reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
My mamy znów nowe słówko.
Oliwka bawiła sie lampką nocką,zapalała i gasiła.I zapaliła i woła: mama świeci:-):-):-):-):-)
Moja gaduła,co dzień coś nowego :-):-):-)
fajnie.moja tak nie gada.ale ma czas jeszze:-)
fajnie ja juz tez nie moge sie doczekac kiedy bede slyszala nowe slowka od SewkaMy mamy znów nowe słówko.
Oliwka bawiła sie lampką nocką,zapalała i gasiła.I zapaliła i woła: mama świeci:-):-):-):-):-)
Moja gaduła,co dzień coś nowego :-):-):-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ja sie musze ufarbowac ale to prezd swietami
bo juz mam kupe odrostów i siwych włosow
bo juz mam kupe odrostów i siwych włosow
anka26_x_07
Mama Laury :)
Witam:-)

o kur..
:-)
.
jeszcze Cie zagada
wspolczujeA siedzi już 3 rok w Nowegii...wpada 4 razy w roku na dwa tygodnie...poprostu koszmar...

no to nie dziwie sie ze cjhccecie jak najszybciej sie zwinacNarazie tak bo większa kasa potrzebna......żebym nie musiała juz teściowej oglądac....

Jestem załamana.Sama pozwoliłam by moje dziecko przeszło piekło.
I jeszcze raz Wam zawrócę głowę.
Na tej stronce na samym dole jest taki tekst:
wczora w tvn faktach podali wiarygodną informację otyczącą FAKTU szczepień i powikłań np. autyzmu. grone są i zywe szczepy, ale groźniejsze są związki którymi się konserwuje szczepienia, udowodniono naukowo, że rtęć zawarta w szczepionkach wywołuje - zwłaszcza u chłopców autyzm oraz inne zaburzenia neurologiczne. Moje dziecko niestety dostało bardzo powaznych powikłań po szczepieniu w 8 tygodniu zycia, krztusiec, tężec, błonnica. Od roku rehebilitujemy dziecko, po szczepieniu wystapiło całkwicie cofnięcie się w rozoju, niedowład prawostronny i podejrzenie autyzmu. Wszystkie mamy zachęcam do rozwaznego podejścia do tematu, całe szczęście, jest coraz więcej prasy, która niezależnie od wielkich koncernów farmaceutycznych mówi prawdę o szczepieniach.
Kafeteria - Szczepienia 13-14mc zycia MMRII...
U mojego Kubusia wystąpiły te same objawy po tej samej szczepionce.
Tyle,że Kubuś miał paraliż 4 kończynowy.
Nigdy w życiu nie skajarzyłabym tego faktu ,gdybym nie przeczytała teraz tej opinii.
Nam lekarze mówili,ze to wynik wylewów ,które Kuba miał tuż przed i zaraz po urodzeniu.
Tak na zdrowy rozum .
Dziecko zdrowe rusza się przez 8 tygodni a rano wstaję do Niego a on sztywnieje.Ma problemy z oddychaniem.Do tego po 2 dniach dostał sapki,źle leczona przeszła w zap.oskrzeli.A może to też było wynikiem szczepienia?
On nam prawie schodził z tego świata.Lekarz nie wiedziała czym go leczyć.
Dzień wcześniej był szczepiony.
kur** mać ,że tak powiem.
To ta pier ..a szczepionka spowodowała paraliż u mojego dziecka i cofnięcie w rozwoju.!!!! 3 lata rehabilitacji po głupiej szczepionce i nadal to trwa .!!!!
Sorry dziewczyny,ale jestem zbulwersowana.
Do tego nadal nie wykluczyliśmy autyzmu w 100%,bo ja raczej na autyzm jakiś stawiam a nie padaczkę powylewową.:--(
Dziewczyny jestem załamana.:--
no:
![]()

Masz fasolkeDzisiaj laseczki byłam pierwsza :-):-):-) hurrrraaaa:-):-) ale właśnie spostrzegłam się, ze piszę sama do siebie:-):-) Wy nocne mareczki w nocy piszecie jak ja śpię, a teraz śpicie sobie tak:-);-)jak mój stary wyjedzie do Mińska już niebawem na dniach to i ja będę z Wami po nockach siedziała:-):-) a teraz mykam pod prysznic bo na 9 muszę być u babci, zrobić jej zakupy, leki powtórzyć itd....:-):-) miłego dnia dziewczyny i do poklikania:-):-)
ps. od kilku dni mam straszne dziwne mdłości z rana:-);-);-) czuję sie tak jakbym zeszła z karuzeli po godzinnym kręceniu sie na niej i do tego jeszcze miesiączka mi się opuźnia już 3 tydzień, ,,,, a może ja poprostu jestem w ciąży????
muszę kupić dzisiaj test
ale fajnie by było
![]()

popoludniu dlugo spala pewnie daltegoHej dziewczęta, widzę, że z rana nerwy. A może malutka wstała wcześniej bo się wyspała, bo się w nocy nie budziła..Nie denerwuj się , złość urodzie szkodzi:-)

czekamy czekamy z niecierpliwosciaMelduje sie i ja.
nocka szybka bo pozno poszłam spac:-)
Weronik =a jak zjadła o 21 kasze to dopiero o 7zjadla,moze juz sie ksonczy to nocne jedzenie
oczywiscei o 7 zjadla i dalej spi:-)
mnie przed budzikiem obudził bol barku-takie rwanie nazmiane pogody a do tego bol@:wściekła/y ale wzilema ibuprom i juz przechodzi
kocahana 3 tyg???????to na pewno ciaza.czekamy na wynik testu
.
Sto Lat Sto Lat ja tez skladam najlepsze zyczonkaAgnes będę w aptecę dziś to kupię napewno no i napewno zdam Wam relacje z wyniku ale to dopiero po południu bo tak około 14 dopiero będe w domku:-):-):-)
DZiś urodzinki Madzi STO LAT STO LAT STO LAT MADZIU :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
no to powodzenia:-) i daj znacZ Igorem jak byłam w ciązy to też pierwszy po południu zrobiłam a drugi i trzeci rano , dopiero pojechałam do lekarza.
Kupię dwa odrazu :-);-):-);-) drugi jutro raniutko machnę :-):-):-);-);-);-) miłego dzionka Kochaniutkie:-):-):-):-)
;-);-)
ty lec z nim do lekarza na te badania bo nie ma zartow:-(na badania mam skierowanie bo jak kiedys wspominalam Sewi mial anemie ...
i zeby ja wykluczyc musze isc na badania oby ostatnie
ale jakos nie mam czasu isc z nim na to ...![]()
fajnie ja juz tez nie moge sie doczekac kiedy bede slyszala nowe slowka od Sewka
jeszcze Cie zagada

luna665
Mama grudniowa 2007
Tort przepiękny, właściwie to nie wiadomo czy podziwiać, czy jeść-mi by było szkoda, ale chyba większy łasuch ze mnie.
Madziulanatasza dużo miłości i szczęśliwości !!!
A ja znów uwiązana w domu czekam za serwisem do rowerka, mięli być a ich nie ma
A no i zapomniałam, za co serdecznie przepraszam-witam kolejne nowe mamuśki domogrzejki.

A no i zapomniałam, za co serdecznie przepraszam-witam kolejne nowe mamuśki domogrzejki.
Ostatnia edycja:
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
[/LEFT]
[/CENTER]
dobre okreslenie:-):-):-):-):-):-)
domogrzejki

madziulanatasza wszystkiego naj naj naj w dniu 18 urodzin słoneczka miłości i marzeń co się spełniają

dziewczyny ja ide dzisiaj z antkiem na szczepienie i po tym co wczoraj pisałyście boje się:-
alexia czekamy na wyniki testu

u nas pada śnieg wieje pogoda do du**

reklama
Podziel się: