reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jestem po lekarzu:tak:
Zaraz klade Je spac bo wyja jak szalone:szok::wściekła/y:
Wiktoria ma miec diete i dostawac lakcid i smecte,do tego kleik ryzowy na wodzie ,do picia mineralke i ors 2000.Na te ploiczki zapisala mi elocom(przez trzy dni na noc)potem natluszczac diprobase

Zaproponowala mi szczepionke prevenar czy jakos tak-przeciwko zapaleniu pluc,zapaleniu opon mozgowych i ogolnie uodparniajaca,a ze sa w grupie ryzyka i do tego wczesniakami z niska masa urodzeniowa bedzie ona refundowana(normalnie kosztuje 270zł jedna ampulka).Dostana ja jak pojde z nimi na bilans dwulatka bo musza miec skonczone dwa lata.
Nie wazyla mi Ich bo za duzo wyly i bylo za duzo ludzi.Mam podejsc jakos w tygodniu i piguly mi Je zwaza

reklama
MYSZUNIA
Super fotki:tak::tak::tak:Ale z Piotrusia slodziak:-)

JOE ALEX
Duuuzo zdrowka dla wszystkich:tak:

ANKA
Lepiej idz z mala do lekarza

W tym czasie co pisalam poprzedniego posta Klaudia usnela mi na dywanie:szok::szok::szok:
Teraz juz obydwie spia w lozeczkach ,wiec ide sobie zrobic capucinko i wstawic miesko-dzisiaj robie spaghetti:-)

MYSZUNIA
Super fotki:tak::tak::tak:Ale z Piotrusia slodziak:-)

JOE ALEX
Duuuzo zdrowka dla wszystkich:tak:

ANKA
Lepiej idz z mala do lekarza

W tym czasie co pisalam poprzedniego posta Klaudia usnela mi na dywanie:szok::szok::szok:
Teraz juz obydwie spia w lozeczkach ,wiec ide sobie zrobic capucinko i wstawic miesko-dzisiaj robie spaghetti:-)

u kurcze chyba byla bardzo zmeczona:sorry2:
Ja jutro zadzwonie do jej lekarza i zobacze co mi powie
Zaraz daje Lali zupke i klade ja spac bo juz ma oczka czerwone

Jestem po lekarzu:tak:
Zaraz klade Je spac bo wyja jak szalone:szok::wściekła/y:
Wiktoria ma miec diete i dostawac lakcid i smecte,do tego kleik ryzowy na wodzie ,do picia mineralke i ors 2000.Na te ploiczki zapisala mi elocom(przez trzy dni na noc)potem natluszczac diprobase

Zaproponowala mi szczepionke prevenar czy jakos tak-przeciwko zapaleniu pluc,zapaleniu opon mozgowych i ogolnie uodparniajaca,a ze sa w grupie ryzyka i do tego wczesniakami z niska masa urodzeniowa bedzie ona refundowana(normalnie kosztuje 270zł jedna ampulka).Dostana ja jak pojde z nimi na bilans dwulatka bo musza miec skonczone dwa lata.
Nie wazyla mi Ich bo za duzo wyly i bylo za duzo ludzi.Mam podejsc jakos w tygodniu i piguly mi Je zwaza
Ale to chyba ta co na Pneumokoki my Kamilka szczepili nią już 3 razy a w styczniu mamy 4 dawke.A wy ile razy macie sie szczepić

Tak mi się przypomniała, że dywan w zimę to ja wynosiłam na śnieg, kładłam włosiem na śniegu i waliłam trzepaczką :tak: Super odświeżony :tak: Wiktoria u ciebie sniegu pod dostatkiem :rofl2:
Też robiłam tak samo.Teraz z racji posiadania psa nie mam dywanów :-D:-D:-D

myszunia co do syndromu gosposi i sprzątaczki to ja miałam to samo w ubiegłym tygodniu pokłóciłam się nawet o to z P ale w sobote wreszcie usiedliśmy obgadalismy temat przyjeliśmy postanowienia między innymi to że piotr mobilizuje mnie do wyjscia z domu a on zostaje z ferajna sam albo że częściej sam sprząta albo zabierał będzie antka na 3-4 godzinki a ja mam czas dla siebie na kąpiel kosmetyke itp jak narazie trzyma się postanowień:-D:-D
grunt to dojsc do kompromisu.

Słuchajcie odwaliłam dziś numer stulecia !!!!
Poszłam się kąpać a w zasadzie poleżeć w wannie.Nalałam sobie wody do wanny,dodałam olejku odprężającego do wody i włączyłam relaksującą muzykę.
Wsłuchałam się w tekst i robiłam po kolei co nagrane było.
Ostanim punktem punktem było ,połozyć się,odprężyć się ,zamknąć oczy i pomarzyć...
Tak się rozmarzyłam,że zasnęłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Obudziłam się dosłownie 10 minut temu zmarznięta na kość i tylko to tylko dlatego,że zjechałam do wody i się jej napiłam.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na zła jestem na siebie jak nie wiem co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Stara baba i głupia :wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::-D:-D

reklama
kurcze zapomnialam, ze mam obiad gotowy. Wskoczylam tylko na odkuracz
:-D:-D:-D Ja wlasnie robie obiadek:tak:Na odkurzacz i na mopa bede musiala tez wskoczyc ale to jak mlode sie obudza
Rano tylko poscieralam kurze z mebli i z telewizora no i wstawiam pranie ktorego do teraz nie wyciagnelam z pralki

Do góry