No to same sobie robimy dodatkowa roboteja jutro moze farbki zaserwuje![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to same sobie robimy dodatkowa roboteja jutro moze farbki zaserwuje![]()
Fotki wkleję jak młoda z ping ponga wróci i mi aparat da,bo go znaleźć nie mogę.AS
To wklejaj fotki kuchni
Ja wkleje tez po remoncie ale jak juz bedzie całkowite finito
Ja w sumie też z nim nieraz mecze oglądam,ale dziś nie mam ochoty .Wolę sobie na górze posiedzieć i kuchnią się nacieszyćNo to fajnie ze po remoncie ale glupio ze chcialas spedzic milo wieczorek ze swoim a on sobie poszedl na meczyk
Faceci tak maja Ja ostatnio jak chcialam sie napic ze swoim po drinku to on drinkowal ale nie ze mna
Wcale sie nie dziwie ze Cie roznosi bo ja myslama ze sobie pojade do mamy do Polski![]()
Ja prasuję codziennie na bieżąco a i tak prasowania mam w nieskończoność.ANKA
Ja tez prasuje ale na raty
No i moze do konca mieisaca skoncze
No to same sobie robimy dodatkowa roboteA co tam wkoncu i tak siedzimy w domu
![]()
No to nie ładnie z jego strony ale może po meczyku będzie małe co niecoNo to fajnie ze po remoncie ale glupio ze chcialas spedzic milo wieczorek ze swoim a on sobie poszedl na meczyk
Faceci tak maja Ja ostatnio jak chcialam sie napic ze swoim po drinku to on drinkowal ale nie ze mna
Wcale sie nie dziwie ze Cie roznosi bo ja myslama ze sobie pojade do mamy do Polski![]()
Ja dzisiaj też prasowałam ale nie dziwie ci sie że prasujesz na raty bo ubran do prasowania przy takiej gromatce jest sporoChciałabym byc taka zawzieta:-)ale jak widac ja i zelazko nie pasujemy do siebie wogole
![]()
Witaj z nami napewno nie będziesz sie nudzićWitam wszystkie mamy dzisiaj dołaczyłam do Waszej społeczności dzięki mojej siostrze która poleciła mi to forum:-)
Bardzo się cieszę bo już mi odbija od tego siedzenia semj w domu z dziećmi od rana do wieczora sama i nie ma dokogo buzi otworzyć niedługo zacznę gaworzyć albo rozmawiać ze ścianą;-)
Jestem mamą 12 letniej Laury i 6,5 miesięcznej Lenki która daje mi ostro w kość jest strasznie absorbująca 5 minut sama nie posiedzi więc biegam jak szalona żeby cokolwiek w domu zrobić przy moim małym potworze![]()
Mnie też wywiało z domu i sama jestem M niema ale za tydzień już będzie huratak jest tu zarejestrowana ale nawet nie wiem jaki ma nick ;]
pewnie ma dość mojego marudzenia bo kazała m,i się wyżalać na forum i dała linka ;-)jej to dobrze mieszka z mamusią a ja 300 km od nich bez rodziny w poblizu
więc po zamęczam Was drogie forumowiczki
a co do czasu to zaczęłam w końcu stosować metodę ,że wieczorem tatus też może coś zrobić przy małej
Może jej nic nie będzie ale jest dziewczyna mądra znalazła sposób żeby mamy nie słuchaćBo padne
Mowie do Klaudi i mowie a Ona nie reagujeWiec podeszlam do Niej a Ona ma uszy zatkane ta piaskolina
![]()
Ja jestem z Poznaniaa że tak się zapytam dziewczyny czy któraś z Was jest może z Warszawy?
ja pochodzę z Poznania przeprowadziłam się tutaj bo mój facet jest warszawiakiem i mnie przekonał że tu nam będzie lepiej..wyszło tak że siedze sama jak palec nie znam tu żadnych mam z dziećmi jesli była by któraś z Warszawy to może udało by się wybrac na jakiś wspólny spacerek z maluchami :-)
dobre ,dobre cwaniara mała,czy to świadczy o tym co sądzi o twoim gadaniu?:-):-):-)Bo padne
Mowie do Klaudi i mowie a Ona nie reagujeWiec podeszlam do Niej a Ona ma uszy zatkane ta piaskolina
![]()
Ja nie jestem z Warszawy ale chyba sama jestem z Małopolski bo reszta to w innych miastach mieszkająa że tak się zapytam dziewczyny czy któraś z Was jest może z Warszawy?
ja pochodzę z Poznania przeprowadziłam się tutaj bo mój facet jest warszawiakiem i mnie przekonał że tu nam będzie lepiej..wyszło tak że siedze sama jak palec nie znam tu żadnych mam z dziećmi jesli była by któraś z Warszawy to może udało by się wybrac na jakiś wspólny spacerek z maluchami :-)