reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
urcze zamiast napisac dzwiek napisalam dziwke:-):-):-):-):-)ale juz poprawilam.to przestawianie liter:rofl2:
hehe dobre :tak:
Witam Drogie Panie:-)
Ja też siedzę z moim synkiem w domciu, no 4,5 roku już będzie, i na razie zmiany się nie zapowiadają, czasami mi z tym dobrze czasami źle, ale daję rade:blink:
witaj u nas :-D

dobrze wam
ja mam @ i :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tak dla zasady
zezralm juz 2 batony wiec diete szlag trafil...
a tam dieta ... daruj sobie ... dobrze wygladasz :tak::tak::tak::tak:
nie zapomnialo bo szczegolowo nie pisalam.wstyd i tyle
zachowal sie wczoraj jak nieodpowiedzialny i ................................ cenzura:rofl2:
ups :-D
Witam wszyskich...To może jeszcze ja się dołączę do przysłowiowych kurek domowych...Ja już tak od 5 lat.....Mam juz parkę Kacperek 5 lat i Emilka 3 latka....Mąż za granicą a ja w domu na dodatek z teściową....brrrrrr

pozdrawiam wszystkich cieplutko...
witaj :-D;-)
Boże dzięki Ci za internet....wreszcie jakaś odmiana....:-D
no bez tego neta to jak bez reki :rofl2::rofl2::rofl2:
Narazie tak bo większa kasa potrzebna......żebym nie musiała juz teściowej oglądac....
znam to z doswiadczenia tez juz bym wolala miec swoje a tesciowa to najlepiej ogladac raz w roku i to przez 5 minut :rofl2::rofl2::rofl2:
oj te tesciowae
trzeba byo objrzec"sposob na tesiowa":-)
w moim przypadku nie byloby na nia sposobu :crazy:
Jestem załamana.Sama pozwoliłam by moje dziecko przeszło piekło.:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I jeszcze raz Wam zawrócę głowę.
Na tej stronce na samym dole jest taki tekst:
wczora w tvn faktach podali wiarygodną informację otyczącą FAKTU szczepień i powikłań np. autyzmu. grone są i zywe szczepy, ale groźniejsze są związki którymi się konserwuje szczepienia, udowodniono naukowo, że rtęć zawarta w szczepionkach wywołuje - zwłaszcza u chłopców autyzm oraz inne zaburzenia neurologiczne. Moje dziecko niestety dostało bardzo powaznych powikłań po szczepieniu w 8 tygodniu zycia, krztusiec, tężec, błonnica. Od roku rehebilitujemy dziecko, po szczepieniu wystapiło całkwicie cofnięcie się w rozoju, niedowład prawostronny i podejrzenie autyzmu. Wszystkie mamy zachęcam do rozwaznego podejścia do tematu, całe szczęście, jest coraz więcej prasy, która niezależnie od wielkich koncernów farmaceutycznych mówi prawdę o szczepieniach.

Kafeteria - Szczepienia 13-14mc zycia MMRII...

U mojego Kubusia wystąpiły te same objawy po tej samej szczepionce.
Tyle,że Kubuś miał paraliż 4 kończynowy.
Nigdy w życiu nie skajarzyłabym tego faktu ,gdybym nie przeczytała teraz tej opinii.

Nam lekarze mówili,ze to wynik wylewów ,które Kuba miał tuż przed i zaraz po urodzeniu.
Tak na zdrowy rozum .
Dziecko zdrowe rusza się przez 8 tygodni a rano wstaję do Niego a on sztywnieje.Ma problemy z oddychaniem.Do tego po 2 dniach dostał sapki,źle leczona przeszła w zap.oskrzeli.A może to też było wynikiem szczepienia?:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
On nam prawie schodził z tego świata.Lekarz nie wiedziała czym go leczyć.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzień wcześniej był szczepiony.
kur** mać ,że tak powiem.
To ta pier ..a szczepionka spowodowała paraliż u mojego dziecka i cofnięcie w rozwoju.!!!! 3 lata rehabilitacji po głupiej szczepionce i nadal to trwa .!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sorry dziewczyny,ale jestem zbulwersowana.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do tego nadal nie wykluczyliśmy autyzmu w 100%,bo ja raczej na autyzm jakiś stawiam a nie padaczkę powylewową.:-:)-(
Dziewczyny jestem załamana.:-:)-:)no::no::no:
kurcze dobrze ze napisalas, Sewek teraz pojdzie w czerwcu na szczepionke i przeczytalam ze to obowiazkowa... boje sie :baffled::-(
Dzisiaj laseczki byłam pierwsza :-):-):-) hurrrraaaa:-):-) ale właśnie spostrzegłam się, ze piszę sama do siebie:-):-) Wy nocne mareczki w nocy piszecie jak ja śpię, a teraz śpicie sobie tak:-);-):tak::tak: jak mój stary wyjedzie do Mińska już niebawem na dniach to i ja będę z Wami po nockach siedziała:-):-) a teraz mykam pod prysznic bo na 9 muszę być u babci, zrobić jej zakupy, leki powtórzyć itd....:-):-) miłego dnia dziewczyny i do poklikania:-):-)
ps. od kilku dni mam straszne dziwne mdłości z rana:-);-);-) czuję sie tak jakbym zeszła z karuzeli po godzinnym kręceniu sie na niej i do tego jeszcze miesiączka mi się opuźnia już 3 tydzień:happy::happy::happy::no::no::no:, ,,,, a może ja poprostu jestem w ciąży????:happy::happy::happy::confused::confused::confused::confused::confused::confused: muszę kupić dzisiaj test :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D ale fajnie by było:-D:tak::tak:
no to dalej juz Cie nie ma i daj znac :tak::tak::tak::tak:
Wkurzyłam się dzis na M bo jak kładł się spać to nie spuścił rolety no i Oliwka wstała o 6.00 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a na pewno spała by dłużej.dziś nocka przespana cała bez budzenia się.O tyle dobrze.
heh to Ci m
Anabuba Amelka jest tak zmienną dziewczynka jak pogoda. Dobrze, że przynajmniej w nocy da pospać. Budzi się na papu jak narazie tylko 2 razy. A śpi jak czuje , że ja obok leżę. Jak wstanę to i ona ma oczka jak 5 zł.
Dziś na szczepienie idziemy, dlatego tak z rana przy kompie siedzę. A tak to śpimy sobie do 10.30:sorry2:
o to fajnie ze daje Ci pospac daj znac jak po pierwszym szczepieniu :tak:

Ale i ja wwtaję o 7 by wyszykować szkrabów do szkołu a potem dalej w kime i jak Amelka pozwoli to śpimy.
Wstała.... mykam.

Patrze ze Paulina była szczepiona ostatni raz jak miala 1,5rokunabłonnice tezeckrztusiecale tak normlanie 3 dawki i po tym film calkiem jej sie urwal:wściekła/y:
Weronika te skojarzona i mam nadzieje ze jest faktycznie bezpieczniejsza.bo teraz w kwietniu mamy przypomnienie i sie boje czy isc.jak do tej pory ten Infanrix dobrze znosila i nic siez nia nie dzieje,ale to bezdie jej ostatnie szczepienie.Pauliny niczym wiecej nie szczepiłam,nawet jak nas wzywali jak miala 4 lata na szczepinie to dalam zaswiadczenie od neurologa,potem jeszcze sie upominali ale powiedzialam ze nie zaszcepie.dobrze ze Sanepidu nie naslali na mnie bo bym sie po sądach ciagala z nimi:crazy:

tak teraz zobaczylam ze moj synek juz byl zaszczepiony ta szczepionka MMR II miesiac temu ale nie wiem dlaczego nie zwrocilam na to uwagi... :confused:
dopiero teraz kiedy rozmawiamy o szczepionkach zajrzalam do ksiazeczki
ale jak narazie nie widze skutkow ubocznych
trzeba bedzie isc do lekarza i zrobic moze Sewkowi jakies badania mocz morfologia :baffled:

tak teraz zobaczylam ze moj synek juz byl zaszczepiony ta szczepionka MMR II miesiac temu ale nie wiem dlaczego nie zwrocilam na to uwagi... :confused:
dopiero teraz kiedy rozmawiamy o szczepionkach zajrzalam do ksiazeczki
ale jak narazie nie widze skutkow ubocznych
trzeba bedzie isc do lekarza i zrobic moze Sewkowi jakies badania mocz morfologia :baffled:

a czemu badania?

reklama
Do góry