wiktoria12
Mama i żona :)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój Nil też nieraz ma dośc.Byliśmy dziś cały dzień u teściów,odpoczęłam sobie bo miał kto się bawić z wnusią,babcia wniebowzięta że wnusia ja odwiedziła
tylko pies nie był zadowolony,dostał dzis od Oliwki parę razy po pyskuona się z nim nie cacka, martretuje a on zwiewa
A pogoda okropna,zimno się zrobiło i deszcz pada.
Oliwcia już spi :-):-):-):-)
No to Oliwia musiała być zadowolona.A my przesiedzieliśmy cały dzień na chwilke rodzinka wpadła i Martynka sie z kuzynką bawiła no i dzisiaj sie nie biły jak to zwykle bywa pewnie dlatego że dawno sie nie widziały.A dzwoniła mama i tak sieBo opowiadała mi o mojej bratowej no troche sie przynajmniej wyżaliła i było jej lepiej ale jak ta bratówka mnie wkuża to chyba jeszcze nikt mnie tak nie wkurzył no głupia baba i tyle
![]()
zawsze są dwie strony medalu.Musicie spojrzeć na nią trochę pod innym kątem.No bo głupia i tyle znowu dzisiaj z bratem pojechali podobno na basen no i Wojtusia(ich synka 6mie)zostawili z mamą a mama jest chora coś ją grypa łapie no i musiała sie nim zajmowac znaczy oni Wojtka nigdzie nie biorą i nawet wnocy go z mamą zostawiają a oni sobie jeżdzą niewiadomo gdzie a w domu nic nie robi i jeszcze sie jej dziecka bawić nie chce wielka paniusia z niej niby botuje osobno a mamie wszystko podbiera i nie oddaje a jak mama coś ugotuje to ona wezmie na góre i zadowolona no jak byś kopną w dupe to by sie opamiętała.A moja mama pracuje a dotego jeszcze ma spore gospodarstwo a ta p...da sie do niczego nie ruszy a lubi se franca pociągnąc z butelkiNo poprostu nie dorosła do roli matki bo ma dopiera 16 lat. Mam ochote jej dać w pysk tak już brzydko mówiąć.No to tak w skrócie bo dużo by pisać na jej temat
![]()
Brawa dla Oliwki.Oliwka zaczęła powtarzać wyrazy i jak gadała po swojemu to zaczęły jej wychodzić normalne słowa.Byłam w szoku:-)
powiedziała chce siedzieć, zawsze mówiła baba- dziś udało jej się powiedzieć babcia
chcę,daj -na okrągłoleda- pies teściowej.
Normalnie była w szoku ale bardzo szczęśliwa że zaczyna rozmawiać i można ja powoli zrozumieć.jestem z niej dumna:-):-):-):-)
Ja już jestem i Wam chwilkę potowarzyszę.No właśnie nie wiem.Malinka i Myszunia mówiły że jutro zajżą a As ma impreske a Medeuska pewnie jutro wpadnie bo dzisiaj była w pracy a reszta to nie wiem
super pomysł.Będzie za kilka lat co wspominac.A ja znowu nagrałam Kamilka dzisiaj teraz mam cyfrowy aparat no to ciągle im zdjęcia robie i filmiki nagrywam żeby tata miał co oglądać
Nie tylko Tobie.Chyba nie dam rady pisac tak intensywnie jak wy
Jakoś mi czasu brakuje![]()
wiktoria nie warto sie denerwować, i tak nic tym nie zmieniszTo poco kłamała i pchała sie do łóżka ona udaje że słucha a robi co chce kiedyś mamie powiedziała że ona poczówa sie że jest matka ale cieszy ją zabawa i chce sie bawić.No to ja nie rozumiem jak mam dziecko to patrze niego a nie zabawy chciała sie bawic to mogła sie zabespieczyć albo nie myśleć o seksiejak myśle o niej to aż mnie skręca ze złości
![]()