reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A do nas wpadł dziś niespodziewanie chrzestny Oliwki,dlatego troszkę mnie tu nie było na bb.
Dawno u nas nie był i Oliwka go zapomniała :tak::tak::tak: ale wstyd i bała sie go,siedziała mi cały czas na kolanach jak mruk.dzikus jeden :-D:-D:-D:-D

I z tego strachu usnęła mi na kolanach: :-D:-D:-D:-D:-D

fajnie.moja tez sie boi facetow.moja brat jest ejej chreztsnymto jak go widzi z raz na 2 tyg to pamieta ale jak rzadziej to tez sie boi,chyba ze godzine posiedzi to juz mniej:-)
z reguly to chodzi obok i zalotnie patrzy:-D:rofl2:
miny ma wtedy rozbrajajace:-)

A do nas wpadł dziś niespodziewanie chrzestny Oliwki,dlatego troszkę mnie tu nie było na bb.
Dawno u nas nie był i Oliwka go zapomniała :tak::tak::tak: ale wstyd i bała sie go,siedziała mi cały czas na kolanach jak mruk.dzikus jeden :-D:-D:-D:-D

I z tego strachu usnęła mi na kolanach: :-D:-D:-D:-D:-D
słodzizna:tak::tak::tak::tak: a chrzesny ma nauczke musi częściej oliwke odwiedzać:rofl2:

a ja muszę od nowa zainstalować gg bo jak moje kochanie ulepszało kompa to wszystko wycioł w pień a teraz nie ma czasu poinstalować od nowa:no::no: jak w czwartek pojade to będzie miał czas niech instaluje:rofl2:

a ja przez ta pogode i @ to nie mamocoty nic robic
tylko nakompie siedziec:-D
no a dzis długo z wami nie posiedze o ile wieczorem mnie P do kompa dopusci,bo jutro ma wolne wiec nie wstaje rano.ja jade jutro z Paulinana kontrol do CZD a on zostaje z małą,wiec jutro w dzien tez mnie nie bedzie

reklama
Moja Helena wstała, wyszła z łózka poszła w miejsce gdzie zazwyczaj stoi nocnik i zaczęła siadać :szok: Szybko podstawiałam nocnik :szok::-D Wysikała się i poszła do wyrka dalej spać :-D:rofl2::-D:rofl2:

Do góry