reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moja Lenka dzisiaj włozyła sobie mój palec do buzi i jak mnie ugryzła to myslałam że wyskoczę :-D w końcu przebił się jej pierwszy zabek :-):-):-)
Mam nadzieję ,że na jakiś czas wyłaczy jej sę opcja marudzenia przez cały dzień:rofl2:

prosimy o głosiki dla Lenki rosniemyrazem.pl

To gratuluję pierwszego ząbka:tak::-)

"Tak wogóle to chyba jeszcze sie nie spotkałyśmy nigdy na tym forum tak więc witam:tak::rofl2:

meduska nie bój się porodu ja 3 razy rodziłam i nie jest źle boli ale można nad tym jakoś zapanować chodzić ile się da skakać na piłce itp:-D waażne jest też to by w ciąży dużo się ruszać ćwiczyc troche mieśnie ile sie da potem łatwiej a i ćwiczyć oddychanie przeponą pomaga bardzo i jak naipóźniej do szpitala :tak::tak:
buty dziewczynki kupiłam ja sobie i piotr sobie zwykłe cichobiegi wiosenne:tak: musiałam bo butów na wiosne juz nie mam a wiosna nadchodzi no mam taką nadzieje:tak::tak:a zdjęć wam nie pokaże bo nie umiem dodawać:zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale sie na umiem i będe wam pokazywała dużo:rofl2:
antoś zaraz do kąpieli ja potem tańce bede ogladała więc już dziś do was nie wpadnę ale jutro będe:tak::tak::tak::tak: buziaki:-D
Geh własnie ja się najbardziej boje już samego rodzenia, że mnie natną albo że mnie rozerwie.. i połogu się potem boję że będzie mnie bolało...i że potem dzidzią nie będe umiała się zajmować, bo mnie czasem mały ból już kładze do łóżka ze nie mogę się ruszać:-(

Tez musze się pochwalić że kupiłam sobie butki 2 pary ostatnio na wiosne.. jedne kolorowe a jedne fioletowe aaaa i fioletową torebkę :-D:-D:-D

i znów mi się przypomniała pewna sytuacja z Kubusiem.
Niedawno byliśmy u mojej mamy i Kubuś bawił się z babcią.
Oczywiście wkładał jej palec do otwartej buzi i zabierał zanim mama tę buzię zamknęła.
Babci zabawa się znudziła i powiedziała,że jak jeszcze raz włoży palec to babcia go ugryzie.
A kuba się śmieje.Nie ugryziesz,nie ugryziesz ,bo zębów nie masz :-D:-D:-D
Babcia go złapała za paluszek dziąsłami a kubuś się wydarł.
O kurcze,babcia masz zęby i to jak wściekła suka !!!!! :szok::-D:-D:-D:-D
leżeliśmy ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D

mlena gratki za pierwszy ząbek ty znalazłaś to mąż musi tobie coś kupić a ty małej lence:tak:;-)
a my dalej czekamy na pierwszego ząbka a ślina kapie na podłoge no i wszystko w buzi ląduje a jak się dzisiaj walnoł w dziąsło grzechotką to było płaczu a płaczu:-(

i znów mi się przypomniała pewna sytuacja z Kubusiem.
Niedawno byliśmy u mojej mamy i Kubuś bawił się z babcią.
Oczywiście wkładał jej palec do otwartej buzi i zabierał zanim mama tę buzię zamknęła.
Babci zabawa się znudziła i powiedziała,że jak jeszcze raz włoży palec to babcia go ugryzie.
A kuba się śmieje.Nie ugryziesz,nie ugryziesz ,bo zębów nie masz :-D:-D:-D
Babcia go złapała za paluszek dziąsłami a kubuś się wydarł.
O kurcze,babcia masz zęby i to jak wściekła suka !!!!! :szok::-D:-D:-D:-D
leżeliśmy ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

Apropos palców ja nie zapomne jak mój ojczym mojej małej siostrze(może miała z pół roku-rok) przytrzasnął palce drzwiczkami ze strychu:szok::szok:

Normalnie zamknął drzwi i nie widział jej że podleciała i zamknął drzwi:szok::szok:

Jaka panika była wszyscy myśleliśmy że połamane palce, a tu nic:szok: Dzieci jednak mają giętkie paluszki:-D:-D:-D

reklama
Do góry