 kurki Kubusiowe też :-D:-D:-D:-D i niedługo pewnie się Rosa zacznie nieść ,bo coraz cieplej się robi ,ogródek u moich rodziców taki ze 400 m też mam ,ale czasu kompletnie brak już na grządki.
Rosną tam tylko truskawki,których mi tata dogląda i krzaczki z agrestem i winogronem.:-(A przecież tyle ,by tam można było wsadzić,ąż szkoda :no::-(

faktycznie same mozemy cos wyeliminowac ze sztucznych warzyw czy owocow, wedliny .... ale ja pomidora np musze miec caly rok:-D
Uwilebiam salatki i to wszystko:-D:-D

reklama
Do góry