anka26_x_07
Mama Laury :)
dobrze wam
ja mam @ itak dla zasady
zezralm juz 2 batony wiec diete szlag trafil...
to tylko 2 batoniki spalisz jak @ sie skonczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobrze wam
ja mam @ itak dla zasady
to tylko 2 batoniki spalisz jak @ sie skonczy)
Oj nie złość się już nie złość! Podobno złość urodzie szkodzi!dobrze wam
ja mam @ itak dla zasady
no mnie też to cholerne kichanie męczy i suchy kaszelwidze ze znam wiekszoc lekow poza tym Aeriusem:-)
ja jak jest za duzo kurzu to zaraz mnie zatyka jakos,nie moge zlpac oddechu,ale nie to ze sie dusze,tylko jakby mi nos odmawaial posłuszenstwa:-)
no i kicahnie tez ale to chyba popstu zwyczajna reakcja organizmu gdy w powietrzu jest za duzo zneiczyszczen do wloski w nosie mocniej pracuja.tak jak rzeski w oskrzelach zeby paskudztwa wyaywlic na zewnatrz to sie ruszaja i jest kaszel
witam nocnieWitam Drogie Panie:-)
Ja też siedzę z moim synkiem w domciu, no 4,5 roku już będzie, i na razie zmiany się nie zapowiadają, czasami mi z tym dobrze czasami źle, ale daję rade![]()
wódka lepsza od piwka.To przyjeżdżaj do mnie! ;-) Właśnie piwko z m sączymy ;-):-)
Oj nie złość się już nie złość! Podobno złość urodzie szkodzi!![]()
A ja mam coraz lepszy humorek - to piwko mi trochę szumi chyba![]()
Neska, napisz nam coś więcej o sobie!
Anabuba przypomnij co tam ten twój P przeskrobał, bo chyba mi się zapomniało![]()
Ale wódka niedobra jest, a piwko mi smakujewódka lepsza od piwka.
piszę szczerze
mniej spustoszenia dla organizmu
A ja to co? Moje dziecko wstaje przed 7:00!eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a ja musze rano wstac![]()