reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

teraz już widzę :-D:-D:-D:-D:-D
Wpadłam na chwilkę a tu takie pustki ,aż smutno...:-(
muszę znów uciekać ,bo obiadek sam się nie zrobi.
Mamy gości za godzinkę.Chrzestni Klaudii przyjdą na spóźnione imieninki.:tak:
No to udanej imprezkiAs:tak:
Ja już jestem u nas przedtem rodzinka była na chwilke i Martynka sie wyszalała z kuzynka bawiły sie jak nigdy.
Medeuska i Malinka wysłałam wam zaproszenia na NK:tak:

reklama
Ale się naczytałam! :tak: Myślałam, że w weekend to mniej tego będzie, no ale przyszła Anabuba, a później As... :-D:-D:-D:-D
No widać że sobota bo mały ruch na forum.Mamy drugiego zą

bka
Gratulacje! :-)
wiec po kolei.kurcze matka to faktycznie ma intuicje.wczoraj wieczorem jak kladalm Weronike spac to jakas taka za malo zimna byla.zmierzylam jej tem miala 37,1 (sztuka wyczuc roznice):-)zanim poszlam spac miala 37,3.obudzila sie dopiero o 6 rano:szok: no i 38,5:szok:
Zdrówka dla Weronisi!
A wszystkim Klaudusiom najlepszego,ale one wczoraj imieninki miały,więc spóżnione ,ale za to jakie?!!!!:-):-):-):-):-):-)
Madziula, twojej Klaudusi też najlepszego :tak:
moje dzieci to już wiedzą że jak mama idzie sprawdzać pożądki to:wściekła/y::wściekła/y: zawsze proszą zeby piotrek sprawdził a jak ja idę to jula krzyczy mama tylko nie samoloty:rofl2: a jak źle jest i zrobie samoloty to jula wchodzi do pokoju i zawsze ma ten sam tekst i znów trzeba to lotnisko ogarnąć:rofl2:
:-D:-D:-D:-D Ale mnie rozbawiłaś tymi samolotami.
A tak wygląda moje dziecko któremu nie w głowie dziś spanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oliwka jest przesłodka!:tak:
<Endrju> Sluchaj co mi kumpel opowiedzial. Ogolnie facet siedzi w bractwie rycerskim, i kiedys zalozyl sie z jakims typem o szesciopak ze go zloi. Spuscil mu manto i koles pojechal do sklepu autobusem. Ze srodek turnieju to tylko plaszcz na kolczuge zalozyl a poltoraka do torby. Na przystanku zaczepil go jakis lump zeby mu kase dal. Facet wkurzony ze przegral kazal mu spierdalac, lump sie wkurwil i z kosa do niego. Oczywiscie zatrzymala sie na kolczudze. Gosciu patrzy na menela i wyciaga miecz. W tym momencie lump oczy jak 5 zloty i spierdala z krzykiem "o *****! nieśmiertelny" :D
Piłam herbatę jak to czytałam i tak parsknęłam, że monitor musiałam czyścić! :-D:-D
To jeszcze dopisze,że właśnie skończyłam pisać notke na blogu.Tym razem na wesoło.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Idę spać kochane.:-D:-D:-D:-D:-D
Czytałam! :-D Suuuper! :-D
witam mamuski niedzielnie:happy::happy::happy::happy::happy::happy:
ja dzisiaj w dobrym humorku wczoraj sobie z moim P pogadałam od serca wszystko sobie spokojnie wyjaśniliśmy napilismy się winka potem się miło godziliśmy i było super:tak::tak::tak: od razu życie staje się piękniejsze:-D:-D:-D:-D
Oj jak dobrze, że wszystko sobie wyjaśniliście! :tak:
Mi wystarczy 5-6 godzin snu a czasami nawet mniej.
Jak śpie dłużej to jestem nieprzytomna od przespania. :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2:

Słuchajcie sytuacja sprzed kilku minut.
Kubuś dziś rano znów mnie zszokował

ja-Kuba co robisz
K-KUUUPPPĘĘĘĘĘĘ
Po ok.15 minutach nie wytrzymałam i wchodzę do łazienki
ja-pytam co robisz?
K-myślę
Ja- nad czym myślisz już 15 minut?
K-myślę i myślę którędy ta kupa wyjdzie.
Czy siusiakiem czy pupą bo ona chyba się nie może zdecydować....

PADŁAM.:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Twój Kuba jest po prostu rewelacyjny! Swoimi tekstami może śmiało konkurować z Julą Malinki1, bo jak do tej pory to ona chyba była the best! :-D:-D
Ale przelezalam cale 2 dni w domku w łóżku i juz jest ok.. na szczescie bo dzisiaji jutro nie iwem jak bym w pracy wysiedziała..:tak::-)
Dobrze, że już ci lepiej :tak:

reklama
Do góry