reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a ja mam dzis tak za oknem brrrr

Załączniki

• S6003199.jpg
    S6003199.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 31
  • S6003200.jpg
    S6003200.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Madziulanatasza wszystykiego naj naj z okazji urodzinek !!!!!!

Witam nowe mamuśki i te stałe. Nawet nie próbuję nadrobić zaległości bo trochę tu nie zaglądałam do Was :-:)-:)-( Humoru nie mam, dzisiaj Radek miał przyjechać a nie przyjedzie. Jaki chłopak wyjechał od nich na przepustkę i przysłał do jednostki L4 no i dowódca się wkurzył i powiedział że nie będzie już w ogóle wyjazdów. Jestem tak wkurzona i smutna że masakra :wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)wściekła/y: Jedno dobre w tym wszystkim to że teściowa mi w końcu samochód dała :tak::tak::tak: nie muszę w domu już siedzieć, tylko wsiadam i jadę. Ale pogoda okropna, chociaż coś widzę słoneczko wychodzi :-D

Ide sobie kawe zrobic i posiedze z wami bo tak to z doskoku byłam i tylko czytałam.Kamilek spi a Martynka jak zwykle na bajkach i z babcią koleguje dzisiaj
ja juz po kawce ale nie weim czy nie zrobic sobie drugiej slabszej :dry:
a ja mam dzis tak za oknem brrrr
ojej
u mnie ie ma takiego widoku ale chcialam wczoraj cyknac fotke kopalni noca bo mam fajny widok z okna :tak:

Witam babeczki po łuższej nieobecności(jakies 200 postów):-D:-D Jak mnie wczoraj wywaliło z BB w pracy juz nie miałam czasu wejśc bo co chwile ktoś właził, poza tym przed urlopem trzeba było wszystko po sobie ogarnąc:-D:tak::tak::-D:-D:-D

WITAM NOWE MAMUŚKI_PRZYSZLE NAŁOGOWICZKI :-D:-D:-D
Witam Drogie Panie:-)
Ja też siedzę z moim synkiem w domciu, no 4,5 roku już będzie, i na razie zmiany się nie zapowiadają, czasami mi z tym dobrze czasami źle, ale daję rade:blink:
Witamy witamy:tak::tak::-D
Boże dzięki Ci za internet....wreszcie jakaś odmiana....:-D
O tak nie ma to jak internet :tak::tak: Witam również:-)

zresztą w b iegu tez można pisać .....dobrze że mam laptopa to jakby co wszedzie mogę go sobie zabrac....jedną ręką bedę kroić drugą pisać...;-):-D
Tak, laptop dobra rzecz:tak: :-D:-D
oj te tesciowae
trzeba byo objrzec"sposob na tesiowa":-)
:-D:-D
Oglądałam......ale to jest jeszcae gorsza wersja tesciowej....Jej się nie da ujarzmić...
Jeszcze gorsza?:-D:-D:-D:-D

no wiem on anemie ma juz od 3 mz :dry: a ma rok i 2 mce

zapomnialabym
wszystkiego najlepszego dla madziulanatasza sto lat sto lat
idealny.jpg

Jaki piękny torcik, jak mogę to się do niego dołączam:tak:

madziulanatasza sto lat!!

As76 ja Cię doskonale rozumiem i wiem co przechodzicie i jak to przeżywacie i tym bardziej rozumiem Twoją bulwersację, bo u mojej kuzynki która miała bliźniaki, po szczepionce podobno przedawkowanej jeden z chłopców dostał paraliżu i i niedowład lewej strony ma do dzisiaj:crazy::crazy::crazy: pomimo, iż chłopak ma 20 lat i cały czas był rehabilitowany i do tej pory ciągle jest gdzieś wysyłany ale nio ma żadnej poprawy :no::no::no: to jest poprostu szok :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kolejne powikłanie poszczepienne.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzisiaj laseczki byłam pierwsza :-):-):-) hurrrraaaa:-):-) ale właśnie spostrzegłam się, ze piszę sama do siebie:-):-) Wy nocne mareczki w nocy piszecie jak ja śpię, a teraz śpicie sobie tak:-);-):tak::tak: jak mój stary wyjedzie do Mińska już niebawem na dniach to i ja będę z Wami po nockach siedziała:-):-) a teraz mykam pod prysznic bo na 9 muszę być u babci, zrobić jej zakupy, leki powtórzyć itd....:-):-) miłego dnia dziewczyny i do poklikania:-):-)
ps. od kilku dni mam straszne dziwne mdłości z rana:-);-);-) czuję sie tak jakbym zeszła z karuzeli po godzinnym kręceniu sie na niej i do tego jeszcze miesiączka mi się opuźnia już 3 tydzień:happy::happy::happy::no::no::no:, ,,,, a może ja poprostu jestem w ciąży????:happy::happy::happy::confused::confused::confused::confused::confused::confused: muszę kupić dzisiaj test :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D ale fajnie by było:-D:tak::tak:

Czekam na wynik testu .:tak::-D

My mamy znów nowe słówko.
Oliwka bawiła sie lampką nocką,zapalała i gasiła.I zapaliła i woła: mama świeci :tak::tak::tak::-):-):-):-):-)
Moja gaduła,co dzień coś nowego :-):-):-)
Gratuluje nowych słowek:tak::tak::tak:Zdolna dziewczynka:-)
U nas tez gadanie na całego ale ja sie tego spodziewałam bo pamietam kiedy i ile gadał mi Dominik:tak::tak::tak::-)

no wiem on anemie ma juz od 3 mz :dry: a ma rok i 2 mce

zapomnialabym
wszystkiego najlepszego dla madziulanatasza sto lat sto lat
idealny.jpg
Mniam,mniam. Torcik rewelacja;-):-)

Oliwka ma już za sobą 3 dawki na błonnicę,tężec i krztusiec i nic jej nie jest.rozwija się prawidłowo
My tez mamy wszystkie szczepionki zaliczone:tak:Z tym ze z lekkim opoznieniem bo ze wzgledu na niska masa ciala zaden lekarz nie chcial podjac odpowiedzialnosci za pierwsza szepionke- przeciwko gruzlicy

na badania mam skierowanie bo jak kiedys wspominalam Sewi mial anemie ...
i zeby ja wykluczyc musze isc na badania oby ostatnie :dry:
ale jakos nie mam czasu isc z nim na to ...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Oby wyniki było ok:tak::tak::tak:Moje tez kiedys czesto mialy badana krew poniewaz mialy niedokrwistosc i chyba z trzy razy dostawaly hemofer,kwas foliowy i jakas wit do tego

Witam nowa mamusie:tak::tak::tak:

reklama
Do góry