wiktoria12
Mama i żona :)
Dobra ja dzisiaj już uciekam dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobranocDobra ja dzisiaj już uciekam dobranoc
Zyżyj opakowanie do końca.Po jednym opakowaniu nic jej nie będzie.Zyrtec można używać tylko 7 dni.Chyba ,że lekarz zaleci inaczej.Tylko raz jej podawalam w styczniu jak miala oskrzela no a teraz z powodu tej wysypki![]()
Każde dziecko ma takie swoje etapy.Nieraz dziecko się troszkę cofa,ale szybko to mija i nadrabia jeszcze z nawiązką.Widzę, że o nocnikach mowa. A ja tak się cieszyłam, że moja chce kupke do ncniczka i że sama mi go przynosi, a tu nagle NIE. Zaczęła się wyginać i ani myśłi znów siadać. na siłę nie chcę, bo sie bardziej zrazi. Poczekam na ciepłe dni i odstawię pampersy-przynajmniej w domku. Jak mi zasika narożnik to się załamię. Plamy i zapaszek nie do pobicia.
Zrób jej płatki owsiane wg PPI ja sie melduję wieczorowo :-)
Ja juz po swoich filmach poniedziałkowych
Oliwka w łóżeczku ale jeszcze nie spi
Zrobiłam jej dzis na kolacje płatki owsiane na mleku,myślicie ze zjadła? gdzie tam mało co nie zwymiotowała tegomusiałam wyrzucić i robić kaszkę , ale ma wymagania
![]()
wysyłam na PW.jak sie robi płatki owsiane według PP ??????![]()