reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Tez tak mysle:tak:Zreszta od kiedy ja zobaczylam to mam takie zdanie o niej

kretynka jakich malo

a propos kretyna

<Valki> mi to znajomy opowiadał jak jego brat fachowiec poszedł do jakiejs baby malować dom
<Valki> pyta się jej: "może zrobimy paski ?" ona: "zobacze u sasiadki zobaczyc jak wyszło jej bo tez tak malowala"
<Valki> po 20 minutach wraca:,,nie tak nie, niepodoba mi się", on: "to może zrobimy to taką techniką"
<Valki> a ta znowu "to pobiegne do sasiadki zobaczyc bo tez tak ma"
<Valki> po kolejnych 20 minutach wraca i mówi "jednak nie, nieladnie to wygląda"
<Valki> facet zaprezentowal jej jeszcze kilka technik, wszystkie zakończyły się fiaskiem i bieganiem do sasiadek
<Valki> wiec na ostrej wkurwie spytał się jej: "a moze chce pani słoneczniki?", ona: "a jak to wygląda?"
<Valki> ten wziął farbę, otworzył, i wyjebał całą zawartość na scianę, spakował się i wyszedł...

<Rachmiel> Hey,
<Rachmiel> Golf nie odpala z kluczyka tylko na pych niwiem dlaczego chociaż jeżeli wkładam kluczyk do stacyjki i chce przekręcić to wszystko można uruchomić, oprócz silnika. Jak chce odpalić to rozrusznik nie tyknie. To jest Golf 3 1,4 8 zaworowy. Czy może mi ktoś pomóc?? Z góry dziękuje.
<Admin> To jest forum o golfie - sporcie, a nie o samochodach. Pozdrawiam, W.M.

<knight-rider> ładny wczoraj reset zaliczylem u michała, zaczelismy pic o 17 a o 21 urwał mi sie film
<monika> górnicze tempo :)
<knight-rider> dajcie spokój, powrot do domu znam tylko z opowiesci, najlepsza byla mojej matki
<knight-rider> "wrociles zalany jak tornado, powiedziales przepraszam, poszedles do pokoju rozcieliles sobie lozko rozebrales sie i grzecznie zasnoles"
<monika> zuch syn :D
<knight-rider> a rano pokazala mi serie sms'ow jakie dostala 10min przed moim powrotem
<knight-rider> 1sms - 'wród', 2sms - 'wrocę nię', 3sms - 'wrocę nietrzeźwy papa'
<monika> o losie, niezly jestes

policzki są czerwone i trochę szorstkie, ale krostki są maleńkie ale takie podskórne bardziej,nie ma ich dużo
to samo ma Laura
AS
A lekarka to stwierdzi na podstawie zobaczenia tych zmian czy musi zrobic jakies dodatkowe badania:confused:Dodam ze Wiktoria ma duzo podwyzszone IgE całk

ANABUBA
Dopiero teraz zobaczylam jaki dalas sobie nad zdjeciem:-D:-D:-DDobra jestes;-):-)
Mi nie robili dodatkowych badan:baffled:
WEronika ma głownie lakierowane policzki.ale ostatnio spróbowała rybki i miala troche krostek.na krostki dobra jest masc cynkowa

Tak tylko ze jak dziecko ma sucha skore wtedy nalezy uzywac masci mocno natluszczajacej skore

My po filmiku i po drinkach zraz zmykamy na kapiel i spanko :)

dzis dzien wagarowicza.pamietam jak w 7 klasie podstawowki poszlismy cala klasa na wagary.bylo tak cieplo ze sie chodzilo w samych bluzach.ale wychowawczyni po nas przyszla i mielismy niezle przeje....

reklama
Ja jak chodzilam do technikum to na dzien wagarowicza poszlismy na takie blokowisko i za krzaczkami sobie trunkowalismy:-);-)

Do góry