reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My mamy znów nowe słówko.
Oliwka bawiła sie lampką nocką,zapalała i gasiła.I zapaliła i woła: mama świeci :tak::tak::tak::-):-):-):-):-)
Moja gaduła,co dzień coś nowego :-):-):-)

reklama
kurcze chcialabym sie isc obciac i wrocic do swojego koloru wlosow
ale nie wiem jak bede wygladac a szukam fryzury ktorej bym chciala
moze po 10 :baffled::sorry2:

Witam:-)

A siedzi już 3 rok w Nowegii...wpada 4 razy w roku na dwa tygodnie...poprostu koszmar...
wspolczuje:baffled:
Narazie tak bo większa kasa potrzebna......żebym nie musiała juz teściowej oglądac....
no to nie dziwie sie ze cjhccecie jak najszybciej sie zwinac:-D
Jestem załamana.Sama pozwoliłam by moje dziecko przeszło piekło.:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I jeszcze raz Wam zawrócę głowę.
Na tej stronce na samym dole jest taki tekst:
wczora w tvn faktach podali wiarygodną informację otyczącą FAKTU szczepień i powikłań np. autyzmu. grone są i zywe szczepy, ale groźniejsze są związki którymi się konserwuje szczepienia, udowodniono naukowo, że rtęć zawarta w szczepionkach wywołuje - zwłaszcza u chłopców autyzm oraz inne zaburzenia neurologiczne. Moje dziecko niestety dostało bardzo powaznych powikłań po szczepieniu w 8 tygodniu zycia, krztusiec, tężec, błonnica. Od roku rehebilitujemy dziecko, po szczepieniu wystapiło całkwicie cofnięcie się w rozoju, niedowład prawostronny i podejrzenie autyzmu. Wszystkie mamy zachęcam do rozwaznego podejścia do tematu, całe szczęście, jest coraz więcej prasy, która niezależnie od wielkich koncernów farmaceutycznych mówi prawdę o szczepieniach.

Kafeteria - Szczepienia 13-14mc zycia MMRII...

U mojego Kubusia wystąpiły te same objawy po tej samej szczepionce.
Tyle,że Kubuś miał paraliż 4 kończynowy.
Nigdy w życiu nie skajarzyłabym tego faktu ,gdybym nie przeczytała teraz tej opinii.

Nam lekarze mówili,ze to wynik wylewów ,które Kuba miał tuż przed i zaraz po urodzeniu.
Tak na zdrowy rozum .
Dziecko zdrowe rusza się przez 8 tygodni a rano wstaję do Niego a on sztywnieje.Ma problemy z oddychaniem.Do tego po 2 dniach dostał sapki,źle leczona przeszła w zap.oskrzeli.A może to też było wynikiem szczepienia?:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
On nam prawie schodził z tego świata.Lekarz nie wiedziała czym go leczyć.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzień wcześniej był szczepiony.
kur** mać ,że tak powiem.
To ta pier ..a szczepionka spowodowała paraliż u mojego dziecka i cofnięcie w rozwoju.!!!! 3 lata rehabilitacji po głupiej szczepionce i nadal to trwa .!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sorry dziewczyny,ale jestem zbulwersowana.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Do tego nadal nie wykluczyliśmy autyzmu w 100%,bo ja raczej na autyzm jakiś stawiam a nie padaczkę powylewową.:-:)-(
Dziewczyny jestem załamana.:-:)-:)no::no::no:
:szok::szok::szok: o kur..
Dzisiaj laseczki byłam pierwsza :-):-):-) hurrrraaaa:-):-) ale właśnie spostrzegłam się, ze piszę sama do siebie:-):-) Wy nocne mareczki w nocy piszecie jak ja śpię, a teraz śpicie sobie tak:-);-):tak::tak: jak mój stary wyjedzie do Mińska już niebawem na dniach to i ja będę z Wami po nockach siedziała:-):-) a teraz mykam pod prysznic bo na 9 muszę być u babci, zrobić jej zakupy, leki powtórzyć itd....:-):-) miłego dnia dziewczyny i do poklikania:-):-)
ps. od kilku dni mam straszne dziwne mdłości z rana:-);-);-) czuję sie tak jakbym zeszła z karuzeli po godzinnym kręceniu sie na niej i do tego jeszcze miesiączka mi się opuźnia już 3 tydzień:happy::happy::happy::no::no::no:, ,,,, a może ja poprostu jestem w ciąży????:happy::happy::happy::confused::confused::confused::confused::confused::confused: muszę kupić dzisiaj test :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D ale fajnie by było:-D:tak::tak:
Masz fasolke:confused::-)
Hej dziewczęta, widzę, że z rana nerwy. A może malutka wstała wcześniej bo się wyspała, bo się w nocy nie budziła..Nie denerwuj się , złość urodzie szkodzi:-)
popoludniu dlugo spala pewnie daltego:tak:.
Melduje sie i ja.
nocka szybka bo pozno poszłam spac:-)
Weronik =a jak zjadła o 21 kasze to dopiero o 7:szok: zjadla,moze juz sie ksonczy to nocne jedzenie:-D:rofl2:
oczywiscei o 7 zjadla i dalej spi:-)
mnie przed budzikiem obudził bol barku-takie rwanie nazmiane pogody a do tego bol@:wściekła/y::wściekła/y ale wzilema ibuprom i juz przechodzi

kocahana 3 tyg???????to na pewno ciaza.czekamy na wynik testu:-D:rofl2:

.
czekamy czekamy z niecierpliwoscia
Agnes będę w aptecę dziś to kupię napewno no i napewno zdam Wam relacje z wyniku ale to dopiero po południu bo tak około 14 dopiero będe w domku:-):-):-)
DZiś urodzinki Madzi STO LAT STO LAT STO LAT MADZIU :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Sto Lat Sto Lat ja tez skladam najlepsze zyczonka
Z Igorem jak byłam w ciązy to też pierwszy po południu zrobiłam a drugi i trzeci rano , dopiero pojechałam do lekarza.
Kupię dwa odrazu :-);-):-);-) drugi jutro raniutko machnę :-):-):-);-);-);-) miłego dzionka Kochaniutkie :-D:-):-):-):-):happy::happy::happy::happy::tak::tak:;-);-)
no to powodzenia:-) i daj znac
na badania mam skierowanie bo jak kiedys wspominalam Sewi mial anemie ...
i zeby ja wykluczyc musze isc na badania oby ostatnie :dry:
ale jakos nie mam czasu isc z nim na to ...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ty lec z nim do lekarza na te badania bo nie ma zartow:-(
fajnie ja juz tez nie moge sie doczekac kiedy bede slyszala nowe slowka od Sewka

jeszcze Cie zagada:tak:

Tort przepiękny, właściwie to nie wiadomo czy podziwiać, czy jeść-mi by było szkoda, ale chyba większy łasuch ze mnie.
Madziulanatasza dużo miłości i szczęśliwości !!!

A ja znów uwiązana w domu czekam za serwisem do rowerka, mięli być a ich nie ma:crazy:

A no i zapomniałam, za co serdecznie przepraszam-witam kolejne nowe mamuśki domogrzejki.

Ostatnia edycja:
:-Dwitam i ja:-D
madziulanatasza wszystkiego naj naj naj w dniu 18 urodzin słoneczka miłości i marzeń co się spełniają:-D:-D
dziewczyny ja ide dzisiaj z antkiem na szczepienie i po tym co wczoraj pisałyście boje się:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
alexia czekamy na wyniki testu:tak::tak:
u nas pada śnieg wieje pogoda do du**:wściekła/y::wściekła/y:ale od piaku ma być podobno cieplej:-D:-D:-D

reklama
Do góry