reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dobra dziewczyny ja zmykam bo jakos mi sie energia wyczerpala
ja to chyba z pasem powinnam czekac na laskawego m :angry:
milego wieczorku i dobrej nocki :tak:

reklama
Jestem
Do castoramy M pojechał z Dominikiem bo dziewczyny mi wyja i marudza na maksa:no:
Juz mam dosyc
Wiktoria po obiedzie jak usiadła na nocnik to tak jakby Jej ktos armate w tyłek wsadził:szok::no:

Dobranoc PATRYSIU

Kurcze Wiktoria usnela na moim łozku a Klaudia kula sie po podlodze:szok:a to wszystko przez to ze dalam Im wczoraj troche torta-całkiem niepotrzebnie:no::wściekła/y:

Anabuba zdrówka dla Weroniki.Oby nocka była przespana.

My dzis długo będziemy siedzieć,Oliwka dzis spała 3,5 godz,wstało o 17.30 bujneła się dziewczyna.Także dzis przed 23.00 nie usnie :tak::tak::tak::tak:

Oliwka rozbawiona bo dzieciaki siostry przyjechały.Starsza juz spi bo sie rozchorowała ale Oliwka bawi się z kuzynem ma 5lat.

Także dziś mam w domu wesoło.Jak M przyjdzie z pracy to córa będzie jeszcze biegać,znowu mi ja rozbawi i nie bedzie spania.

Ania mam nadzieję że wysypka szybko zejdzie

Jutro jedziemy do teściów także nie bedzie nas jutro cały dzień.

To nie jest ten sen na noc napewno:no:Usneła mi bo pewnie boli Ja brzuch i caly czas plakala:no:
Jak sie obudzi to nie wiem czy moge dac Jej mleko:confused:

Właśnie wróciliśmy z Torwaru.Było zaje...fajnie.
Konie przepiękne,zawody cudne same ochy i achy.....
no rozmarzyłam się...... i marzeniami widziałam moją Ori skaczącą przez przeszkody :-D:-D:-D:-D:-D:-D

My juz po spacerku i zakupach,Oliwka zjadła już zupkę i jest w łóżeczku ale nie wiem kiedy zaśnie :-D:-D:-D:-D

Byliśmy dziś 2 h na dworze.fajnie było ,spotkałam znajomą,między naszymi dziećmi jest pół roku różnicy fajnie się bawiły razem dziewczyny.Wyszalały sie na placu zabaw.Wreszcie cieplej się zrobiło i słońce juz mocno świeci,jest juz +7C.Oby tak dalej.
Powoli coraz więcej dzieci widać na dworze,już się nie mogę doczekać że znowu będziemy się z dziewczynami spotykać na spacerkach.Oliwka będzie miała wreszcie kontakt z rówieśnikami.

A mnie cos na spanie łapie :tak: jak Oliwka usnie to chyba się zdrzemnę :-)

dowikla As wszystkiego najlepszego dla waszych dziewczynek :tak::tak::tak::tak:

dziękuję w imieniu Klaudii

reklama
Do góry