reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

moje dzieciaki jak gorączkuj to też zawsze bardzo wysokie gorączki mają jula miała już nawet 40.7 adam najwyższą zmierzoną temp miał 40.6 jak mił 7 miesięcy aż moj tata pojechał po nowy termometr bo nie chciał uwierzyć a jak się okazało że jednak tak to zaczoł krzyczeć że wnuk mu umiera:szok::szok: na początku panikowałam a teraz wiem że oni tak maja i już a i np ibufen w syropie na niech nie działa:no: na jule działaja najlepiej czopki a na adama paracetamol:tak:

reklama
słuchajcie tekst z przed chwili

Kubuś coś namiętnie mi tłumaczy na temat obejrzanej bajki:
power rangers to... power rangers tamto
w pewnym momencie rzuca mi tekstem:
Mamo kumasz czaczę ?
Ja szok ,zamurowało mnie ,ale odpowiadam
No nie bardzo wiem o co chodzi...
A Kubuś :
to jak nic nie kumasz to ja Ci to łopatologicznie wytłumaczę .

No ja już nie mogę.Boki ze śmiechu mnie bolą :-D:-D:-D:-D
Umrę od tego rozrechotania.

no wlasnie ona w dzien nie az takiej wysokiej goraczki tylko w nocy.i teoeretycznie w dzien ibufen na nia dziala bo paracetamol to przy mniejszych goraczkach.jak pojde do lekarza to poprsze o recepte na pyralgine w czopkach:tak:
ale jednak nic tak szybko nie zbija jak chlodne oklady

bo ja jesczze w szlafroku:rofl2:

słuchajcie tekst z przed chwili

Kubuś coś namiętnie mi tłumaczy na temat obejrzanej bajki:
power rangers to... power rangers tamto
w pewnym momencie rzuca mi tekstem:
Mamo kumasz czaczę ?
Ja szok ,zamurowało mnie ,ale odpowiadam
No nie bardzo wiem o co chodzi...
A Kubuś :
to jak nic nie kumasz to ja Ci to łopatologicznie wytłumaczę .

No ja już nie mogę.Boki ze śmiechu mnie bolą :-D:-D:-D:-D
Umrę od tego rozrechotania.

skad on bierzez takie teskty???????takich tekstow to ja uzywalam bedac dzieckiem czy w szkole:rofl2:

ja kiedyś w akcie desperacji jak na julke nic nie działało to zrobiłam jej chłodną kąpiel i stopniowo ją zanurzałam pomogło ale na początku był taki krzyk że już nigdy później nie robiłam kąpieli tylko okłady na czoło łydki :tak::tak::tak:
a najbardziej zawsze zadziwia mnie jedno jak jula ma np 39.stopni i bawi się w najlepsze gania :eek::eek: ja przy 38 jestem padnięta:confused2:

witam dziewczeta
ja tylko na chwile w przerwie (robie obiad)
tak wiec bulion juz zrobiony, pieczen sie robi, buraczki juz tez gotowe jeszcze tylko kluski slaskie musze zrobic :tak:
i obiadek bedzie palce lizac :rofl2:

skad on bierzez takie teskty???????takich tekstow to ja uzywalam bedac dzieckiem czy w szkole:rofl2:
siostra go szkoli .Jak na niego krzyczy to często pojedyńczych słówek z tych tekstów używa.:wściekła/y:

ja kiedyś w akcie desperacji jak na julke nic nie działało to zrobiłam jej chłodną kąpiel i stopniowo ją zanurzałam pomogło ale na początku był taki krzyk że już nigdy później nie robiłam kąpieli tylko okłady na czoło łydki :tak::tak::tak:
a najbardziej zawsze zadziwia mnie jedno jak jula ma np 39.stopni i bawi się w najlepsze gania :eek::eek: ja przy 38 jestem padnięta:confused2:
Kąpiel się robi w takiej wodzie jaka jest temp + 2 kreski może być.
Woda sygnie ,dziecko stygnie.Jeśli zaczynają skakać zęby to czas wyjąć dziecko z wody.Temp wtedy jest ok.37.5.
Sprzwdzone od dawna.

reklama
no już nie mogę z tym małym
Siedzę teraz u Klaudii i z wami pisze.
Przychodzi łobuziak i woła Klaudię,którz właśnie książkę czyta
Klaudia nic
ten znowu Klaudia .....
-ta już nie wytzrzymuje i pyta coooooooooooo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a Kubuś
Taki z Ciebie kujon,że wogóle się z Tobą dogadać nie można ...
I wyszedł z pokoju..
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry